Vaapun väliaikatiedote

Täällä sitä kuulkaa vielä tönötetään, yhtenä muhkeana kappaleena ja jännätään, että milloin koittaa se päivä, jolloin vatsaani asuttava henkilö päättää pölähtää keskuuteemme. Äidin olo taitaa vain olla sen verran mukava, ettei vauvallakaan ole mitään kiirusta ulos. Ja mikäs meillä tosiaan on ollessa, rauhallista tallustelua raikkaassa pakkasessa, teen juontia, lauleskelua ja piiitkiä päiväunia. Pyjamoista on tullut uusi univormuni ja synnytysrentoutusmusiikista tämän elämänhetkeni soundtrack.

 

Päivieni puhteiksi olen myös naputellut teille muutamia reseptejä ja muita pikkupostauksia, joita tupsahtelee tänne automodella sitten kun olen poikimis- ja pesimispuuhissa, eli mitään totaalista radiohiljaisuutta ei ole tiedossa. Ei tosin kannata ihmetellä jos en välttämättä vastaile kommentteihin, joka ikisen tulen silti lukemaan ja ottamaan kiitollisena vastaan. Palaillaan sitten taas virkeämpään postaustahtiin kunhan uusi elämänrytmi alkaa asettua uomiinsa.

 

Tänään ei siis tämän kummempia. Pieni väliaikatiedote ja isoilla valkoisilla talvivanttuilla heilutetut terveiset vain. Siirrynpäs nyt ulos nauttimaan perjantain pakkasista ja vaappumaan kilpaa vanhusten kanssa.

 

Voikaa hyvin!

♥ Virpi

Kommentit (12)
  1. aeuekciwvgp
    13.3.2012, 21:50

    Ic7TKa , [url=http://oucqqqlrbmxe.com/]oucqqqlrbmxe[/url], [link=http://shpgeboqedme.com/]shpgeboqedme[/link], http://qzwndcxbntpk.com/

  2. V9JvK1 kbyosguraygt

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *