ruokajuttuja

Viikonloppuisesta hyvinsyönnistä ja kesäkuun kuntotavoitteista innostuneena päätin antaa itselleni vähän (lisä)haasteita arkiruokailuun:

-leipää max kerran päivässä

-pastaa max kerran viikossa

-yksi uusi ruoka joka viikko

Oon ihan nolo tyyppi ja vedän aina vaan täysjyväpastaa ja ruisleipää koska en jaksa keksii mitään luovempaa.. Mulla on sellaisia tekosyitä kuin esim että mulla ei oo oikeeta keittiöö (vedän kaapista esiin keittolevyn kun pitää jotain keittää tai paistaa ja tiskit tiskaan vessan lavuaarissa), voin ostaa ruoka-aineita vaan kerran viikossa kauppabussipäivänä (lähikaupan tuorevalikoimasta löytyy noin viittä vihannesta/hedelmää) ja ruuanlaitto on vaan jonkinlainen ylitsepääsemätön mysteeri mulle. Ahdistun oikein reseptejä lukiessani että miten ihminen voi keksii et just näitä aineita just tän verran ja paistetaan keskitasossa 15 min 200 asteessa?? Nojoo kai sitä on vaikeampiakin juttuja keksitty..

Pari päivää sit keksin ihan itse laittaa kaikkee kaapista paistinpannulle ja mausteita päälle:

ruoka_002.jpg

sipulii, valkosipulii, porkkanaa, keräkaalia ja kikherneitä. Tuli yllättävän hyvää, ehkä siis selviän hengissä vähemmällä pastalla…

Ja ruisleivän syöntiä oon korvannut smoothieilla, jotka on välillä tosi herkullisia, välillä outoja mut ihan ok kuitenki he he.

Tämä haaste vaatii siis sitä, että suunnittelen ruokailuani paremmin. Tuota porkkanasotkua en voi kutsua ”uudeksi ruuaksi”, vaan pitäs oikeesti katsoa joku (mystinen) resepti ja toteuttaa se.

Ja hei! Löysin hyvän kahvimaidon!

ruoka_006.jpg

GoGreenin hasselpähkinä-riisijuoma. Sekoittuu hyvin kahvin sekaan, sopivasti vähän makea ja sisällysluettelo on lyhyt ja e-kooditon. :–)

Menen viikonloppuna/alkuviikosta käymään Tampereella ja oon nyt jo kirjotellut listaa että mitä kaikkee erikoisruokajuttuja haluan ostaa Ruohonjuuresta ja Punnitse & Säästästä. Ehkäpä vielä innostun ruuanlaitosta ja siitä mitä kaikkea voikaan kokkailla.

Koti Ruoka ja juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.