Tykkään susta

Huomasin sunnuntaina, että Facebookin Kiitos hyvää -sivuilla ylittyi 500 tykkääjän raja, Vau! Ihan käsittämättömän hienoa. Ja käsittämättömän monta ihmistä! I like.

 

Erityisen mukavaa se on mielestäni siksi, että sivun kautta te blogini lukijat tulette minulle ihka oikeiksi konkreettisiksi ihmisiksi, joilla on kasvot ja nimi ja olette sitä kautta jollain tapaa lähempänä, sekä minua että toisianne. Yhteisöllisyyden tunne siis vahvistuu ja hyvisten porukka paisuu.

 

Fb-tykkäilijöille etuna on se, että te saatte sivun kautta heti tiedon uusista postauksista ja lisäksi tarkoituksenani on tulevaisuudessa linkittää sivuille blogipostausten lisäksi enemmänkin blogini aihealueita liippaavia uutisia, sivustoja, tapahtumia jne. Muutamia reseptejä kuvineen olen sivulle jo kasaillut ja lisää on tulossa.

 

Puolentuhannen rajan rikkoutumisen kunniaksi päätin järjestää fb-kilpailun kiitokseksi teille kaikille tykkäilijöille. Palkintona kustantamoilta saamiani hyvinvointia tavalla tai toisella käsitteleviä kirjoja.

 

Osallistumisohjeet kulkevat näin:

1. Tykkää Facebookin Kiitos hyvää -sivusta painamalla sivun yläosassa olevaa peukku ylös -nappia, mikäli et vielä ole sitä tehnyt.

2. Kommentoi sivulla olevaa kilpailupostausta ja kerro kommentissasi minkä seuraavista kolmesta kirjasta haluaisit voittaa itsellesi: Paulo Coelho: Pyhiinvaellus, Margit Sjöroos: Myötätunto  vai Jekka McVicar: Suuri Yrttikirja. Kirjoista löydät lisätietoa linkkien takaa.

 

Arvon siis yhteensä kolme kirjaa kolmelle eri henkilölle. Kilpailuaika kestää ensi maanantaihin, 14.11. kello 18.00 asti. Ilmoitan voittajille fb:n kautta. Osallistuminen siis tällä kertaa poikkeuksellisesti facebookissa, ei tämän postauksen kommenttiosiossa. Onnea matkaan! Ja kiitos kaunis että luet.

 

♥ Virpi

Kommentit (4)
  1. Lupaan että ennen joulua järjestän kilpailun täällä blogissakin, joten facebookittomatkin pääsevät osallistumaan. 🙂 tämä nyt oli vain tällainen spesiaalitapaus tällä kertaa.

  2. Tuntuu, että oletetaan jokaisen olevan facebookissa ja kaikki kilpailut yms siirtyy vähitellen sinne… Itse en ole facebookissa enkä ole liittymässäkään(ei ole tullut mieleenkään ennen tätä päivää), joten tämä harmittaa hirveästi.
    Tykkään! Näin anonyyminä tästä sinun blogista :))

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *