Viikko 6 käynnissä

Tosiaan, kohta 7 viikkoa takana, ja 7,7kg on virallinen pudotustulos jonka mittasin 6 viikolla. Seuraavan kerran käynkin vaa’alla lauantaina, kun menen töihin. Villein unelma olisi joku jättipudotus että pääsisi -9kg:n , mutta todellisuudessa varmaankin painonpudotus on hidastunut, ja voin olla tyytyväinen puolen kilon viikkopudotukseen.

Täällä on vaellettu luonnossa, eilen sellainen 6km. Eväänä makkaraa (hiilarit alle 1g) ja proteiinijauhetta 2 annosta, sekä yksi joku laihdutuspatukka jossa oli alle 7g hiilareita.

Oli kyllä tosi ihanaa ja rentouttavaa. Samaan aikaan kuitenkin mietin, pitäisikö minun alkaa harrastaa jotain täsmällisempää treeniä, kuten kuntosalia. Reisistähän olen saanut tavaraa hyvin pois, arvatenkin koska kävely on se mun liikuntani. Mutta käsivarret on pysyneet samassa jo viikkotolkulla.

Kaivoin tänään mittanauhan ja 12 päivässä ainoat muuttuuneet olivat vähäisesti lantio, vyötärö ja rinnanympärys. Osassa näistä muutokseen oli kulunut peräti kaksi viikkoa. Vyötärö, ry ja lantio kaikki -2cm.
No, parempi sekin kun ei mitään, mutta jotenkin tuntuu itsestä paljon enemmän kaventuneelta. Vai onko se vaan se hyvä olo? Energisyys? Se kun ei ole kokoajan ähkyssä? Mahdollisesti.

Käyn tänään hakemassa postista toisen pakkauksen kollageenijuomaa. Lisäksi siis tulee nyt näitä   salaatinkastikkeita, makuina taisi olla caesar ja thousand island. Myös yksi tarjousprotsku tarttui mukaan ja toinen shaker. Laitan näistä myöhemmin.

Muuten silloin, kun tilasin protein.fi:sta tuotteita, tilasin myös näytemakuja tuotteista. Ateriankorvike pääsi kyllä yllättämään – En varmaan ikinä ole maistanut parempaa kun tämä, makuna siis hazelnut. Ihan sairaan hyvää. Yhdessä annoksessa veteen tehtynä on kyllä hiilareita 12,5g, eli aika paljon. Proteiinia löytyy saman verran. Sitten taas sweet&sour-makuinen jauhe jommasta kummasta (protein.fi tai myprotein) puodista oli ihan hirveää, onneksi en tilannut sitä full size-pakkausta.

Nyt kyllä oma dukan on hieman kärsinyt. Edelleen kyllä olen pitänyt proteiini- ja hiilaripäivät, mutta juuri noita protskujuomia olen tosi paljon lisännyt ruokavalioon. Voisin laskea esimerkiksi huomenna, paljonko noin suurin piirtein hiilareita tulee. Olen myös usein syönyt 2 päivää hiilaria ja sitten pitänyt 2 päivää proteiinia. Tosiaan tuo ruokajämähomma vaikuttaa. Kätevämpi syödä tehty ruoka pois peräkkäisinä päivinä kun jemmata sitä kauan, tai pakastaa. Silti olen yrittänyt psyykata itseäni, että vaikka Dukan ei kunnolla minulle toimisi, niin silti pysyn tällä, olisiko tämä sitten vähänhiilarinen. Se on paljon parempi vaihtoehto, kun alkaa taas syömään mitä sattuu. Täytyy muistaa, että tässä on kohta 7 viikkoa takana ilman karkkia, sipsiä, alkoholia, jäätelöä, roskaruokaa. Siitä pitää olla ylpeä!

Meillä olisi tiedossa kuun lopussa kylpyläreissu, todellakin pakkaaminen tuo haastetta, ja samoin syöminen siellä. Pidän luultavasti kaksi hiilaripäivää siinä, ja yritän mennä pihvi-kasvislinjalla, ja samoin aamupalalla munia, pekonia, leikkeleitä, ehkä juustoa, kasviksia. Pahin rasti minulle on varmaan aamupalalla tuoremehu ja mahdolliset lämpimät karjalanpiirakat! 😀 Myös jos on herkullisen näköisiä pikkuleivonnaisia, voi tehdä tiukkaa. Otan itse mukaan protskujauheita, niitä sitten välipaloina. Ja tietysti liikuntaa, paljon!

Ohessa eiliset ruokakuvat, salaattia, kanaa ja kuvasta puuttuvat pikkumakkarat retkellä, ja no, protskujuoma 😀 Kanat kauniisti jogurttipöntössä 😀

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *