Vaapun väliaikatiedote

Kiitos hyvää

Täällä sitä kuulkaa vielä tönötetään, yhtenä muhkeana kappaleena ja jännätään, että milloin koittaa se päivä, jolloin vatsaani asuttava henkilö päättää pölähtää keskuuteemme. Äidin olo taitaa vain olla sen verran mukava, ettei vauvallakaan ole mitään kiirusta ulos. Ja mikäs meillä tosiaan on ollessa, rauhallista tallustelua raikkaassa pakkasessa, teen juontia, lauleskelua ja piiitkiä päiväunia. Pyjamoista on tullut uusi univormuni ja synnytysrentoutusmusiikista tämän elämänhetkeni soundtrack.

 

Päivieni puhteiksi olen myös naputellut teille muutamia reseptejä ja muita pikkupostauksia, joita tupsahtelee tänne automodella sitten kun olen poikimis- ja pesimispuuhissa, eli mitään totaalista radiohiljaisuutta ei ole tiedossa. Ei tosin kannata ihmetellä jos en välttämättä vastaile kommentteihin, joka ikisen tulen silti lukemaan ja ottamaan kiitollisena vastaan. Palaillaan sitten taas virkeämpään postaustahtiin kunhan uusi elämänrytmi alkaa asettua uomiinsa.

 

Tänään ei siis tämän kummempia. Pieni väliaikatiedote ja isoilla valkoisilla talvivanttuilla heilutetut terveiset vain. Siirrynpäs nyt ulos nauttimaan perjantain pakkasista ja vaappumaan kilpaa vanhusten kanssa.

 

Voikaa hyvin!

♥ Virpi

Kommentit

Olga (Ei varmistettu)

Oi kun sä olet Virpi niin kauniina:)
Onnea ja kaikkea hyvää <3

Ida (Ei varmistettu)

Ihanan näköinen olet ja kovasti odotellaan uutisia :) Hyvää vointia!

Jenna (Ei varmistettu)

Voi että sä olet nätti! :) Onnea synnytykseen, vaikket nyt sitä välttis tarviikkaa! ;)

http://www.divaaniblogit.fi/blogit/cosyhome (Ei varmistettu)

Paljon iloa ja onnea odotukseen! <3

Eva (Ei varmistettu)

Oletpa kauniin näköinen ja onnellisen oloinen!:) Voi muistan itsekin tuon leppoisan loppuraskauden olotilan reilu vuosi sitten.. (esikoispoikani syntyi tammikuun lopulla) Kaikkea hyvää teidän perheelle!

Anniina (Ei varmistettu)

Tossa ekassa kuvassa et näytä yhtään raskaanaolevalta vaan että lähinnä jotain pullottaa taskussa :D

Mahtavaa että olet noin hyvävointinen :)

Lööv, Anniina

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Kiiiiiitos ihanista kommenteista! Olo on edelleen hyvä, vaikka täytyy myöntää että nyt on yhtäkkiä pari päivää hieman kypsyttänyt tämä loputtomalta tuntuva möhömahaisuus ja o-d-o-t-t-e-l-u...... Kai sekin kuuluu asiaan. Anniina, jep, musta kaventaa. ;D profiilikuva olis ehkä ollut jo paljastavampi.

Anmol (Ei varmistettu)

Grazi for miknag it nice and EZ.

oszaer (Ei varmistettu)

T0BC8s zipnnnbdycpj

oyhktl (Ei varmistettu)

V9JvK1 kbyosguraygt

Kommentoi