Universumi

Kiitos hyvää

Jokaisella tulee varmasti elämässään hetkiä, jolloin tuntee olevansa yksinäinen, irrallinen, muista eriytynyt, maailmasta ja ympäröivistä ihmisistä vieraantunut olento, jonka on vaikea samaistua muihin tai joka kokee, että ihmiset eivät kykene samaistumaan häneen. Tuo tunne voi ilmetä sekä pohjattomana yksinäisyyden ja huonommuuden tunteena tai ylivoipaisuuden ja paremmuuden tunteena. Yhtä kaikki, tunsipa ihminen sitten olevansa jotain enemmän, jotain vähemmän tai vain jotain poikkeavaa, on noina hetkinä hyvä palauttaa mieleen seuraava fakta.

Olemme kaikki yhtä ja samaa, emmekä vain jollain hippimäisellä rajattoman rakkauden ajastutasolla, vaan olemme aivan konkreettisestä paloja toisistamme. Nimittäin ulos hengittäessämme hengitämme ilmaan atomeja, mikroskooppisen pieniä paloja itsestämme. Sisäänhengityksellä imemme sisäämme kaikkien maan päällä koskaan eläneiden ja tällä hetkellä elävien olentojen, ihmisten, eläinten ja kasvien ilmaan päästämiä atomeja, jotka otamme omiksi rakennuspalikoiksemme.

Hengittäessäsi otat sisääsi palan Marilyniä, palan Hitleriä, palan Äiti Teresaa, palan Tyrannosaurus Rexiä. Parhaillaan Ryan Gosling imee sisäänsä pienen hiukkasen sinua, kuten tekee myös Kim Jong-un. Sinä olet heissä ja he ovat sinussa. Olemme kaikki toisissamme. Et kykenisi olemaan maailmasta ja muista erillinen vaikka yrittäisit.

Sana universumi, universe tarkoittaa yhtä laulua - Uni yhtä, verse laulua. Olemme kaikki osa yhtä suurta laulua. Emme ole koskaan yksin, emmekä irrallaan, yksinäisyys on ajatuksen harhaa. Hengityksemme on laulua, johon on yhtynyt jokainen tämän planeetan päällä elänyt olento. Me olemme kaikki läsnä sinussa ja jokaisella uloshengitykselläsi levittäydyt muihin.

Joku kuvaili tässä taannoin minulle ihmisen pohjatonta yksinäisyyttä ja turhautumistaan niiden ikuisten kysymysten äärellä kuten Keitä me olemme? Miksi olemme täällä? Hän sanoi, että huutaessamme nuo kysymykset avaruuteen, kukaan ei vastaa. Kysyin tuolta henkilöltä: “Miksi huutaisit nuo kysymykset avaruuteen? Mikset kuiskaisi niitä itsellesi?” Sillä kaikki on jo meissä, vastaukset ovat meissä ja koko maailma on meissä.

Näihin kosmisen kevyisiin ajatuksiin ja kuvissa pilviverhon takaa kurkkivaan maailmankaikkeuteen -     Voi hyvin, hengitä hyvin ja laula omat sävelesi suureen lauluumme.

♥ Virpi

Kommentit

Laura (Ei varmistettu)

En tiennyt, että universumi tarkoittaa yhtä laulua. Makes sense. Voi kun voisimme kaikki laulaa yhdessä – ja parhaimmillaan niin teemmekin. Se on se tunne, kun kokee olevansa yhtä kuun ja taivaan, kaikkien ihmisten ja oman itsensä kanssa. Kun kokee suuren – universaalin – rakkauden tunteen. <3

Mia (Ei varmistettu) http://miakuusisto.nettisivu.org

:) sanoit suuren totuuden. ... ja; se on yksi totuus niistä monista :)

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Heh, Nimenomaan. Ja mitään ei sovi epäillä niin hartaasti kuin "tosiasioita". ;)

Oona (Ei varmistettu)

Aloin itkeä lukiessani tätä, kun se oli niin kaunista. Ja noi kuvatkin. Ehkä asiaan saattoi vaikuttaa myös taustalla soiva "read all about it" Emeli Sanden esittämänä. :) sopi kontekstiin. Kiitos mahtavista ajatuksista!

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Kiitos sinulle kommentista ja hetkesi jakamisesta.

Else (Ei varmistettu)

Ymmärrän tämän fyysisellä tasolla kyllä. Mutta eikö sitä kuitenkin henkisellä tasolla voi tuntea olevansa välillä todella yksin?

Wilma (Ei varmistettu)

Kiitos mukavasta blogista ja todella mielenkiintoisista postauksista =).

Muistelisin, että kerroit joskus kuukautiskiertosi lyhentymisestä jonkun postauksen yhteydessä...mutta en onnistunut löytämään ko. juttua =/. Itsehän olen tässä havahtunut nimittäin kärsiväni samasta ongelmasta ja kiertoni on lyhentynyt vaivaiseen 20päivään, eli käytännössä kuukauteen mahtuu kahdet menkat...ei kiva.

Mutta siis mikä ton kierron lyhentynisen syynä on ja miten sait sen korjattua?
Lääkäri varmaan tarjaisi jotain hormonaalista ehkäisyä tmv. mutta mä en haluaisi korjata tilannetta tuollatavalla keinotekoisesti.

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Moikka!

Tarkoittanet täsä postausta: Hormonihyrinää

Oma akupunktiolääkärini epäili tuolloin, että syynä minulla oli kehon liika happamuus, joka johtui mm. stressistä ja happamoittavasta ruokavaliosta. Suosittelen siis perehtymään esimerkiksi näihin postauksiin: Sayonara selluliitti (käsittelee muitakin happamuusoireita kuin selluliittia ja etenkin kropan alkalisointia) ja Raikastusviikko (Toimivia perusvinkkejä kropan tasapainottamisen aloittamiseen). Kokeile ihmeessä esim. akupunktiota, mikäli omat kikat eivät riitä. 

Wilma (Ei varmistettu)

Voi kiitos, juuri tuota postausta tarkoitin, mutta en hoksannut sitä tuolta "raskaus" avainsanan alta katsoa =).

Jutun linkki ruokavalioremonttiin ei valitettavasti toiminut, mutta nuo vinkkaamasi muut postaukset kyllä auttoivat eteenpäin tän asian kanssa. <3

Pakko vielä kysyä, että juotko muuten teetä tai kahvia ollenkaan?

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Hyvä että löytyi! Mutta mikä linkki ei siis toiminut? Kokeilin noita kolmea laittamaani linkkiä ja kaikki kyllä veivät perille. 

En ole ikinä oppinut kahvinjuontia, mutta teetä juon toisinaan, esimerkiksi kahvilassa tai kylässä. Kotona teen pääasiassa pakuriteetä, toisinaan jotain yrttiteetä. 

Maria (Ei varmistettu)

Kiitos Virpi, niin osuvaa ja kaunista ♥

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Kiitos. 

Merituuli (Ei varmistettu)

Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta! <3

Ihanan voimauttava ja kaunopuheinen teksti. Laittoi hymyilyttämään ja hengittelemään tietoisesti.

http://maailmamania.omablogi.fi/

Wilma (Ei varmistettu)

Juu, nuo linkkaamasi linkit kyllä itsessään toimivat ihan moitteetta, mutta "hormoonihyrinää"-postauksen yhteydessä mainitsemasi ruokavalioremontti johtaa vain Trendin blogien esittelyyn.

Harmikseni olen ton kahvinjuonnin opetellut, niin siitä on kyllä hankalaa päästä. Tosin nyt olen yrittänyt siirtyä satunnaiseksi kahvin litkijäksi ja korvannut kahvia Yogi- tai vihreällä teellä. Vaikka kofeiini kai kaikenkaikkiaan ei hyvää teekään elimistölle =/...mutta suunta on oikea =).

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Ok, hyvä kun huomasit. Fiksasin asian ja nyt tuo linkki toimii. Jutun löydät myös täältä: Kuinka minusta tuli terve

Ja juu, tuo satunnainen kahvin korvaaminen teellä tai vaikka pakuriteellä on jo oikein mainio suunta. 

Suosittelen muuten lukemaan Jaakko Halmetojan hyvän kirjoituksen aiheesta: Tavoitteena kahvin juonnin vähentäminen

Wilma (Ei varmistettu)

Paljon kiitoksia =)...alan nyt (luku)ahmimaan nuo molemmat inspiroivat kirjoitukset.

Kommentoi