Unelmien vuosi 2012 -kilpailu

Kirjoitin viime sunnuntaina kuinka vuoden viimeisellä viikolla kannattaa hieman kelailla vuoden aikana sattuneita juttuja ja varmistaa olevansa touhuinensa oikealla tiellä. Nyt kun olemme astuneen vuodenvaihteen kynnyksen yli, voisi olla hyvä kirkastaa puolestaan niitä unelmiaan. Mitä todella toivon alkaneelta vuodelta? Mitkä ovat salaisimman unelmani sen varalle?

 

Yksi menetelmä omien unelmien kirkastamiseen on niin sanottu Aarrekarttamenetelmä, josta kirjoitin noin vuosi sitten. Itse ajattelin askarrella uuden vuoden kunniaksi jälleen uuden aarrekartan ja pysähtyä sen avulla tutkailemaan ovatko hiljaiset haaveeni kuinka muuttuneet sitten viime kerran ja onko mukaan tullut kenties uusia unelmia. Moni edelliseen aarrekarttaan keräämistäni jutuista, vuosi sitten vasta haaveen tasolla olleista asioista onkin käynyt toteen, mistä olen itselleni ja universumille ikikiitollinen.

 

Mutta mennäänpä sitten teihin ja teidän unelmiinne! Niihin nimittäin liittyy vuoden ensimmäisen päivän kunniaksi julistamani Unelmakilpailu.

 

Kilpailukysymys kuuluu: Mikä on Sinun suurin unelmasi alkaneelle vuodelle? Jos et halua julkistaa sitä kaikista suurinta unelmaasi, voit kertoa jonkun top 3 tai top 5 -unelmistasi. Jo pelkästään unelmasi manifestoiminen, ylös kirjoittaminen, kertominen julkisesti auttaa vahvistamaan sinun ja unelmasi välistä magneettienergiaa, mutta on tässä kilpailussa myös yksi huippupalkinto.

 

Voittaja nimittäin pääsee askeleen, tai kenties monta askelta lähemmäksi unelmaansa: Unelmavoittaja saa osallistua ilmaiseksi Löydä itsesi uutena -workshopiin, jonka järjestää ihanaiset hyvinvoinninammattilaiset Laura Iisalo ja Jenni Kauppila. Päivän mittainen unelmien löytöretki järjestetään 28.1.2012 Helsingissä. Järjestäjät kuvaavat kurssia näin:

”Workshop sopii kaikille, jotka haluavat oppia hiljentymään, hyödyntämään omat sisäiset voimavaransa ja olemaan läsnä hetkessä. Halusitpa uutta energiaa parisuhteeseesi, työ- tai perhe-elämääsi tai työkaluja tehdäksesi unelmistasi totta, workshop on tarkoitettu juuri sinulle.” Lisätietoa workshopista löydät täältä

 

Kilpailuaika alkaa än yy tee nyt ja loppuu 9.1. klo 18. Jätä nimimerkillä varustettu vastauksesi postauksen perässä olevaan kommenttiosioon ja tule kurkkaamaan viikon päästä maanantaina oletko voittanut!

 

Tee hyvin, ja ennen kaikkea, tee jostain Unelmastasi tänä vuonna totta.

♥ Virpi

 

(kuva1:unknown,kuva2:julie de waroquier)

hyvinvointi hyva-olo
Kommentit (120)
  1. In awe of that aswenr! Really cool!

  2. Yeah, that’s the ticekt, sir or ma’am

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *