Blogihiljaisuus

Mahdollisesti joku on arvaillut, että taas siellä joku laihduttaja on repsahtanut, ja heittänyt läskiksi ja lekkeriksi kaiken tekemänsä työn ja oppimansa asiat ja elämäntavat.

 

No, minulle ei ainakaan ole käynyt niin!

Olen tällä hetkellä peräti yli 31 kiloa kevyempi kuin tammikuussa! Tarkalleen en muista nyt pudottamaani määrää, mutta olikohan 31,3 edellinen luku mitä laskin ja sain vaakaan. Tällä hetkellä liikun kohti seuraavaa kymmenystä, täytyisi nipistää vielä jokunen kilo.

Tällä hetkellä olen tullut aika sokeaksi omalle peilikuvalle. En näe muutosta oikein itse, vaikka aluksi näin. Olen myös tosi epätyytyväinen, mielestäni en laihdu tarpeeksi nopeasti, vaikka ei tämän nopeammin oikein voisi laihtuakaan terveellisesti.

Syön vaihdellen keskimäärin 1200-2000kcal päivässä. Riippuu paljon liikunnan määrästä.

Uusia lajeja ei ole vielä tullut repertuaariin. Harkitsen kuntosalia ja vesijumppaa.

Verenpaineet on valitettavasti edelleen ongelma, harkitsen verenpainelääkkeen aloittamista, kun näköjään painonpudotuskaan ei tuo niihin muutosta.

Vauvaprojektia ei ole laitettu aluille. Miehelle olen puoli vitsillä puhunut asiasta, ei sano juuta eikä jaata. Seuraavaksi täytyy varmaan kysyä suoraan 😂

Olen ollut aika stressaantunut uuden työpaikan takia, niin paljon uutta. Lisäksi työpäivät ovat aivan hirvittävän pitkiä. Meillä myös kotona tapahtui ikävä vahinko, jota vakuutus ei valitettavasti korvaa, joten rahanmeno on myös yksi suuri harmituksen aihe.

Olen alkanut enemmän miettiä sitä, miksi elämäni on niin suorituskeskeistä, ja miksi kokoajan on kiire ja epätyytyväinen olo. En tiedä, millaisia muutoksia minun pitäisi tehdä, jotta henkinen olo paranisi.

Tiedättekö sen, kun aina sanotaan, että laihduttaessa paljon alkaa ihminen miettiä koko elämäänsä uudessa valossa, ja saattaa syntyä jonkinlainen kriisi.

No, tämä se nyt on.

Lisäksi olen ärsyttävästi ihastunut, en voi käsittää mistä ihmeestä sekin oikein tuli. Yritän ajatella järkevästi ja taistella ajatuksiani vastaan.

Minkähän hirviön tuo laihdutus oikein herätti?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *