Out of Office!

Olen nyt ollut pari viikkoa tilassa ”Out of office”. Äitiyslomaa on siis hurahtanut jo kaksi viikkoa. Tuntuu, että sitä on kulunut kolme päivää 😊 Vaikka aika on mennyt nopeasti, olen saanut aikaan jo paljon kaikenlaista ja to do -lista on lyhentynyt paljon.

Jotenkin on myös vaikea ymmärtää, että tammikuu päättyy jo. Mihin mustuuteen tammikuu katosi? Samoin on blogin kanssa – ajattelin jo, että syksyllä olisi aikaa taas kirjotella, mutta syksy oli kovin työntäyteinen ja meillä tehtiin vielä pientä remonttia.  Siinä se syksy sitten vierähti siivotessa ja töiden parissa.

Onneksi odottavan aika on ihanaa! Ja saan (toivottavasti!) vielä hetken nauttia raskaudesta ja rauhoittua ennen vauvan saapumista. Oma vointi on ollut hyvä ja onneksi lenkkeilemään on edelleen pystynyt päivittäin. Lenkkeilyn lisäksi pyrin rauhoittumaan ja rentoutumaan sekä venyttelemään ahkerasti.

Kirjoittaminen on iso osa juristin työtäni ja aion nyt jatkossa taas pitää yllä kirjoittamista ja ajatusten jakamista tänne blogin puolelle. Instagramin osalta, blogin hiljaiselon aikana, on ollut aktiivista ja sinne onkin saapunut viimeisen vuoden aikana kivasti uusia seuraajia seuraamaan aktiivista arkea. Kiitos kun olette seuranneet Instassa, vaikka täällä on ollut hiljaista.

Tervetuloa taas mun matkaan! Luvassa liikuntaa ja arjen ajatuksia. Eli samaan tyyliin toivottavasti jatketaan, mukaan vaan on nyt putkahtanut iso maha ja kohta vauva 🙂

Ja nyt – mitä vinkkejä annatte äitiysloman viettoon?

Käy seuraamassa Instagramissa @anniliukka

Kuvat valokuvaaja Mikko Kaaresmaa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *