Sunnuntain löydöt

Esittelen ensiksi viikonlopun kirpputori löydöt.

 

Ostin kirpputorilta Marimekon Tiara-kuosisen pöytäliinan hintaan 18€. Liina vaikuttaa siltä, ettei sitä ole koskaan käytetty. Se on tyylikäs valinta erityisesti juhlallisempiin tilaisuuksiin. Pidän tätä oikein hyvänä löytönä.

Hankin kirpputorilta Ace Line -merkkisiä frisbeegolfkiekkoja. Kiekot ovat pääosin käyttämättömiä tai vain vähän käytettyjä. Maksoin neljästä kiekosta yhteensä 12€, ja hinta saattaa olla hieman korkea kirpputori mittapuulla. Tästä huolimatta nämä kiekot ovat käyttökelpoisia ja tarpeellisia välineitä harrastuksen parissa ja uusien ostamisessa kaupasta en näe hirvesti järkeä.

Laadukkaat Tekstiilit Ilahduttavat

Rakastan laadukkaita tekstiilejä, mutta kaupoissa niiden hinnat saattavat joskus tuntua suorastaan rikollisen kalliilta. Siksi kirpputorit ovatkin suosikkikohteeni tekstiiliostoksille. Sieltä löydän usein käyttämättömiä tai lähes uudenveroisia vaatteita ja kodintekstiilejä murto-osalla alkuperäisestä hinnasta. Tiedän, että saan laadukkaan tuotteen, joka kestää käytössä pitkään, mutta joka ei tyhjennä lompakkoani.

Harrastustarvikkeet Kirpputoreilta

Harrastukset tuovat elämään iloa, mutta niiden tarvikkeiden hankkiminen voi olla yllättävän kallista. Itse olen hurahtanut frisbeegolfiin, ja frisbeegolfkiekkojen hinnat uutena kaupassa voivat saada minut haukkomaan henkeäni. Siksi hankin kiekot mieluiten kirpputoreilta. Usein nämä kiekot ovat lähes käyttämättömiä, ja niiden hinta on murto-osa uuden kiekon hinnasta. Harrastus ei siis tyhjennä kukkaroani, mutta voin silti nauttia siitä täysillä.

Eettinen Valinta Leluhankinnoissa

Lelujen ostaminen uutena ei ole aina ekologisesti tai eettisesti kestävä vaihtoehto. Maailma on täynnä jo riittävästi leluja, ja niiden käyttöikä on yleensä varsin lyhyt, kun lapset kasvavat ja kiinnostuvat uusista asioista. Siksi suosin kirpputoreja myös lelujen hankinnassa. Ostan uutena leluja yleensä vain joululahjoiksi, mutta muutoin suuntaan kirpputorille. Näin voin olla varma, että lelut saavat uuden elämän ja samalla vähennän turhaa kulutusta.

Kaiken kaikkiaan kirpputorit tarjoavat loistavan mahdollisuuden tehdä laadukkaita löytöjä, säästää rahaa ja tehdä ekologisesti kestäviä valintoja. Miksi maksaa enemmän, kun voimme iloita siitä, että voimme tehdä hyviä löytöjä samalla kun tuemme kierrätystä ja eettisiä hankintoja?

Kirppistelyn iloa meille kaikille!

koti kirppisloydot
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *