Unelmien magneettienergia

Kiitos hyvää

On tullut aika julistaa Unelmien vuosi 2012 -kilpailun voittaja. Huhuui, miten jännää!

 

Ihan ensiksi haluan sanoa, että teidän vastauksenne ovat olleen Aivan Mahtavia. Miten upean oloisia tyyppejä ja hienoja haaveita sieltä lukijakunnasta löytyy! Vau. Täytyy todeta, kuten eräs hellyttävä, tuntematon vanha papparainen tokaisi minulle kerran hississä: ”Kah, Oon näköjään päässy ittiäni parempaan seuraan.”

 

Kiitos että jaoitte unelmanne minun ja muiden kanssa, uskon että monet ovat saaneet niistä uutta inspiraatiota.

 

Mutta sitten kilpailun voittajaan, joka kanavoitui kaikkiaan 114 osallistujan joukosta erään netissä olevan arvontakoneen avittamana. Unelmakilpailun voittaja on henkilö nimimerkillä Meebu, kommenttinumerolla 22! Suuronnittelut!

 

Tässä vielä Meebun unelma vuodelle 2012:

”Vielä muutama kuukausi sitten kuvittelin että minulla on vähän unelmia, ja olen jo niin tyytyväinen tämänhetkiseen tilanteeseen ja en tarvitse uusia asioita ja siten en tarvitse unelmiakaan. Voi kuinka väärässä olinkaan, minullahan on unelmia vaikka muille jakaa ja niitä tulee lisää koko ajan. Olen erittäin onnellinen tällä hetkellä ja olen toki tyytyväinen jo siihen mitä minulla on, mutta aah ja voih niitä unelmia. Suurin unelmani, joka oikeastaan kiteyttää kaikki muut unelmani yhteen on että opin luomaan ja vetämään unelmiani puoleeni magneetin lailla. Haluan olla yhteydessä omaan sisimpääni ja sitä kautta yhtyä kaikkiin hyviin energioihin ja virittäytyä sellaiseen tilaan jossa voin aistia itsessäni milloin vedän unelmiani puoleeni. Haluan viedä tämän sellaiselle tasolle josta en osaa vielä edes uneksia. Se kihelmöivä odotuksen tunne ja syvä onnellisuus, kun tuntee että jotain on tulossa. Sitä minä haluan lisää ja paljon. Vuosi 2012 tulee olemaan niin mahtava!”

 

Hienosti affirmoitu. Tässä taisi tulla universumilta heti ensimmäinen osoitus näiden hyvien energioiden magneettivaikutuksista. ;) Laitathan Meebu minulle sähköpostia osoitteeseen virpi.mikkonen (ät) forma.fi, niin jatketaan tämän unelmasi eteenpäin viemistä.

 

Kiitos kaunis vielä kaikille osallistujille! Jatkakaamme unelmointia.

♥ Virpi

Kommentit

SM (Ei varmistettu)

Mahtavaa, sehän meni sitten täysin oikeaan osoitteeseen! :) Paljon onnea voittajalle.

AudreyHep. (Ei varmistettu)

Onnea voittajalle! :) <3

dylan (Ei varmistettu)

Onnea voittajalle! Hienosti muotoiltu. :) Tähän täytyy vielä kertoa, että unelmien ääneenlausumisella voi olla voimakas vaikutus. Kirjoitin rohkenevani unelmoimaan levynteosta ja tänään sain kuulla, että yksi suomen suurimmista (tiedätte kyllä mistä) on kiinnostunut yhteistyömahdollisuuksista!

Onni (Ei varmistettu)

Heippis,

asia ei liity tähän posttaukseen mitenkään, mutta muistan nähneeni (ehkä) sinun blogissasi jonkin sortin linkin tmv. siitä, miten ihmisen kieli kuvastaa sisäisiä ongelmia kuten ruoansulatusta, ummetusta jne.
Vai olenko täysin hakoteillä, ja nähnyt kyseisen asian eri blogissa? :)

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Kiitos kommenteista! ja dylanille suuuuronnittelut avautuvista uusista mahdollisuuksista! . Onni, valitettavasti en nyt millään muista linkanneeni mihinkään kielikarttaan tai vastaavaan. Mutta tosi kiinnostava aihe muuten! Toivottavasti löydät etsimäsi jostain, ellen ehdi postaamaan aiheesta ennen sitä. ;D

Jenni (Ei varmistettu)

Tervetuloa unelmiesi kurssille Meebu! <3

Ja suurkiitos Virpi hienon kilpailun järjestämisestä!!

Sol (Ei varmistettu)

Call me wind because I am asobtluely blown away.

cxkiogq (Ei varmistettu)

bObMmL oespxewgcqaj

xoprvlebgc (Ei varmistettu)

lTbhDE kbpkfjcwyuib

kamal (Ei varmistettu)

What leirbaitng knowledge. Give me liberty or give me death.

xtbabs (Ei varmistettu)

2DzgWR ppdbibohkfta

pjpurwyko (Ei varmistettu)

KPz3rs xqelfiqxjqdu

Kommentoi