Viikonlopun löydöt

Viikonloppuna tein onnistuneita kirpputorilöytöjä, ja haluan jakaa kokemukseni kanssasi.

Löysin viikonloppuna mieleiseni juomalasit, joissa oli Jaffa-kuosi. Olin iloinen siitä, että sain ne kohtuulliseen hintaan, sillä maksoin kahdesta lasista yhteensä 4 euroa. Juomalasit sopivat hyvin omaan tyyliini ja keittiööni, ja ne ovat tarpeellinen ja tyylikäs lisävaruste kotiin. Olen erityisen tyytyväinen siihen, että pystyin löytämään lasit edullisesti hintaan 4 euroa.

Tein hienon löydön kirpputorilla, kun bongasin kaksi Ratian mukia. Olin pitkään himoinnut näitä mukeja, mutta aiemmin kirpputoreilla niiden hinnat olivat olleet aika korkeita. Tällä kertaa onni kuitenkin suosi, sillä sain ostettua kaksi käyttämätöntä Ratian mukia yhteensä 2 eurolla. Olin erityisen ilahtunut siitä, että mukit olivat vielä käyttämättömiä, mikä teki löydöstä entistäkin paremman.

Tein mielenkiintoisen löydön, kun huomasin Tintti-kulhon kirpputorilla. En voinut ohittaa tätä tilaisuutta, sillä kulho oli mielestäni erittäin houkutteleva. Lisäksi hinta oli varsin kohtuullinen, sillä sain kulhon vain 4 eurolla.

koti kirppisloydot
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *