Vähän yli viikko ja – 800g

Tällaiset tulokset täällä, ihan ok. Ei nyt mitään kauheita tuuletuksia, mutta ei pettymystäkään. Kai. Mikään muutos nyt ei voi tapahtua hetkessä! Nyt kokonaispudotus taitaa olla mun laskujen mukaa. 8,5kg, eli varmasti saavutan – 10kg kun 2kk dieetti on takana.

 

Olen kyllä lipsunut ihan luvattomasti tällä viikolla dukanista. Olen syönyt varmaan joka päivä kasviksia! Ketoosi on varmaan mennyttä, pitäisi stixata se tässä joku päivä.

Lenkit menivät taas silleen, että osa jäi tekemättä. Vettä menee edelleen liian vähän, siis ihan puhdasta vettä. Myös kalorimäärät ovat jääneet aika pieniksi välillä, ja pelkään että kroppa vetää säästöliekille. Kalorimäärät ovat pahimmillaan olleet jotain 1200kcal. Porkkanakeitossa ei paljoa kaloreita ole… 😂

Aloitin viime viikon keskiviikkona myös ashwagandha-kokeilun, ja fat burner-kokeilun.

Eli nyt siis napsin 5 kapselia joka päivä naamariin, ja toivon molempien laihduttavan! Juu-juu, kuulostaa huuhaalle, mutta ainakin ashwagandha on todella paljon tutkittu, ja intialaisen luonnonlääketieteen kulmakiviä.

 

En ole toistaiseksi huomannut minkäänlaista eroa, siis 4 vrk vasta mennyt.

Tuli hankituksi eka proteiinijauhe, tai no soijaproteiini-isolaatti mitä en suosittele lainkaan. Star nutrition Soy protein isolate. Yyhhh! Lankesin tarjoukseen ja tilasin suklaan makuista. Iiiihan sikapahaa! En tiedä millä syön koko pussillisen. No, tekevälle sattuu. Tämä saa kyllä arvostamaan noita firmoja, joista saa näytepusseja. Nyt olen harkinnnut protein.fi:n tarjousta ateriankorvikejauheista, 5 purkkia saisi hyvään aleen. Juuri sitä ihanaa hasselpähkinää. No, mutta puputan eka nyt noita vanhoja pois.

Löysin myös kaapin perältä jo ajat sitten vanhaksi menneitä ateriankorvikejuomapusseja mm. Naturdietin. Avasin yhden, enkä havainnut mitään erikoista. Sekoitin sen veteen ja join, eikä ainakaan ilmennyt mitään kummallista. Mukava määrä varmaan siis säilöntäaineita… 🙈😩

Palailen asiaan piakkoin, teen seuraavan postauksen laihdutukseen liittyen, mutta enemmän psykologiselta kantilta pohtien, kun keskittyen käytännön asioihin.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *