Viisauden sanat

Mieheni suusta tulee usein yksi viisaus ylitse muiden. Se on lause, joka tuo tullessaan huojentavan tunteen, pyyhkii pois epäolennaisuudet ja jättää jälkeensä kirkkaan ajatuksen siitä, mikä on tärkeää.

Lause on:

“Fuck it.”

Ajautuessani murehtimaan jonninjoutavuuksia, kuten vaikka miksi joku ihminen sanoi tai teki tietyllä tapaa, ja mitä se nyt tarkoittaa, ja miten minun tulisi siihen reagoida on vastaus:

Fuck it.

Noihin kahteen sanaan kiteytyy lauseet, kuten älä stressaa, älä mieti liikaa muiden mielipiteitä, keskity omaan juttuusi, siihen mikä sinusta tuntuu oikealta, lakkaa taistelemasta, päästä irti turhasta vatvomisesta ja huomaa, ettei näillä maallisilla pienillä asioilla ole lopulta kovinkaan suurta merkitystä.

fuck-it.jpg

No, joillain asioilla on toki jotain merkitystä, mutta ihminen varmaan itse tunnistaa elämässään ne jutut ja päässään ne ajatukset, joille voi hyvällä syyllä ja oikeutetusti todeta “fuuuuck it.” Ja epäilenpä että kevyesti suurinosa murehtimistamme asioista kuuluu juurikin tuonne f-kansioon.

Aatteen oppi-isän nettisivut löytyvät muuten täältä:

Itse totesin kyseisen lauseen itselleni viimeksi tänään aamulla, kun havahduin voivottelemaan, että “oho, enpä ole muistanut muuten blogata moneen päivään, pitäisi kyllä jotain postata, mutta eipä ole juuri nyt mitään asiaa, ja heinäkuukin on niin kaunis ja perhe lomalla ja tekisi mieli mennä ulos aurinkoon, ja kohta lähdetään kesälomareissuillekin ja miten tässä muka malttaa päivittäin tietokoneelle tulla näpyttämään, mutta kun pitäisi…” Ja sitten stop. Uusi ajatus: “Fuck it. Heinäkuussa koko Suomi on kesälomalla, harva jaksaa blogeja edes nyt lukea. Riittää, että postaan silloin kun on jotain asiaa, kunhan hommassa säilyy hyvä fiilis ja ei tule stressiä. Jes.”

Kyseisen ajatuskuvion läpikäytyäni huomasin sitä paitsi, että kyllähän minulla on asiaa, sillä haluan jakaa teille tämän suuren ihmeitä tekevän sanaparin, röyhkeän syvän viisauden ja toivottaa sen myötä rentoa ja raukeaa alkanutta heinäkuuta.

Eli tuduluu & fuck it, my darlings!

♥ Virpi

hyvinvointi mieli ajattelin-tanaan
Kommentit (17)
  1. Jutta Saanila
    4.7.2013, 12:29

    Fuck it on sama kuin Hevosella on iso pää, antaa sen murehtia on sama kuin v**tuttaa kuin pientä oravaa. Olen iloinen näistä löydöistä, jota blogisi myötä sain. Mantroja on monenlaisia! 😉

  2. Ohoi! Täältä löytyy nyt kiinnostuneille tuo jutun fuck it -kuva ladattavaksi isommassa koossa!

    https://www.dropbox.com/s/myrxlmihri0kt1b/fuck-it-photo.jpg

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *