Hyvää etenemistä

Kirjoittelu on ollut hieman tauolla kiireiden takia. Vaihdoin työpaikkaa, ja stressi on ollut todella kovaa. Hassua, että olen nyt reagoinut stressiin eri tavalla kun aiemmin. Jos ennen söin stressaantuneena, niin nyt minua oksettaa ja etoo, enkä haluaisi syödä mitää.

Painokehitys on ollut kokoajan laskusuuntainen, nyt olen pudottanut yhteensä 23,9kg jos äkkiä oikein laskin.

Käytän nyt/edelleen yaziota säännöllisesti, ja ruokavalioni ei ole edellisistä kirjoituksista muuttunut.

Muutosta liikunnan suhteen on tapahtunut. Polar ignite on todellakin avannut minulle paljon tietoa ja dataa itsestäni ja liikunnasta. Se on myös innostanut parempiin suorituksiin ja useammin.

Tosin nyt tämän työstressin aikana on saattanut olla viikko, kun liikun vain yhtenä päivänä viikosta, mutta sitten taas voi olla viikko kun suorituksia tulee 7. Yritän myös saada ”keskitason” aktiivisuuden täyteen, edelleenkin, mutta en onnistu kovin usein siinä. Viime viikolla kun oli vapaata, taisin saada valtaosan päivistä täyteen. Työpäivinä saan vain noin 35-50%. Loppu vaatisi sitä liikuntaa ainakin tunnin tai enemmänkin.

Oma olo laihtumiseen suhteen on hyvä. Olen lakannut stressaamisen siitä, etten laihdu tarpeeksi nopeasti. Olen huomannut, että olen kuitenkin moniin verrattuna saanut todella hyvät tulokset, eikä enempää voisi itseltä vaatia.

Uusi työni on tavallaan rankkaa, ja työpäivät ovat vielä edellisiäkin pidempiä. En tiedä tulenko viihtymään siinä, mutta ainakin tämän kesän nyt olen näin. Olen toisaalta alkanut miettiä sitäkin, että olisiko järkevämpää tienata vähemmän, ja olla lasten kanssa enemmän. Huono omatunto syö jatkuvasti, ja saa mielialan kurjaksi. Lapset ovat vaan kerran pieniä kuitenkin. Voi kun saisi äkkiä tämän projektin siihen pisteeseen, että voisin raskautta ja jäädä äitiyslomalle nauttimaan viimeisestä babysta! Tai öhhh, todennäköisesti viimeisestä 🙈

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *