5 vinkkiä virkeämpään syksyyn

Syksy hiljalleen alkaa ja tämä voisi olla mahdollisuus taas miettiä omia elämänvalintoja, jotta syksyn iltojen pimentyessä vireystila pysyisi parempana. Pienillä valinnoilla arjessa voisit saada uutta buustia arkeen. Tässä viisi vinkkiä, joilla voisimme lisätä terveellisiä elämäntapoja omaan arkeemme. Pienellä muutoksella voisi saada jo ison hyödyn.

1. Aktiivinen arki

Voisitko toteuttaa osan siirtymistäsi liikkumalla? Työmatkapyöräilyä tai kävelyä? Voisitko lounastunnilla eväiden syönnin jälkeen kävellä ulkona 10 minuuttia ja saada raitista ilmaa? Kaikkea arjessa ei tarvitse kerralla muuttaa, mutta jos vaikka yhtenä tai kahtena päivänä viikossa jollakin tavalla hyötyliikkuisit. Tai jos töissä tai kotona hylkäisi silloin tällöin hissin käytön ja kävelisi portaat.

2. Narinan välttäminen

Meillä jokaisella on arjessa asioita, joihin emme voi vaikuttaa. Älä käytä energiaasi näistä jauhamiseen ja negatiivisuudessa vellomiseen vaan mieti miten voit elää näidenkin asioiden kanssa parhaalla mahdollisella tavalla. 

anniliukka-print-5.jpg

3. Juo riittävästi

Veden juominen unohtuu helposti ja lisäämällä veden juontia pystyt helpottamaan monella tavalla omaa oloasi.

4. Inspiroidu

Mistä sinä inspiroidut? Mieti mikä sinulle on tärkeää ja kohdenna toimesi hiljalleen kohti niitä tekoja, joita haluat tehdä, jotta pääset lähemmäs  tavoitettasi. Lue tästä, mistä minä inspiroidun.

5. Mieti ajankäyttöäsi

Onko aikataulussasi hukkaminuutteja? Teetkö jotain asioita, joista ei ole sinulle hyötyä? Vietätkö tarpeeksi aikaa niiden ihmisten kanssa joista saat voimaa?

Ihanaa syksyä Sinulle!

 

 

Seuraa: InstagramFacebookBloglovin 

Kuva: Riikka Lilja photography

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *