Unelmien magneettienergia

On tullut aika julistaa Unelmien vuosi 2012 -kilpailun voittaja. Huhuui, miten jännää!

 

Ihan ensiksi haluan sanoa, että teidän vastauksenne ovat olleen Aivan Mahtavia. Miten upean oloisia tyyppejä ja hienoja haaveita sieltä lukijakunnasta löytyy! Vau. Täytyy todeta, kuten eräs hellyttävä, tuntematon vanha papparainen tokaisi minulle kerran hississä: ”Kah, Oon näköjään päässy ittiäni parempaan seuraan.”

 

Kiitos että jaoitte unelmanne minun ja muiden kanssa, uskon että monet ovat saaneet niistä uutta inspiraatiota.

 

Mutta sitten kilpailun voittajaan, joka kanavoitui kaikkiaan 114 osallistujan joukosta erään netissä olevan arvontakoneen avittamana. Unelmakilpailun voittaja on henkilö nimimerkillä Meebu, kommenttinumerolla 22! Suuronnittelut!

 

Tässä vielä Meebun unelma vuodelle 2012:

”Vielä muutama kuukausi sitten kuvittelin että minulla on vähän unelmia, ja olen jo niin tyytyväinen tämänhetkiseen tilanteeseen ja en tarvitse uusia asioita ja siten en tarvitse unelmiakaan. Voi kuinka väärässä olinkaan, minullahan on unelmia vaikka muille jakaa ja niitä tulee lisää koko ajan. Olen erittäin onnellinen tällä hetkellä ja olen toki tyytyväinen jo siihen mitä minulla on, mutta aah ja voih niitä unelmia. Suurin unelmani, joka oikeastaan kiteyttää kaikki muut unelmani yhteen on että opin luomaan ja vetämään unelmiani puoleeni magneetin lailla. Haluan olla yhteydessä omaan sisimpääni ja sitä kautta yhtyä kaikkiin hyviin energioihin ja virittäytyä sellaiseen tilaan jossa voin aistia itsessäni milloin vedän unelmiani puoleeni. Haluan viedä tämän sellaiselle tasolle josta en osaa vielä edes uneksia. Se kihelmöivä odotuksen tunne ja syvä onnellisuus, kun tuntee että jotain on tulossa. Sitä minä haluan lisää ja paljon. Vuosi 2012 tulee olemaan niin mahtava!”

 

Hienosti affirmoitu. Tässä taisi tulla universumilta heti ensimmäinen osoitus näiden hyvien energioiden magneettivaikutuksista. 😉 Laitathan Meebu minulle sähköpostia osoitteeseen virpi.mikkonen (ät) forma.fi, niin jatketaan tämän unelmasi eteenpäin viemistä.

 

Kiitos kaunis vielä kaikille osallistujille! Jatkakaamme unelmointia.

♥ Virpi

Kommentit (16)
  1. VgvhGz , [url=http://nxxszvbrbzyv.com/]nxxszvbrbzyv[/url], [link=http://isktytojymhh.com/]isktytojymhh[/link], http://tzsffducjkqc.com/

  2. KPz3rs xqelfiqxjqdu

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *