Kuulumisia (sentit ja fiilikset)

Moikka, viime kirjoituksen jälkeen on mennyt mukavasti, ja kiireisesti. Olen ehtinyt paremmin kyllä liikkua pieniä lenkkejä. Ruokailut ovat menneet aika oppikirjamaisesti, ja olemme alkaneet tehdä nyt kotiin jatkuvasti salaattia – tavallisesti ollaan vaan syöty tyyliin kurkkupaloja tai pikkutomaatteja.
Mittasin tuossa juuri mitat, edelliset olivat viikko sitten. Nyt vyötärö oli 118cm eli -4cm, lantio 138cm -4cm, ry 132cm eli -6cm peräti, käsi sama, mutta pohje 44,5cm eli peräti -4,5cm. Voikohan noin paljon turvotusta olla ollut, tai sitten kyseessä on mittausvirhe. Toki jos mittasin nuo työpäivän jälkeen kun on ollut jaloillaan kokoajan, voi tuloksena olla noin iso ero. No, verrataan ensi kerralla lisää. Eli nyt – 18,5cm.

Jos olen oikein laskussa, niin viime kertaisen vaatimattoman miinussenttituloksen yhdistäessä tuohon on kokonaistulos -22,5cm. Ihan hyvin!

Edelleenkään mikään proteiinitilauksistani ei ole saapunut. Tilasin siis myös tällaiselta sivustolta, facebookmainonnan uhrina 🙂 Nyt myöhemmin kyllä hiukan epäilyttää, tilasin tiistaina, ja toimitusajan piti olla 1-3 vrk, eikä ole kuulunut mitään. No, eipä nämä toimitusajat Suomen postin kanssa enää nykyään tunnu pitävän paikkaansa lainkaan. Tosiaan se edellinen Myproteinin tilaus pitäisi olla muistaakseni tänään perillä, tai ihan viimeistään huomenna.
Tilasin tuolta nyt seuraavia:

1 x KOLLAGEENI, 150 G (Valitse maku: : UUSI: Peach Iced Tea) 9,90 €
1 x RASVAA POLTTAVA PROTEIINIJAUHE (Maku : 1,2 KG Päärynät) 37,90 €
1 x PROTEIN.FI SHAKER 4,90 €
1 x NÄYTETUOTTEET (Maku : SLIM Hasselpähkinä) 1,90 €
1 x NÄYTETUOTTEET (Maku : Proteiini jauhe Banaani ja Suklaa) 1,90 €
1 x NÄYTETUOTTEET (Maku : Sample Sour Candy) 1,90 €
1 x Shipping Fee (Fyll i postnummer: – Ilmainen toimitus) 0,00 €
1 x Alennus (UUSIASIAKAS) -11,68 €
1 x Regulation(vat 24%) -0,10 €
1 x Regulation 0,10 €
Summa ALV:n kanssa 46,72 €
Tilauspäivämäärä 21.01.2020
Maksettu 46,72 €

Aletaan kyllä seilaamaan aika kaukana Dukanista noiden jauheiden kanssa, mutta kai sitä joskus ja jouluna voi niitä nauttia. Hiukan alkaa tulemaan munakkaat ja pihvit korvista ulos 😀

Tänään mulla on hiilaripäivä, ja olen syönyt yhden sellaisen proteiinivanukkaan, kun siitä oli mennyt jo päiväys 😀 Seuraavaksi kanaa, ja salaattia.

Tutkailin sitä muutosvalmennusta tänään, nyt olen saanut sähköpostiin jokaisen päivän ohjeet. Aamu alkaisi huoneenlämpöisellä sitruunalla maustetulla vedellä, ja kahvi olisi hyvä vaihtaa vihreään teehen. En kyllä tiedä onko musta tuollaiseen 😀 Mun vesi pitää olla jääkylmää, ja rakastan kahvia.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *