Löytöjä

Viime viikonlopun ja alkuviikon aikana tein mielenkiintoisia löytöjä sekä kirpputoreilta että Facebookin ilmaisista ryhmistä.

Viime aikoina olen tehnyt mielenkiintoisia löytöjä Facebookin ilmaisista ryhmistä, ja haluaisin jakaa erityisen löytöni. Sain nimittäin kiinnostavan My Little Pony -lelun, joka voisi olla hieno lisä kaverini keräilykokoelmaan.

Viime vierailullani kirpputorilla tein mielenkiintoisen löydön – bongasin sieltä pari palasaippuaa, ja hinta oli kohtuullinen, vain 2,50 euroa per kappale. Mielestäni tämä oli varsin hyvä kauppa, ottaen huomioon, että palasaippuat voivat olla melko hintavia kaupoissa.

Löysin tämän viuhkan Facebookin annetaan ryhmästä ilmaiseksi.

Viime kirpputorikäynnilläni tein löydön, kun bongasin kaksi Hööksin Polle-mukia. Mielestäni sain näistä mukeista kohtuulliseen hintaan, yhteensä 9 euroa. Mukit olivat hyvässä kunnossa, ja niiden hinta-laatusuhde vaikutti minusta sopivalta.

Facebookin kautta löysin ilmaiseksi Minni Hiiri -pehmolelun. Olen erittäin tyytyväinen löytööni.

Tein onnistuneen löydön kirpputorilta, sillä hankin sieltä uudet kesähousut erittäin edulliseen hintaan. Maksamani summa oli vain 6 euroa. Olen tyytyväinen tekemääni kauppaan.

koti kirppisloydot
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *