Gay hastag

Aloitin viime syksyllä itselleni uudenlaisen kokeilun instagramissa. En ollut käyttänyt hastageja mitenkään paljon tai ajatellut niiden ”käyttövoimaa”. Eli latasin kuvan itsestäni ja laitoin kasan homotageja tyyliin #gayguy ja #gaybeard jne. Tunnissa sain enemmän tykkäyksiä kuin olin koskaan saanut ja lopputulemana sain noin 100 tykkäystä, mikä oli paljon minulle.

Sain myös uusia seuraajia mikä yllätti minut, miksi he seuraavat minua? Tässäpä instagramin hieno kirous piileekin, saat seuraajia, he tykkäävät muutamasta kuvasta päivän parin aikana. Mutta muutaman päivän päästä seuraajien määrä laski normaaliin lukemaan. Tein tätä testiä noin parin kuukauden aikana, otin aplikaation käyttööni, jolla voin seurata kuka poistaa minut seurattavissa. En kai minäkään seuraa häntä, jos hän kerran poistaa minut?

Testaukseni tuotti sen tuloksen ettei varsinaista vaikutusta ollut. En kaipaa seuraajia, niitä on ihan sopivasti mielestäni. Omalla sivustolla pitäis olla ilmeisesti jokin teema, värijuttu tms. Alastomuudella nähtävästi saa seuraajia ja tykkääjiä, mutta toimiiko se Suomessa? Kyllä varmaan, mutta kukapa haluaisi nähdä mun pyllyn? Sivustollani seikkailee koirani Nestori ja minä itse. Rentous, värikkyys ja elämänilo voisivat olla minun teemani.

Kommentit (3)
 1. vilhelmiina
  4.6.2019, 20:25

  Perus IG-peliä sellaisilta, jotka haluavat että heitä seurataan 😀 Ihan kiva että käyvät tykkäilemässä juu, ja ihan kiva kun pariksi päiväksi seuraavat ja kun heitä ei seuraa takaisin, eivät sitten haluakaan seurata :D:D Hauskaa seurata sitä touhua! Tuo gay-juttu oli hauska, voi sitä hastagien voimaa!

  1. Oletko kokeillut samaa? Onneksi ollaan Suomessa ja juttu ei voi paisua liian isoksi. Ainakaan tällaisella tavis-homolla 😁

   1. vilhelmiina
    4.6.2019, 20:55

    En ole itse kokeillut, mutta kokenut olen! Nykyään pidän IGn yksityisenä toistaiseksi ja hyväksyn vain ihmiset, jotka oikeasti tunnen/tiedän. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *