-20,5kg

Tällasissa lukemissa ollaan nyt, 4kk aloituksesta. Olen kyllä ihan tyytyväinen, se on 5kg kuussa, ja varmaan enemmänkin, kun en ihan aluksi edes uskaltanut käydä vaa’alla.

Olen juhlistanut tätä etappia tilaamalla itselleni Polar ignite-fitnesskellon. Tai aktiivisuusrannekkeen. Mikä nyt onkaan! Tekniikka menee vaan niin vauhdilla eteenpäin, ettei meinaa perässä pysyä. 

Suora lainaus Polar on sivuilta:

GPS-KELLO RANNESYKKEENMITTAUKSELLA

Polar Ignite on vedenkestävä fitnesskello, jossa on edistyksellinen sykkeenmittaus ranteesta ja integroitu GPS. Tämä uuden sukupolven fitnesskello auttaa saavuttamaan todellisen potentiaalisi ja kokeilemaan rajojasi fiksulla tavalla. Polar Ignite antaa kattavan kokonaiskuvan päivästäsi ja opastaa sinua kohti tasapainoisempaa elämää.”

Mun aiemmat aktiivisuusrannekkeen on olleet Polar Loop, ja olikohan välissä Karhun mittari, joka oli käytettynä hankittu. Tuo Polar loop oli aikoinaan tosi hyvä, vaikka silloin oli vielä se sykevyö, joka piti aina säätää paikalleen, ja välillä se mulla pyöri ja lipsui, kun oikein hikoili.

Ihana, ettei enää tarvitse säätää mokomien vöiden kanssa! Laite on tällä hetkellä odottamassa postissa, olen ollut keskellä niin hektistä työputkea, etten ole päässyt postiin. Nyt aamulla kyllä aion mennä, ja ehkä ehdin säätää kelloni käyttökuntoon, tai sitten se jää huomiselle illalle.

Ostin myös jotain muuta, nimittäin uuden pyörän! Kyllästyin siihen, että vanhalla pyörälläni ei voi ajaa koska sen runko on minulle liian pieni, ja lisäksi ajoasento on tosi hölmö, maastopyörämäinen. Halusin ns. citypyörän.

Tavoitteena on alkaa pyöräillä ensin pieniä lenkkejä, sitten esim. kauppaan, jonne on 8km suuntaansa. Yritän kuitenkin myös jatkaa kävelylenkkejä, koska ne ovat mielestäni tehokkaampia kuin pyöräily. Mutta, vaihtelu virkistää! Pyörä saapuu vasta tämän kuun lopussa, joten yritän ennen sitä lenkkeillä ja vaeltaa metsässä.

Nyt on siis itseä lahjottu monilla kivoilla jutuilla, jotka toivon mukaan tsemppaavat kohti seuraavaa 10kg pudotusta. Uskalsin neuvolatädille vihjata, että ajateltiin ehkä vielä yhtä vauvaa… Hän kiljahti heti että IHANAA! Oli kyllä niin kiva vastaanotto kertomisella, vaikka jännitti sanoa asia ääneen.

Kontrolloi juuri verenpaineitani, ja ne olivat hiukan laskeneet. Olen optimisti sen suhteen, että tiukalla suolakurilla ja vielä     – 20kg tästä, niin paineet ovat ok.  Olen alkanut miettiä enemmän tuota suolaakin, että täytyy tarkkailla paljonko sitä oikein syö. Piilosuolaa on monessa tuotteessa.

Toivottavasti pääsen pian kertomaan kuulumisia polarin kanssa elosta, ja voisin muuten ensi postauksessa jakaa erinomaisen reseptin karppaajalle, jonka tarvitsee syystä tai toisesta syödä kakkua. Esimerkiksi äitienpäivänä 😄 Tämän reseptin mukaan onnistuivat lapset ja mies tekemään erinomaisen karppikakun! Siitä ensi kerralla lisää.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *