Kiire näkyy naamassa

Syyskuu ja erityisesti lokakuu on ollut aikataulultaan täysin normaalista arjesta poikkeavat ja kiireiset. Kiireen vastapuolena on ollut runsaasti erilaisia tapahtumia, uusia tuttavuuksia, ihania illallisia, samppanjan maistelua, uusia liikuntaryhmiä, risteleilyjä, kouluttamista seminaareilla,  aivan uskomattoman uuden työhön liittyvän mahdollisuuden pohdintaa ja vaikka mitä. Ja tietysti olen päässyt aiempaa suurempiin treenimääriin! Kiireen keskellä itsensä huoltaminen on jäänyt kokonaan tekemättä ja se alkaa näkyä. Se näkyy sekä tukassa, ihossa että naamassa! 

Olen ylipäätään aivan äärimmäisen laiska hoitamaan ja huomioimaan itseäni. Välillä pitää oikein muistuttaa itselle, että ilman itsensä huoltamista ei voi huoltaa ja auttaa muita! Kehonhuoltoon olen alkanut panostaa jo enemmän, mutta ihonhoito on edelleen aivan retuperällä ja tukka on aina ponnarilla. Iho ja hiukset on joka päivä kovalla koetuksella, kun liikuntaryhmät ohjataan ulkona sateesta ja tuulesta huolimatta. Tälläkin viikolla keskiviikon illan treeneissä tuntui kuin tuuli ja lumisade olisivat raastaneet ihon pintaa. Hikoilen naamasta runsaasti ja nyt kun vielä tuulen ja sateen lisäksi alkaa kohta pakkaskelit, tulisi ihoon todella kiinnittää huomiota. Kasvojen iho tuntuu sekä kuivalta että rasvaiselta.

Tätä laskuuttaani uhmaten, otin mielelläni testiin MayBeauty:n The Incredible Face Mask –kasvonaamion. Kasvonaamio pureutuu kuivuessaan ihoon ja irtiotettaessa se vie mennessään mustapäät, kuollutta ihosolukkoa sekä rasvaisuuden. Olimme viikko sitten Tampereella yötä ja kävimme sunnuntaina paluumatkalla Evolla juoksemassa poluilla. Suosittelen muuten Evoa todella polkujuoksukohteeksi! 

Mikko on helppo puhua kokeilemaan kaikkea uutta ja ”hömppää”. Vetäisimme siis hotellissa molemmat naamiot naamaan ja odottelimme rauhassa niiden kuivumista. Hotellihuoneessa oli huono valo, joten kuvat siitä hieman kärsivät. 

Kasvonaamio on annospakkauksessa, josta se kannattaa puristaa johonkin astiaan. Naamion mukana tulee sivellin, jolla naamio on helppo levittää tasaisesti kasvoille. 

blogi1.JPG

blogi2.JPG

Naamion kuivuessa noin 30 min pakkasimme kaikki kamat hotellilla huoneen luovutusta varten ja sitten olikin aika napata naamio naamasta. Itse vähän jo uumoilin aiemmin, että olin ollut nuuka ja laittanut naamiota liian ohuen kerroksen. Mikko sen sijaan oli vetänyt kunnon sotanaamion naamalleen.

blogi3.JPG

blogi5.JPG

Naamio irtoaa kertavetäisyllä irti kuivuttuaan. Koska olin nuukaillut naamiota levittäessä, sain irrottamisesta isomman proggiksen kuin Mikko, mutta naamio lähti kyllä hyvin irti. Itsellä irrottaminen oli jonkin verran kivuliasta, koska naaman ”vauvakarvat” olivat jääneet tiukasti siihen kiinni. Pääsinpä haituvista eroon samalla kertaa. Mikko sen sijaan vetäisi naamion irti yhdellä rykäisyllä. Irrottamisen meni Mikolla muuta sekunti 🙂 

blogi6.JPG

Oma naamani jäi naamion jälkeen hetkeksi punottamaan, mutta poluilla juostessa Mikko jo jossain vaiheessa totesi, että ihoni oli todella paljon kuulaampi kuin aiemmin. Täytyy kyllä myös sanoa, että naamiosta jäi iholle todella hyvä tunne. Loppupäivä meni fiilistellessä ihon hyvää fiilistä.

Viikolla on ollut paljon sään muutoksia ulkona treenatessa ja se taas tuntuu ihossa. Kaiken paras kitetytys tästä MayBeauty:n The Incredible Face Mask -tuotteesta on se, että Mikko kysyi jo viikolla, että voidaanko laittaa naamiot pian uudestaan. Ja voidaanhan me! Itse jo viikolla nopeasti laitoinkin naamiosta miniversion eli tein tuotepussiin muutaman reiän ja puristin tuotetta ulos vain sen verran, että sain sillä peitettyä nenän ja leuan alueen. Naamiota ei siis tarvitse aina levittää koko naamalle. Jos kuitenkin teet pussiin reikiä, muista laittaa se huolella muovipussiin tms. jotta loput pakkauksesta ei pääse kuivumaan.

blogi4.JPG

Oli muuten myös kivaa yhteistä aikaa laittaa naamiot ja olla ”monsterinaamoina” yhdessä 🙂

Tiedän, että muillakin aktiivista arkea viettävillä pakkaa ihonhuolto unohtumaan ja sen vuoksi on ihana saada tarjota nyt buustina teille -30%:n alennuksen Maybeaty:n tuotteista. Voitte hyödyntää -30 % edun TÄÄLTÄ käyttämällä koodia anni30. Alennuskoodi on linkissä valmiiksi käytettävissänne. Ei siis tarvitse enää kassalla näpytellä koodeja erikseen.

Seuraa: Instagram, Facebook

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *