Mikä sinua inspiroi?

Tässä taannoin jouduin vastaamaan kysymykseen: ”Mikä sinua inspiroi?” Vastauksen keksimisestä lähti omassa päässä liikkeelle myrsky ja totesin kysymyksen olevan sellainen, jota jokaisen meistä tulisi miettiä silloin tällöin. Löytämällä kysymykseen vastauksen, saattaa päästä juuri oman kulkunsa ytimeen ja näin tehdä elämästään sellaista kuin haluaisi. Okei, aika suoraviivaisesti vedettynä noin, mutta ainakin elämäänsä voi ohjata hiljalleen kohti sitä, mitä sen juurikin haluaisi olevan.

anniliukka-print-9.jpg

Oma vastaukseni on: ”Muiden auttaminen.” Tiedän, että liikkujia inspiroi omien tuloksien parantaminen, pidemmät juoksumatkat ja vastaavat saavutukset. Toki minua kiinnostaa omien ennätysten parantaminen ja uusien omien saavutusten kerääminen. Nämä asiat vievät minua eteenpäin siinä missä muitakin.

Jos kuitenkin mietin sitä ydinasiaa, joka minua inspiroi ja jota kohden haluan mennä, on se auttaminen. Minua inspiroi se, että yksi, edes yksi, ihminen saisi kipinän jostakin sanomastani, tekemästäni tai kirjoittamastani ja saisi sillä elämäänsä paloa. Yksikin ihminen aloittaisi liikkumisen ja muuttaisi elämäntapansa ja saisi kipinän omaan elämäänsä takaisin. Parantaisi oman elämänsä laatua. Se inspiroi minua kaikessa mitä teen. Jokainen ihminen voi parantaa elämänlaatuaan vain itse, mutta kipinä muutokseen on saatava. Minua ihmisenä, valmentaja ja urheilijana inspiroi se, että haluan auttaa muita. Tämä on asia johon haluan panostaa ja jossa haluan kehittyä. Toki juristina työni on auttaa ihmisiä. Samalla tavalla tässä työssäni minua inspiroi toisten auttaminen.

jokiranta2.jpg

Puhutaan isoista ajatuksista ja isoista muutoksista. Muutokseen voidaan kuitenkin sysätä jo pienellä liikkeellä. Jollakin esimerkillä. Yhdellä lauseella. Itselleni motivointi tulee usein tulee pienistä, eikä isoista ja suunnitelmallisista, teoista.

Inspiraatiota tarvitsemme jokainen ja toisistamme sitä saamme. Mikä sinua inspiroi? Mikä vie sinua eteenpäin?

Seuraa: InstagramFacebook, Bloglovin 

Ensimmäinen kuva: Riikka Lilja photography

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *