mitä jäpä tuumaa

Otsikko on lainaus mummoni esittämästä Putous-imitaatiosta :”D

Huhhuhh että on taas elämä kivaa! Ihana hiihtoloma takana; Tamperehengailua hyvällä porukalla, himotalviurheilua (vuosien tauon jälkeen laskettelua, hiihtoa ja luistelua!!) Itä-Suomessa ja villapaidan neulomista mummon kanssa. Kävin Joensuussa myös ekaa kertaa tutustumassa paikalliseen kasvitieteelliseen puutarhaan, se oli aika pieni mutta kiva kuitenki. Aivan ihana, aktiivinen ja rentouttava loma!

Nyt on mennyt jo eka viikko neljättä jaksoa. Vaikuttaa hyvinkin työläältä jaksolta, opintopisteitä pitäis hankkia enemmän kuin koko ekan puolen vuoden aikana! Aina ei mee nallekarkit tasan, mutta onneks on kiinnostavia aiheita joten motivaatiota löytyy.

Ihanaa olla Lepaalla taas viikon tauon jälkeen! Tällä viikolla on ollut niin paljon iltapäiväaktiviteetteja että ei oo päässyt tylsistymään. Maanantaina meillä oli saunatalkoot = vähän haravointia (maaliskuussa!!) ja siivousta, sitten saunaa ja avantoo (tai siis avointa virtaa jossa on vähän jäätä (maaliskuussa!!)). Tiistaina oli perus kauppapäivä, keskiviikkona sali + pilatesrullavenyttely (HYVÄ) + sauna.

Eilen eli torstaina meillä oli koulun laskiaisrieha, yks parhaimmista päivistä viime aikoina! Ensin oltiin liikuntasalissa pelailemassa korista ja polttopalloa, sen jälkeen tietty saunajatkot. Saunan, paljun ja ”avannon” välillä tuli pyörittyä nelisen tuntia. Tutustuin taas uusiin ihmisiin ja paremmin vanhoihin tuttuihin, täällä on ihan mahtavaa porukkaa! Saunan jälkeen meillä oli vielä Maratajatkot, istuttiin keittiössä ja kuunneltiin kaikenlaista musiikkia Tommi Läntisestä Rölliin ja oman koulun räppäreihin. Menin nukkumaan vasta neljän jälkeen ja aamulla en kyennyt menemään kasvihuoneluennoille vaikka absolutistina olinkin ollut.

Jeejee. Nyt taas koulun koneella istumassa, ”tekemässä koulutehtäviä” ja kuuntelemassa muzaa. Tällä kertaa artistina Juju. Pitää kyllä oikeesti tehdä niitä koulutehtäviä. Seuraavan kahden kuukauden aikana on niin paljon tehtäviä tehtävänä että melkein voisin jonkun stressin ottaa. Mut en ainakaan ihan vielä.

Tässä kuvia yhdestä kivasta tehtävästä! Kerättiin tiistaina erilaisten hedelmä- ja marjakasvien versoja ja nyt niitä pitää höytää kuukauden ajan kotona ja raportoida mitä niille tapahtuu. Hihihiii kivaaa :—)

risuja_006.jpgrisuja_005.jpgrisuja_009.jpg

 

puheenaiheet ajattelin-tanaan
Kommentit (1)
  1. hei jäpä ootko sä delannu :-/// ei ois kiva jos oot eli voikko kirjottaa taikka tulla kylään ^__^

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *