Flamingo saapui kaupunkiin

Long time no see 🙂 Viime postaukseni on tullut marraskuussa 2017 ja tuntuu kuin siitä olisi vain aivan muutama hujaus 🙂 On siis ollut elämässä marraskuusta alkaen haipakkaa ja kirjoittaminen on jäänyt vähemmälle. Instagramissa sentään on pyörinyt tapahtumat aiempaan malliin. Kiitos kun olette jaksaneet siellä seurailla! Kirjoitteluun on ollut kaipausta jo hetken ja hienoa olisi jos nyt aikataulu antaisi periksi enemmänkin kirjoitella. Kiirettä on viime marraskuun jälkeen ollut varsin positiivisissa merkeissä ja kaikkea uutta on tullut tehtyä ja kokeiltua.

Olen myös päättänyt viime viikolla olleen loman aikana, että otan jatkossa arjestani enemmän aikaa itselleni ja toivon sen näkyvän myös aikana kirjoitella enemmän. Itselle ajan ottaminen tarkoittaa minulle jatkossa paremmin aikaa kehonhuoltoon sekä omaan treeniin ja ystävien näkemiseen. Jo viime postauksissani (melkein vuosi sitten!) valittelin, että jalkani vuoksi olen ollut telakalla. Tuolla matkalla ollaan edelleen. Onneksi nyt alkaa olla tämän suhteen ilmassa enemmän toivoa ja omiakin treenejä on pystynyt tekemään jo vapaammin. Vapaammin on oikea termi, koska nyt ei jalan kanssa tarvitse enää miettiä ihan jokaisella askeleella, onko se kyseisen lenkin viimeinen harppaus.

trikoot.jpg

Kesän aikana olen onneksi pystynyt tekemään treenejä flamingona 🙂 Olen aivan rakastunut yllä olevan kuvan flamingo-trikoisiin ja niin tuntuu olevan myös koko Turku! Viime käynti joogatunnille kuvaa hyvin reissuja, joissa olen käyttänyt näitä trikoita: maksoin ennen tuntia auton pysäköintiä ja ohikulkija pysähtyi kysymään mistä näitä flamingo-trikoita saa, joogasalille päästyäni ennen tuntia ja tunnin jälkeen kysyttiin, että mistä näitä housuja oikein saa. Myös facebookissa ja instassa tulee jatkuvalla syötöllä tästä kysymyksiä. Sen vuoksi teen nyt näistä postauksenkin, että kaikki löytäisivät ostopaikan housuille 🙂

Nämä ovat siis Starline Dancewearin verkkokaupasta, johon pääset tästäTällä hetkellä vielä 10.8.18 asti löydät myös Instargamista (@anniliukka) arvonnan, josta voit voittaa 50 e alennuksen tähän verkkokauppaan. Trikoot on oikeasti laadukkaat ja tuntuvat päällä hyviltä sekä löhöillessä että hikoillessa. Juostessa en ole trikoita pitänyt, mutta salilla ja joogassa toimivat kivasti.

Järjestän jälleen myös Turkuun kaikille avoimia Juoksumessuja 10.9.-15.9.18 (tsekkaa tästä) ja näitä trikoita sekä aikuisille että lapsille pääset myös hankkimaan messuilta messuhinnoin 🙂 Ilmoittelen messuista lisää täällä blogissa ja Instan storystä jo messuista löytyykin perusinfot.

Kuullaan taas 🙂

 

Seuraa myös: Facebook ja Instagram 

 

*Kaupallinen yhteistyö: Starline Dancewear

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *