Polar ignite, yazio… Mitä näitä nyt onkaan!

Huvittaa kyllä hiukan vieläkin, kun tälle hifistelyn tielle ei pitänyt lähteä ollenkaan. Nyt sitten ihan into piukeana opettelen igniten ominaisuuksia, ja eilen jopa ennen 10h työpäivää kipaisin kävelyllä, koska halusin testata miten tuota käytetään treenatessa.

Eilen pidin laitetta puolisen vuorokautta, ja sain aktiivisuudeksi melkein 50%, eli voisi kuvitella, että saan sen 100% täyteen kun mittaan kokonaista päivää. Toki tässä oli se kävelylenkki, jota en varmaan joka päivä tee. Tavoitteeni on kolmesta vaihtoehdosta se keskimmäinen aktiivisuus.

Huomasin, että sykettä on aika vaikea saada nousemaan kovin korkealle, vaikka tuntuu että se olisi kyllä korkeampi. Ehkä joskus testaan jonkin sykesensorin kanssa, onko tässä kovin heittoa. Lisäksi itseä alkoi hieman mietityttää, että aloin tuntea jossain välissä rintakipua. Tai siis kipua rinnassa, en osaa sanoa olenko vaan niin jumissa, että käsien nopea heiluminen edestakaisin saa kivun aikaan. Aion kuitenkin tarkkailla tilannetta, olen aiemminkin huomannut vastaavaa, mutta aina sen tehokkaasti unohtanut kun se loppuu.

Nyt tiedän sykealueen ja ajan, missä vaiheessa kipu alkaa, joten voin tarkkailla tilannetta. Kaikella todennäköisyydellähän se on ihan vaan lihasperäistä, mutta syy kannattaa selvittää, mikäli se ei lopu.

Vasta äskettäin löysin tällaisen ominaisuuden, että saan pilarin sovelluksessa valittua 20 urheilu/liikuntalajia, jotka synkronoi alla sitten saan siirrettyä kelloon. Ja siitä saan sitten valittua ennen urheilusuoritusta, mitä lajia aion suorittaa. No, poljin aiemmin kuntopyörää, ja tallensin sen kävelyä, kun en osannut muutakaan 😂 Kellossa oli valmiina muistaakseni 3 lajia, kävely,luistelu ja joku kolmas älytön laji😂 Ihmettelinkin vähän, että millä tässä nyt päätetään, mihin kategoriaan kuntopyöräily kuuluu 😂

Kyllä sitä vaan osaa olla pihalla näistä nykyvehkeistä, näissä tilanteissa sitä tuntee olevansa vaan auttamattoman VANHA. No, vierivä kivi ei sammaloidu, varmaan viikko niin osaan jo tän homman paljon paremmin!

Unen mittaus ja sen analysointi on myös mielettömän mielenkiintoinen työkalu. Olen vasta päässyt perehtymään siihen tämän yhden kerran, yövuoron jälkeinen uni oli mittarin mukaan 7h 13min, yhtenäisyys 4,7/5, rem-uni 31%, syvä uni 25% ja kevyt uni 39. Itse koin nukkuneen ihan hyvin, mikä oli kolmanneksi paras vaihtoehto.

Tutkin hiukan noita lukuja, ja käsittääkseni ne ovat hyvät. Etenkin yövuoron jälkeen!

Jatkan harjoituksia, ja pahoitteluni, kakku reseptit siirtyvät hamaan tulevaisuuteen, nyt en ehdi!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *