Ole aktiivinen!

Kaupallinen yhteistyö: ZeroPoint Oy

Ahdistus. Se tuntuu nyt olevan monen fiilis kaiken Korona-uutisoinnin keskellä. Epävarmuus velloo ja jo nyt alkaa sisällä kököttämiseen monella  kaatumaan seinät päälle. Meidän jokaisen arki on muuttunut paljon ja elämme rajoituksien keskellä. Toivon kaikkien noudattavan annettuja ohjeistuksia ja pysyvän omissa oloissa, jotta tämä poikkeuksellinen tilanne saataisiin mahdollisimman nopeasti ja ilman suuria menetyksiä ohi.

Olen aina kannustanut ihmisiä aktiivisen arjen viettämiseen. Itsellä aktiivinen tekeminen vapaa-ajalla nostaa omaa fiilistä, kuin pelkkä oleminen. Omissa oloissa pysymisestä huolimatta, kehotan nytkin olemaan jokaisena päivänä aktiivinen ja sillä tavalla nostamaan omaa hyvää fiilistä.

Ennen Koronan saapumista, meistä iso osa eli kiireisempää elämää kuin ehkä koskaan. Silti saatoimme ehtiä katsomaan Netflixistä sarjoja enemmän kuin ennen. Kiire tuntui olevan monen elämään pakolla syötetty asia. Elimme ainakin päämme sisällä hektisesti.

Sen sijaan nykyelämässä levolle ei tunnu olevan tarpeeksi isoa sijaa. Helposti vain sorrumme suorittamaan myös palautumiseen tarkoitetun ajan. Vapaa-aika koetaan myös ajaksi, joka pitää vain suorittaa ja olla superaktiivinen. Elämästä saattaa siis monella puuttua balanssi. On kiirettä, tai ainakin niin on tapana höpöttää, ja samalla löhöämme sohvalla miettimässä mitä kaikkea olisi silläkin hetkellä pitänyt olla tekemässä. Oikea lepo on siis puuttunut.

Tällaiseen elämänmalliin tämä pakotettu  hidastaminen on tervetullut. Kyselin Instagramissa viikonloppuna, kuinka moni ajattelee, että tämä poikkeusaika vaikuttaa omaa kuntoa nostavasti. Aika monelta tuli viestiä, että nyt ei ehdi kuntoa miettiä, kun etätyöt ja lasten koulun hoitaminen kotoa vie kaiken ajan. Toivotaan, että etätyöt alkavat rullaamaan ja opettajat sekä lapset saavat koulutyön sujumaan ja työmäärältään sopivaksi. Tuli myös kommentteja, että viikonloppua ei enää ole, koska viikonloppukin menee etätöissä ja lasten koulutehtävissä, että kaikki olennainen ehditään arjessa tekemään. Toivotaan siis myös, että vapaalle jäisi aikaa.

Mutta siis – aktiivinen arki. Mitä tarkoitan? Kannustan ihmisiä elämään aktiivisesti, eikä vain möllöttämään ja ehkä vielä klassisesti möllöttämään sohvalla. Nytkin voimme ulkoilla, soitella ystävillä, leipoa, kokeilla uusia ruokareseptejä, ehkä siivoilla vaatekaappeja tai puuhastella muuta, josta tulee hyvä fiilis itselle. Koen itse, että saan aktiivisesta puuhastelusta enemmän kuin pelkästä olemisesta. Myös ulkoilma ja liikunta freesaavat mieltä.

Nyt kaikkien kannustamiseksi aktivoitumaan, aloitin pari päivää sitten Instagramissa  #aktiivinenarki-kampanjan. Ja aivan mahtavaa on, että ZeroPoint on mukana ensimmäisen viikon ajan kampanjassa. Ota sun storyyn kuva tai video siitä, mitä sulle tarkoittaa aktiivinen arki ja jaa se. Tägää klippiin @anniliukka ja #aktiivinenarki. Saan sitten jaettua tarinasi. Kaikkien näiden tarinoiden kesken arvomme yhdessä ZeroPointin kanssa yhdet kompressiotrikoot sekä kahdelle kompressiosukat. Arvontaan voit osallistua 5.4.20 asti. Lisätietoja #aktiivinenarki -kampanjasta on mun Instagramissa @anniliukka (kohokohta #aktiivinenarki). Katso lisää ZeroPointista www.zpcompression.com/fi

ZeroPoint on suomalainen kompressiotuotteiden valmistaja, jonka tuotteista tällä hetkellä noin 85 %:a on tehty 100 % kierrätetystä EconylⓇ-nailonista. Tavoitteena on, että vuonna 2021 koko mallisto on kierrätysmateriaaleista valmistettu. Saat -40%:a ZeroPointin valikoimasta koodilla ZPANNIL aina 15.4.20 asti.

Tehdään tämäkin yhdessä, eikös 😀

Kivaa viikkoa ja kotoilua! Ollaan aktiivisia ja nähdään Instagramissa!

Anni

hyvinvointi liikunta vastuullisuus suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *