Laadukas vapaa-aika?

Rakasta luontoa, luonnossa liikkumista, ihmisten kanssa yhdessä olemista, irtaantumista arjesta, nollaamista, syvällisiä keskusteluja, kikatusta, tyhmiä läppiä, hikeä ja itsensä voittamista. Kaikki me rakastamme näitä asioita. Se miten koemme nämä ja mitä nämä sanat tarkoittavat meille, eroaa suuresti. Tärkeintä kuitenkin lienee, että nollaamme, keskustelemme, rakastamme ja nauramme.

DSC00581.JPG

Omat akkuni latautuvat parhaiten, kun saan liikkua. Kovaa treeniä tai koko päivän liikkumista rauhassa. Kun liikun, olen irti kaikesta. En voi tehdä silloin muuta kuin liikkua eteenpäin. Olla kuin juna, joka kulkee ja nauttii kaikesta siitä mitä itsessä ja ympärillä tapahtuu. Lauantaina oli tällainen päivä. Pyöräiltiin siskon kanssa koko päivä Saariston rengastiellä. Ei pidetty kiirettä, tultiin rauhassa ja nautittiin toistemme seurasta, hyvästä ruoasta ja luonnosta. Aamulla ajettiin Turusta Naantalin ja Rymättylän kautta kohti Nauvoa. Hangassa hypättiin lauttaan, jonka kyydissä livuttiin Nauvoon. Aamulla mentiin siis aikaa vastaan ja lähdimme ajoissa, jotta ehdimme Hankaan hyvissä ajoin ja vaikka matkalla sattuisi jotain. Matka lähti hyvin käyntiin ja aikaisesta aamuherätyksestä huolimatta matkan tekeminen oli sujuvaa. Ennen Rymättylää tuli puheeksi (kummasti) aamu(päivä)pala, joka meidän oli tarkoitus syödä Hangassa, lauttaa odottaessa. Tietysti eväät olivat jääneet kotiin jääkaappiin, joten Rymättylässä piipahdimme kaupassa ja ostimme eväät 🙂 Aika klassista 🙂

DSC00600.JPG

Koska aamu mentiin aikataulua vastaan, olimme sopineet, että iltapäivä on kulttuuripyöräilyä ja ilmasta nauttimisti. Nauvoon saavuttamme pyöräilimme lisälenkin ja palasimme vierasvenesatamaan syömään ja kahvilakiertelemään. Nauvosta ajoimme kotiin lisälenkuran kautta Paraisten läpi ja saavuimme meille Kaarinaan.

Parasta päivässä oli ajantajun katoaminen ja siskon seura, alamäen laskemisen uskalluksen kasvaminen, pyörällä rullaaminen ja loppumatkan viharunttaaminen, pullat ja jäätelöt. Mitä sinulle tarkoittaa laadukas vapaa-aika?

Itse ohjeistan laadukkaaseen vapaa-aikaan näin: Menkää ulos ja nauttikaa! Antakaan ajantajun kadota ja nauttikaa auringosta!

Seuraa: InstagramFacebook

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *