Vain minä ja Coco

Kiitos hyvää

Täällä sitä nytten sitten tökötetään. Hieman hämmentyneenä, mutta kovasti uteliaana ympärille tähyillen. Uusi blogikoti, oi...

Muuttokuormani on kovin kevyenlainen. Tarkoituksena oli ensin tuoda muutamia vanhoja postauksia mukana tänne uudelle alustalle, vähän niin kuin tilan täytteeksi ja somisteeksi, ettei näyttäisi paikat ihan autiolta. Mutta sitten ajattelin, että eipä hättäillä, kyllä se juttuarkisto ehtii sieltä perästä tulemaan, kunhan on sen aika. Nyt eletään hetkessä ja lähdetään luomaan uutta.

Olin myös suunnitellut vetäväni mahdollisia uusia lukijoita varten esittelyn itsestäni, että kuka oikein olen naisiani, vähän niin kuin uuden oppilaan esittäytymisen luokan edessä. Mutta sekin alkoi sitten tuntua jotenkin teennäiseltä ja tönköltä. Kyllä te opitte minut tuntemaan, postaus postaukselta, sana sanalta ja resepti reseptiltä. Eikä tässä ole edes kyse minusta, vaan sinusta, meistä, elämästä ja sen elävöittämisestä.

Mutta en kuitenkaan sentään ihan tyystin tyhjin käsin tullut. On minulla teille nämä muuttojätskit.

Ja nämä jäätelöpuikot ovat muuten tosi hyviä. Ensinnäkin siksi, että ne maistuvat mahtavan kesäisiltä ja etelänmatkamaisilta. Ja toiseksi siksi, että ne ovat terveellisiä, tietenkin, näin on talossa tapana. Mutta ihan ennen kaikkea siksi, että ne ovat valkoisia, valkoisia asioita kun vain ei voi olla tässä maailmassa liikaa.

Paletas de Coco - Cocon kookosjäätelöt

KATSO OHJE UUDELTA NETTISIVUSTOLTANI VANELJASTA!

 

Ja mitä tulee tähän uuteen blogialustaan, niin ei kannata hämmentyä mahdollisista outouksista. Tämä kaikki vielä vähän opettelututtaa. En ole myöskään ihan varma jääkö palstani näin leveäksi ja kuvat näin valtavan suuriksi. Toisaalta rakastan isokokoisia kuvia, toisaalta ne voivat olla hieman hankala hahmottaa. Mitä olette mieltä, meneekö silmät kieroon vai miellyttääkö visuaalinen suurieleisyys? Arvostan kovasti mielipidettänne.

Näine hyvineni kiitän muuttoseurasta ja toivotan tervetulleeksi jatkossakin tänne uuteen kotiini. Tehdään tästä yhdessä viihtyisä hyvän olon pesä. Ovet ovat aina auki ja sana vapaa.

Viileitä jäätelölentosuukkosia ja nähdään taas!

♥ Virpi

pst, vanhalle blogialustalleni pääsee vielä ensi tiistaihin, 4.6. asti, jonka jälkeen liikenne ohjautuu suoraan tänne uudelle sivustolle. mikäli haluat tallentaa vanhoja reseptejä tms, niin tee se nyt, sillä blogiarkiston saapumisessa tänne uudelle pohjalle tulee kestämään tovi.

Kommentit

Hertta
Lilou's Crush

Lämpimästi tervetuloa, on aivan ihanaa saada sinut tänne!

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Voi kiitos Hertta! On kyllä ihanan piristävää ja jännittävää tulla tänne. Ja jotenkin aina niin virkistävää myös opetella uutta käyttöjärjestelmää ja muutenkin tutustua uusiin apajiin. Tämä on kuin ulkomailla olisi. :D

höh (Ei varmistettu)

Eeeikäää, mitä teen tylsyyksissäni kun en voi lukea enää vanhoja postauksia? Niitä oli tosi kivaa lueskella!

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

No mun pitää sitten vissiin vaan tehdä vauhdilla uusia! Heh. Ja kyllä ne vanhat postauksetkin sieltä saapuu ajallaan, vaikka tavallaan hieman harmi, ettei kaikkea saatu kerralla. But everything happens for a reason. Näin uskon. :)

Sini / Nautiskellen (Ei varmistettu)

Oi että, onpa ihanat muuttojätskit! Näitä aion ehdottomasti kokeilla! Ja uusi blogikoti näyttää viehättävältä, kuvat ovat juuri hyvät :)

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Hei kiitti! Itse kiepun vielä kahden vaiheilla näiden kuvien kanssa. Mutta antaa niiden nyt aluksi ainakin olla näin suureellisina. Luo lisää uutuuden tuntua itsellekin. :)

SiniSininen (Ei varmistettu)

Onnea uuteen kotiin! Syy saattaa olla osittain näytön koossanikin ja asetuksissani, mutta tykkäsin kovasti edellisen blogisi kuvien koosta. Niissä silmä mahtui kulkemaan näytön täydeltä, eikä tarvinnut rullailla hiirellä ylösalas :) Ihania kuvia otat!

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Ymmärrän pointtisi erittäin hyvin. Tuosta syystä itsekin vaiheilen, koska sillä vanhalla kuvakoolla näki kaiken yhdellä silmäyksellä.

Mutta hei kiitti kommentista ja onnentoivotuksista ja kiva että tykkäät mun kuvista! 

Lissu2 (Ei varmistettu)

Hei nimimerkki höh, ymmärtääkseni Kiitos hyvään arkistotkin siirtyvät ajan kanssa tänne. Ei siis syytä huoleen!

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Kyllä, sieltä ne vanhukset köpöttelevät tänne sitten omia aikojaan, hitaasti mutta varmasti. :)

Kissis (Ei varmistettu)

Mehujäämuotit. Mikä kirosana. Olen koko viikon etsinyt niitä Helsingistä, tuloksetta. Siis juurikin tuollaisia, joihin laitetaan tikku. Löytyy vain sellaisia rumia muovisia joista pitäisi jätski puristaa ulos. Ei käy. Jugurttijätskiä tekisin minä niihin. Tänään jatkuu taas etsinnät.

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Hei kuules, mullakin on sellaset karsmeet muoviset ja räikeänväriset tikut mun muoteissa oikeasti, mutta en käytä niitä, vaan tökkäsen aina tuollaiset puiset tikut niihin muotteihin. Vähän kenoonhan ne aina menee, mutta se luo vaan lisää käsityön tuntua. Ja noita puutikkuja saa tosiaan ainakin monista askartelukaupoista! Muotteja pitäisi ainakin saada Ikeasta. Omani ostin Tigeristä Kampista, mutta en tiedä myyvätkö niitä enää. 

Kissis (Ei varmistettu)

Ei valitettavasti Tigerissa myydä, siellä on vaan semmosia puristettavia, juurikin vain mehujäihin sopivia muotteja. Ikeasta joo voisi löytyä, jos sinne joskus uskaltautuisi...

Luulin, että riittää kun marssii lähimpään Tiimariin tai Tarjoustaloon mutta ehei, tästähän tuli kunnon projekti, josta sauhuan Facebookissa asti.

Vierailija (Ei varmistettu)

Etolasta löysin omani pitkällisten etsintöjen jälkeen keväällä!

Hertta
Lilou's Crush

Heippa, Itiksen Stockmannilta löytyy, jos mitenkään sattuu suunnalle -vai onkohan nekin noita tarkoittamiasi.

Kissis (Ei varmistettu)

Stockalla en ole vielä käynyt, mutta sinne suuntaan siis. Ja pari muutakin vinkkiä tänään sain.

Tiipin (Ei varmistettu)

Moikka!

Kivat muuttojädet-täytyy testata.Mielestäni kuvat voisivat olla hieman pienempiä,koska nyt kuva ei mahdu kokonaisuudessaan näytölle eli tälläisellä normi läppärillä ei nää kuvaa kokonaan. Sinulla on kauniita kuvia ja mielestäni kuva tulee nähdä kokonaisena.Mutta teet miten teet minä jatkan silti lukemista =)

Hannamariah (Ei varmistettu)

Joo samaa mieltä, kuvat liian isoja läppärini näytölle. Ne ovat houkuttelevampia kun näkee kokonaisuuden melkein kerrallaan :)

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Ok, mielipiteenne on rekisteröity! 

anniinana (Ei varmistettu)

Bloggerin lukuluettelo ei tunnista uutta blogiasi :( Sanoo vain "Klikkasit tätä URL-osoitetta, mutta sille ei löytynyt syötettä. Tarkista URL-osoite: http://www.lily.fi/blogit/kiitos-hyvaa Jos haluat päivittää määritykset, siirry Hallinnointi-sivulle."
toivottavasti tämä alkaisi jossain vaiheessa toimimaan, sillä lukuluettelon avulla on helpompi seurata, kun uusia päivityksiä tulee! :)

mäkin tykkäsin enemmän vanhan blogin kuvakoosta. oli kiva nähdä kuvat kokonaisina, koska olet mielestäni superhyvä kuvaaja! :)
mutta onhan tuo suurempi kuva toisaalta erilainen ja jollain tapaa jännittävä...pitää kelata alaspäin, ennen kuin näkee, mistä herkusta on kyse. ;) ei näy heti ekalla silmäyksellä. Jännitystä elämään :)

Kissis (Ei varmistettu)

Jep, sama onkelma kaikkien Lily-blogien kanssa, ei pysty lisäämään linkkejä lukuluetteloon :( Ja kiva kun kaikki tänne nyt sitten siirtyvät... :)

Toimitus
Toimitus

Hei anniinana ja Kissis!

Joissakin blogeissa havaittiin tämä ongelma ja asiaa korjattiin eilen. Kokeilkaa lisätä blogit uudestaan - pitäisi nyt toimia. Jos tuntuu siltä ettei vieläkään toimi, laittakaa ihmeessä viestiä osoitteeseen lily(at)a-lehdet.fi niin selvitämme asian.

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Hei kiitos paljon kommentista! Ja tosiaan, noita bugeja korjaillaan paraikaa, eli toivottavasti saadaan mahd. pian kaikki pelittämään hienosti.

Liv
Päiväuniaika

Oah pakko kokeilla kookosjätskit. Jos ei muuten, niin kookos. Omnom vaan! 

Rehellisyyden nimissä kuvat on kyllä liian isoja (näin läppärillä) katsella tässä leveimmässä vaihtoehdossa. Tosi sääli, itseäni miellyttää tämä leveys ja ehkä selkeys muuten kovasti. Kuvat vain ovat parempia sillä tästä yhtä pienemmällä. :) 

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Juu, itsekin pidän tätä leveyttä jollain tapaa selkeämpänä ja ilmavampana, mutta etenkin noita pystysuoria kuvia on vähän mälsä skrollailla. 

Mutta hei kiitti kommentista, ja testaahan ihmeessä jädejä!

Maija Kangasluoma

Tervetuloa Lilyyn! :) Ja omnom näitä jätskejä, kokeiluun meni! Myydäänkö tuollaisia "oikeita" jätskitikkuja ihan tavan kaupassa?

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Hei kiitti Maija ihanainen!  Ja en oo kyllä peruskaupoissa noita tikkuja ite nähnyt, mutta askartelukaupoista niitä pitäs löytyä. Hobby Pointista taisin omani löytää, nyt kun olen muistia tovin kaivellut, että mistä nuo tikut hommasinkaan.

Toimitus
Toimitus

Sydämellisesti tervetuloa Virpi! Tästä reseptistä saattoi tulla just kesän suosikkijäde...

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Voi kiitos! Ja mahtavaa jos sain luotsattua kesän jädesuosikin. :)

Jatta (Ei varmistettu)

Onnea Uuteen Kotiin! Jään odottelemaan mitä kaikkea kivaa ja herkullista onkaan tulossa, siis näiden cocos jätskien rinnalle :)

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Kiitos kaunis! Ja katsotaan mitä keksitään. Jotain hauskoja idiksiä on jo tullut rustailtua.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tervetuloa Lilyyn! Jäätelö kuulostaa herkulliselta, mutta millä tavalla kookosmaito olisi terveellistä, paljon kovaa rasvaa? Ei sillä ettäkö se itseäni haittaa, ihmettelin vain :) Kannatan myös kapeampia kuvia kuten edellisessä blogissa. Millaisia ns. perusruokia muuten teet arkena? Sellaisiakin reseptejä (ei siis salaatteja) olisi kiva lukea.

Aurinkoa päivääsi!

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Kiitos kiitos! 

Kapeampien kuvien kannattajat taitavat olla jo ylivoimaisella voitolla. Taidan siis uskoa enemmistöä. Ja kallistua muutenkin itsekin samalle kannalle.

Mutta tuosta kookosrasvasta, siis siitä, että kookoksen kova rasva olisi jotenki terveydelle haitallista on vanhaa tietoutta. Voit lukea aiheesta esim. täältä: 

http://www.snc.sg/about-us/publications/coconut-oil/coconut-in-support-of-good-health-in-the-21st-century

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2001/07/28/coconut-health.aspx

Toki kaikkeen löytyy monta kantaa. Itse perustan oman kantani pääasiassa arvostamieni asiantuntijoiden mielipiteisiin, kun en itse alan tutkija ole. Mutta että hyvin kehtaan nämä terveysjätskeiksi kategorisoida, jos ja kun niitä verrataan millä vaan levelillä tavan jätskeihin - sokereihin, prosessoituun maitoon, lisäaineisiin jnejne. :)

 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos infosta Virpi! itsekin käytän kookosmaitoa huoletta, ja kun kovia rasvoja ei tule juuri muusta, niin en ole kokenut haittaakaan. Kiva kuulla että se olisi vielä terveellistäkin. Mieheni on kulttuurista, missä kookos on yksi ruokavalion perusosa kaikissa muodoissaan, mutta maitoa ei juuri käytetä lainkaan, ja omakin ruokavalio on mennyt hiljalleen samaan suuntaan.

Kanelibasilika

Voihan kookos! Raakakakkua jo testasin (unelmainen!), ja nyt taidan siirtyä tuvan puolelle blendaamaan kookosjädetaikinaa ;)

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Ui, mitä raakakakkua muuten testasit?

Kanelibasilika

Kookoskermakakkua siis (kookosta kookosta enemmän kookosta) :)

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Hahaa, joo, no mutta hei, se on kyllä tosi hyvää. Söin sitä juuri kaverin tekemänä viikonloppuna eräissä synttärijuhlissa ja olisi taas voinut vetästä puoli kakkua. Ah ja huh.

Acecilia (Ei varmistettu)

Mielestäni kuvat ovat liian suuria ja siksi vaikeita hahmottaa, kuten arvelit. :)

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

...kiitos mielipiteestä. :)

surfiee (Ei varmistettu)

Tosiaan, kuvat ovat minunkin makuuni vähän turhan isoja. Kaipaisi suuremman tietokoneen ruudun, jotta ne pääsisivät oikeuksiinsa. Nyt joutuu skrollaamaan kuvaa alaspäin, jotta näkee koko kuvan.

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Ok. Tämä alkaa olla selvempi homma. Liian isoja ne taitavat tosiaan olla, minkäs teet. Täytynee vaihtaa siihen tavanomaiseen ja järkevään palstaleveyteen...

Ihanasti Luonnollista

Ihanaa, kiitos (tästäkin( ohjeesta. Rakastan kookosta, näitä aion tehdä :)

Hansulica (Ei varmistettu)

Hei Virpi. Löysin blogisi vasta tänään. En tajua miten olen voinut olla löytämättä tänne. Tai siis edelliseen blogiisi. Olen koko päivän kaikki vapaat hetket lukenut postauksiasi, koska jäävät siis pian lukemattomiin, ainakin hetkellisesti. Aion niin aloittaa oman raikastusviikkoni, kun itsekin olen vasta lopettanut imettämisen ja kroppa oikein huutaa puhdistumisen perään. Ihania reseptejä! Aivan ihanaa! Haluaisin tietää. että teetkö lapsellesi eri ruokaa, kuin itsellesi, vai nauttiiko hän myös smoothieita ,ym. Voiko superfoodeja esim. Chia siemeniä antaa lapselle? Oma lapseni on vajaa 1,5 vuotta. Ja tärkein mitä haluan tietää juuri sinunlaiseltasi ihmiseltä, annatko lapsellesi lehmän maitoa missään muodossa? Kiitos tosi kauniista ja mielenkiintoisesta blogista ja onnea uuteen "kotiin"! Aurinkoa!

Virpi Mikkonen

Moikka, ja sori viiveellisestä vastauksesta. 

Syödään koko perheen kanssa suunnilleen samaa ruokaa, ja lapsi syö myös smoothieta, mutta annan yleensä hänelle ensin tekemästäni smoothiesatsista, jonka jälkeen lisään loppuosaan vielä vähän lisukkeita. Mutta chiaa ja hampunsiemeniä syö ainakin, ei kylläkään päivittäin. Lehmänmaitoa ei meillä käytetä, mutta joskus harvoin, about kerran kahdessa kuukaudessa saatan antaa pienen määrän jossian muodossa, että kroppa oppii myös sitä käsittelemään, eikä tule turhia yliherkkyyksiä tms.

Niin ja kivaa hei, että löysit nyt blogini, tervetuloa jatkossakin!

ingridxxxx (Ei varmistettu)

Moi!

Hui, sehän on aivan mahdotonta kopsata kaikki sadat hyvät jutut/ohjeet omaan talteen, joten toivottavasti ne saadaan siirrettyä nopeasti :) Onnea uuteen "kotiin"!

parjanya (Ei varmistettu)

Kiitos aivan ihastuttavasta ja ajatuksia herättävästä blogista. Blogi on tosiaankin saanut ajatukseni juoksemaan. Painan yleensä villasella kaikki vaivani, mutta nyt olen alkanut miettiä, kuinka tärkeää onkin kuunnella elimistöä. Kärsin (onpas voimakas sana!) visual snow -ilmiöstä (taikka miksi sitä pitäisi kutsua, ei kait se sairaus ole), joka siis häiritsee erityisesti kirkkaissa huoneissa ollessani näkökenttääni. Kiinnostaisi tietää onko sinulla jotain ajatuksia ruokavaliosta, joka voisi tätä vaivaa helpottaa? Lääkäreillä ei juuri tietoa ole asiasta. Se kuulemma vaan on. En oikein tiedä miten lähtisin ratkomaan tätä.

Tindexx (Ei varmistettu)

Minun koneelle kuvat ja leveys on ihan ok. Blogisi (uusi ja vanha) ovat aivan ihania. Luen kaikki jutut ja tekemiset odottavat kiireettömämpää aikaa...

Vierailija (Ei varmistettu)

no voihan harmistus.... olisin tehnyt tänään tuota karpalo-omenapiirakkaa, mutta eipäs löydy enää reseptiä :( no mitäs en ole käynyt täällä ihmettelemässä - minä katselin vain niitä ohjeita raakakakuille (no aikuisten oikeasti on ollut hieman muutakin tekemistä ja se muu tekeminen on pysäyttänyt elämän totaalisesti), eli heitetäänpä sitten karpalot menemään kun ei ole muuta terveellistä reseptiä niille - hienolta tämä uusi blogi näyttää myös - sen reseptivalikoiman karttumista odotellessa!

Aadalainen (Ei varmistettu)

Olisko mitenkään mahdollista saada se minulla on unelma -ruusukakun ohje tänne? Ainekset on jo, mutten tajunnut, etten saa reseptiä enää näkyville. :(

Pages

Kommentoi