Epäonni jatkuu

Ei piru, erinäisten kommellusten takia tässä kuussa tili näyttää noin 500e vähemmän kuin piti, ja laskin ylimäääräisiä laskuja olevan tässä kuussa 840e:n edestä. Siis ylimääräisillä tarkoitan tässä laskuja, jotka ovat luonteeltaan sellaisia, että ne menevät esim. kerran vuodessa tai 4kk välein. Aivan järjetön yhtälö. Nyt on lähes kaikki näpytelty maksuun, ja kyllä itku pääsi. Tuntuu, että koko maailma on tällä hetkellä minua vastaan.

No, täytyi vaan alkaa laskemaan budjettia. Budjetoin joka viikolle ruoan ja polttoaineen. Ruokaan saisi mennä viikossa 50e, paitsi yhdellä työviikolla 20. Mitenköhän sen saisi toimimaan Dukanin kanssa? Mahtaako tuollainen budjetti riittää. Yksi kaverini on nyt samaan aikaan ketoruokavaliolla, ja valitti että kalliiksi tulee. Itsellä on taas jotenkin sellainen kutina, ettei tämä NIIN kamalan kallista ole. Ruoka-asiassa pitää huomioida, että myös lapset tulisi ruokkia (sekaruokavaliolla), tosin myös isä tietysti osallistuu näihin kuluihin, plus että lapset syövät koulussa ja pienempi hoidossa silloin, kun hoitopäivä on.

Säästötilillä olisi kyllä rahaa, mutta en millään haluaisi kajota siihen vielä. Olisi niin hyvä saada säästettyä sinne rahaa!

Mietin kaikki mahdollisuudet. Lisätyö (ei auta tähän kuuhun, ellei saa palkkaa suoraan käteen), kirppis, tai nettikirppiksellä myyminen. Täytyy varmaan sitä katsoa, jos saisi muutaman kympin sieltä. Harmi kun meillä ei ole mitään järkevää myymistä vaatteiden ja joidenkin harrastevälineiden lisäksi. Lisäksi täällä maaseudulla kaikki merkkivaatteetkin menevät niin halvalla, ettei niistä hirveää tiliä saa kyllä aikaan. Kirppiksellä kun täällä myy, voi tulos olla melkein +/- 0 vaikka olisi merkkituotettakin.

Tosiaankaan ei ole nyt mikään maailman paras fiilis ja tsemppi. Lähinnä tekisi mieli itkeä. Vielä mielessä pyörii, että sairaslomalla ollessa palkan lisät jäävät saamatta, ja tosiaankin nyt niitä olisi tarvinut. Onneksi ensi kuussa noista ylimäääräisistä menoista ei ole yhtäkään maksettavana. Tällä hetkellä ajatus ei vaan lämmitä, seuraavaan palkkaan on 28 päivää aikaa.Tai 27, jos 28. päivä tulee palkka 😀 Ja sentään lapsilisät tulevat kai pari päivää aiemmin.

Tästähän voisi nyt aloittaakin mielenkiintoisen budjettiseurannan, paljonko tähän ruokavalioon menee rahaa! Ehkä se tekisi tästä penninvenytyksestä hiukan siedettävämpää?

Oli miten oli, kaikki uudet lisäravinteet jäävät nyt tilaamatta. Olin suunnitellut tilausta Hyvinvoinnin tavarataloon, mutta ei kyllä ole nyt mahdollista millään. Voihan masennus.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *