Ladataan...
Kirsikan lifestyle

 

Olen ollut tämän syksyn suklaadietillä ja ai että onkin ollut niin energinen olo! ;) Olen ollut perso herkuille aina. Tänä syksynä suklaa on maistunut erityisen hyvältä, ja sitä onkin kulunut noh aivan liikaa.  Voin nytkin kuvitella miten se sulaa suussani, eli kyllä olen suklaaholisti.  Tämän syksyn aikana mopo on karannut totaallisesti käsistä. Tänään  vaakaan  hypätessäni päätin, että näin ei voi enää jatkua. Miten lohduttavaa se onkin ollut työstää lukemattomia koulujuttuja suklaan voimalla. Alkusyksy oli niin hurja, että  energiaa ei enää riittänyt liikkumiseenkaan.  Nyt kun lukujärjestys on vähän keventynyt, olen taas alkanut käymään ohjatuilla tunneilla ja nauttinut siitä suunnattomasti.  Selityksiä on  turha etsiä muualta kuin ihan peiliin katsomalla. Onhan se nyt järkevää aloittaa ryhtiliike näin ennen  joulua, ja sitten voikin alkuvuodesta jatkaa samalla linjalla.

 

Tänä päivänä media ruokkii tietynlasta naiskuvaa,  ja me ahdistumme kun emme mahdu tuohon muotiin. Vuosia itsekin ruoskin kroppaani mitä erinäisimmille dieteillä, ja kuvittelin voivani hyvin. Suhteeni liikuntaan on muuttunut vuosien varrella, ja osaan nyt suhtautua siihenkin lempeämmin. Olenkin kertonut sinulle, että tänä syksynä löysin myös liikunnan ilon uudestaan.Voi miten  olen nautinut tuosta tunteesta.

Minusta saa näkyä, että olen äiti. Kaikki se on elettyä elämää ja arvokasta sellaisenaan.  Itse en kuitenkaan  tällä hetkellä viihdy nahkassani täysin, joten siksi on aika herätä. Väitän, että kun minä itse voin hyvin, niin se tunne välittyy  muillekin. Miten vahvasti se muutaman lisäkilon karttuminen vaikuttaa itsetuntoon, ja miten paljon me naiset piiskamme itseämme siitä. Energisempänä jaksan varmaan sitten noita opiskelun tuomia haasteitakin paremmin. Hyvänä motivaattorina voisi olla nuo vajaan vuoden päästä olevat pyöreät, ja siellä on tavoitteena olla kunnon hottis! :D

 

Kyllähän minä tiedän mitä siihen vaaditaan, että olo keventyy. Olenhan sen tehnyt niin monet kerrat. Laihdutusbisnes toimii kun aina on niitä, jotka repsahtaa minun laillani. Oikotietä onneen ei tässäkään asiassa ole. En usko mihinkään ihmeen tuomiin pirtelöihin enkä dietteihin, vaan puhtaasti mennään kotiruoan voimin. Eikä ryhtiliike tarkoita, että kaikesta kivasta pitää luopua. Pitää vaan löytää se kuuluisa balanssi tähän kaikkeen.En edes yritä metsästää vatsapalikoita se ei ole minun juttu, vaan kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tervetuloa siis seuraamaan tätä matkaa kohti kevyempään kevääseen. En laita ollenkaan pahakseni, jos joku päättää lähteä mukaan tälle matkalle.

Muista, että jokainen meistä on arvokas vaakalukemiin katsomatta. 

Haluan omalta osaltani olla esimerkkinä lapsillemme  ja olla edistämässä terveempää naisihannetta. 

********

 Olen  jo ihan täpinöissäni lähestyvästä joululomasta, ja mikä parasta viikonloppuna on  luvassa odotettu reissu tyttöjen kesken. 

 

 

mitä ihaninta alkavaa viikkoa sinulle!

 

 

 

Kirsikka

Ladataan...

Ladataan...
Kirsikan lifestyle

 

Olen äärettömän huono katsomaan televisiota.  Viime aikoina Kauniit ja rohkeat on ollut ainoa sarja, jota olemme seuranneet  yhdessä miehen kanssa, ja onpa nuorin poikammekin innostunut sarjasta. Netflix on pullollaan koukuttavia sarjoja, ja ajattelin jakaa niistä muutaman teidänkin iloksenne. Mikä olisi nimittäin kivempaa kun kääriytyä viltin alle näin pakkasten aikaan, ja ottaa pieni pako arjen vaatimuksista. Olen itse huomannut, että se onkin oiva tapa  rentoutua hektisen opiskeluarjen keskellä. Nyt isoimman kiireen hellittäessä huomaan useimmiten hipsiväni yläkertaan sarjojeni pariin.  Olen niin iloinen tästä omasta paikastani. Välillä huomaan kiintyväni sarjoihin niin paljon, että niiden loppuminen saa aikaan pienoisen kriisin. Sama tunne iskee jos saa jonkun kirjasarjan päätökseen.

 

Silta

Jostain syystä tähän tarttuminen vei aikansa. Täytyy myöntää, että en ole suomalaisten sarjojen fani,  ja kuvittelin tämänkin sarjan siihen kuuluvan nimen perusteella. Kyseessä on kuitenkin ruotsalais-tanskalainen rikossarja, johon koukutti minut välittömästi. Olenkin suuri rikossarjojen ystävä, joten tämä on täydellinen valinta jos tämä genre uppoaa sinullekin. Varsinkin tuo sarjan päähenkilö Saga Norenin (Sofia Helin )hahmo on yksi mielenkiintoisimmista. Sosiaalisesti rajoittunut ja autisminkin piirteitä omaava Saga suhtautuu intohimoisesti siihen mitä tekee, ja onkin varsin taitava siinä.

 

 

 

Broadchurch

 

Broadchurch on brittiläinen rikossarja. Tapahtumat sijoittuvat Dorsetin pikkukaupunkiin, jossa  ensimmäisellä kaudella rannalta löydetään 11- vuotiaan Danny Latimerin ruumis. Murha ravisuttaa koko kyläyhteisöä ja paikallinen ylikonstaapeli Ellie Miller saa avukseen Alec Hardyn. Tämä hyytävä sarja piti otteessaan alusta saakka, ja voin suositella tätäkin lämpimästi.  Tämä imaisi niin mukaansa, että katsoin viikossa kaikki tuotantokaudet. Toisissa sarjoissa on vain se jokin.

 

The Crown

The Crown kertoo kuningatar Elisabeth II:sta. Sarjassa seurataan kuningatar Elisabetin elämää niin politiikan saralla kuin hänen avioliittoaan. Oli mielenkiintoista seurata tuota kruunajaisiin valmistautumista ja naisen asemaa politiikassa, sekä  sen kehittymistä sarjan  aikana.  Sarjassa kuvataan myös sen ajan avioliitto instituutiota, ja kulissien tärkeyttä.

 

Grace and Frankie

 

Tämä sarja kutkutti pitkään ja lopulta rikossarja putken jälkeen kaipasin jotain kevyempää. Grace ja Frankie on yhdysvaltalainen komediasarja. Täytyy sanoa että en ole pitkään aikaan nauranut niin paljon, kuin tämän sarjan parissa. Grace ja Frankie eivät ole ylimmät ystävät, mutta jokin muuttuu kun heidän aviomiehet jättävät naiset ollakseen yhdessä. Ei suositella tosikoille. ;)

 

Olisi kiva kuulla myös sinun suosikeistasi. Kohta koittaa kaivattu joululoma ja kaipaisin niin uusia koukuttavia sarjoja.

 

Rentouttavaa viikonloppua juuri sinulle!

 

Rakkaudella Kirsikka 

Ladataan...

Ladataan...
Kirsikan lifestyle

 

Blogi on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa, sillä olen ollut kiireinen opintojeni parissa. Oikeastaan tämä koko syksy on ollut melko hektinen, mutta pikku hiljaa tämän hulluus alkaa helpottamaan. Viime viikolla meitä ilahdutti ystävän koiravauva, joka oli hoivissamme. Tico ei ehkä aluksi ollut yhtä innoissaan tästä pienestä kuin me muut. Viikon aikana hän kuitenkin vähän miehistyi ja ehkä huomasi sen, että ihan harmiton tuo pieni otus on.

Tico on aivan ihastuttava sylivauva, mutta äärettömän kova räyhäämään. Ystävän suosituksesta päädyin kuitenkin hommaamaan rauhoittavaa suihketta sekä sitruunapannan. Olen ollut hyvinkin skeptinen noiden suhteen, mutta täytyy todeta olleeni aivan väärässä. Sitruunapanta on nimittäin saanut aikaan sen, että turha haukkuminen on jäänyt pois. Ja mikä parasta tuo sitruunan tuoksu leviää kotiin ja antaa sen vaikutelman, että täällä olisi juuri siivottu. Varsin kätevää vai mitä?;)  Jos olisin tiennyt miten tuo toimii, en olisi odottanut näin kauan. Tarkoitus ei suinkaan ole kitkeä haukkumista täysin pois. Meillä lähinnä on ollut ongelmana vieraille haukkuminen.  Olipa kiva nähdä miten veljeni nautti kyläilessään meillä kun Tico ei tapojensa mukaan räyhännyt, vaan rauhallisesti istui hänen sylissään. Olen äärettömän ylpeä tuosta koiruudesta, ja pikku ystävän vierailu teki hänelle kaikesta huolimattta niin hyvää. 

Joululomaa odotan hartaammin kuin koskaan aiemmin. Tänä vuonna sitä onkin luvassa ruhtinaalliset kolme viikkoa.  Toivon, että silloin minulla olisi aikaa käpertyä sohvan nurkkaan villasukat jalassa, hyvää kirjaa lukien sekä kynttilän valosta nauttien.  Tontut virittelin eilen tutulle paikalleen ja jouluvalojakin on koristamassa kotia. Heti läikähti lämmin joulufiilis rintaan, vaikka tuolla ulkona ei niin jouluista olekaan. Glögiä olen nautiskellut lokakuusta asti.  Ensimmäiset tortut ja piparitkin paisteltiin tuolloin. Joululomaa odotan siinäkin mielessä, että ennen joulua suuntaamme ystävän kanssa kylpylään. Tuo reissu on kyllä kruunu tälle syksylle, ja tulee niin oikeaan hetkeen. Ensimmäiset joululahjatkin on hankittu, mutta keskitän suurimman osan ostoksista tuonne Black Fridayhin. Pieni vinkki jos haluat päästä vähän edullisemmin lahjahankinnoissa. Fiksu olisi aloittanut tämänkin ajoissa, mutta tänäkään vuonna ei tuo mennyt niin kuin suunnittelin.

 

 

Marraskuu ei muutoin ole lempikuukauteni. Odotan lumen tuloa, että saisimme kaivattua valoa lisää. Olen nauttinut kun  aurinko on hemmotellut meitä läsnäolollaan. Parasta aikuisena olossa on, että saa nukkua päiväunet jos siltä tuntuu. Ja viime aikoina onkin tuntunut aika usein siltä. Tänä syksynä myös kahvia ja suklaata on kulunut enemmän kuin olisi tarpeellista.  Joulukuun lähestyessä minut voi bongata putiikista ihanien vaatteiden ympäröimänä. Tämä on se juttu, joka tuo valtavasti energiaa arkeen, että saan tehdä jotain josta nautin niin  suuresti. Tykkään laittaa kodin jouluasuun, mutta muutoin stressaan itse joulusta joka vuosi vähemmän. 

Jokos siellä on jouluvalmistelut aloitettu?

 

Rakkaudella Kirsikka

 

Ladataan...

Ladataan...
Kirsikan lifestyle

 

Ajattelin pitkästä aikaa ilahduttaa teitä asukuvilla. Tänään onkin ollut astetta kivempi sunnuntai, kun pääsimme  miehen kanssa nauttimaan kahdenkeskistä laatuaikaa elokuvan merkeissä.  Kävimme katsomassa Mielensäpahoittajan, ja elokuva oli kyllä niin moniulotteinen. En sis pahoittanut mieltäni, vaan elokuva nauratti ja herkisti juuri sopivassa suhteessa. Roolituskin oli mielestäni oikein onnistunut. 

Muutoin viikonlopun olemme viettäneet juhlahumussa, kun olemme juhlistaneet pienemmän poitsun 12v synttäreitä jo ennakkoon. Huomenna  on vielä vuorossa kaverisynttärit, mutta onneksi ne eivät ole  enää niin massiivisia kuin joinakin vuosina.  Ei ole kovinkaan montaa vuotta siitä, kun tuli askarreltua puolille öin halloween juttuja, ja tehtyä jutut niin viimeisen päälle. Ehkä se onkin ihan viisautta, kun osaa jo olla jo hieman armollisempi itselleen. Vielä kun osaisi tuon taidon myös noissa opiskelujutuissa. 

Olen iloinnut siitä, että opiskeluiden myötä voin  pukeutua vaatteisiin mitä en tuolla päiväkotiarjessa voinut kuvitellakaan käyttäväni. Voisi siis sanoa, että opiskelu-uniformuni on hiukan toisenlainen. Tämän syksyn olenkin saanut viettää kauniiden vaatteiden ympäröimänä, joihin olen niin hullaantunut.  

Jo lyhyessä ajassa monet Joensuulaiset ovat ihastuneet kanssamme hurmaaviin Capri Collectionin vaatteisiin, ja haluamme edelleen jakaa tätä ilosanomaa teidän kanssanne. Meidät löydät Facebookista nimellä Boutique Glamour. Sivuillamme onkin nyt menossa arvonta, jossa voit voittaa itsellesi ja ystävällesi 30€ arvoisen lahjakortin putiikkiimme. Arvonta suoritetaan 10.11 eli vielä on hyvin aikaa osallistua. 

 

Seuraavan kerran Pop up putiikkimme palvelee teitä lauantaina 24.11 klo 11-14 Joensuussa osoitteessa Kirkkokatu 32, sijaitsemme Hius-ja meikkistudio Glamour Roomin yhteydessä. Toivottavasti tapaamme! 

 

Get the Look:
* Pumpulin pehmeä Morley Cardigan
* Ruusuinen Maddie Top, pitsiä
* Super mukavat Bradshaw pantsit
* Lämpimät Brooklyn Bootsit, aitoa nahkaa
* Feather korvakorut, aitoa mokkaa
* Upea Rock necklace

 

 

Ladataan...

Ladataan...
Kirsikan lifestyle

 

Näin syksyn viiletessä ajatukset karkailevat väkisinkin lähestyvään jouluun.  Olemme päässeet jo paikoin nauttimaan ensilumesta, tosin Tico ei  varmaan ole kanssani samaa mieltä. Muutamana aamuna on pitänyt hälle jo toppatakki viritellä päälle, ja voi sitä masennuksen määrää.  

Jouluihmiselle tämä  on niin kutkuttavaa aikaa.  Olen myös iloinen siitä, että sisustusliikkeiden suhteen toiveeni on kuultu. Olen innolla seurannut H&B Homen päivityksiä ja kuumeisesti odottanut sitä, milloin pääsen heidän uudistuneeseen liikkeeseen tutustumaan. Aiemmin liike sijaitsi Joensuun ydinkeskustassa, jossa se lopetti toimintansa vuonna 2016. Nykyinen kausiliike avattiin lokakuussa, ja se  sijaitsee Hasanniemessä Jokiaseman läheisyydessä

Kieltämättä minulla oli omat epäilykseni liikkeen sijainnin suhteen, mutta voin ilokseni todeta olleeni väärässä. Sijainti on  täydellinen, ja mikä parasta koko perhe on huomioitu. Läheisellä Jokiasemalla voi miesväki nauttia tarjoilusta, ja viereinen leikkipuisto on varmasti jokaisen lapsen mieleen. Lähistöllä on myös upeat lenkkipolut. Mikä olisikaan parempi kruunu lenkille, kun  nauttia kupponen kuumaa juomaa viereisellä Jokiasemalla, ja sen jälkeen suunnata tunnelmoimaan ihastuttavaan H&B Homen kausimyymälään. Tykkään liikkeen kompaktista koosta, sen vaaleudesta ja valikoiman selkeydestä. Liikkeen valikoima onkin oivallinen ja tarkkaan mietitty kokonaisuus ripauksella huumoria.  Valikoimissa on mm. Herkkuja merkeiltä Kanelimamma, The Spice Tree, Add:Wise (e lisäaineettomat herkut)Littlebit Design, Axling-pellavatuotteet, Katie Loxton London, ja Snowdrop Copenhagen, vain muutamia  tuotteita mainitakseni. 

 

Odotan jo, että pääsen hypistelemään myymylään juuri saapuneita joulujuttuja. Tuoksukynttilöihin rakastuin oitis. Nuo pikkuruiset penkin olivat niin sympaattisia. Voisin kuvitella, että ne olisivat täydelliset Mailegin tontuilleni näin joulun aikaan. Tällä kertaa mukaan ei tarttunut mitään ,vaan keskityin lähinnä tunnelmoimaan. Monta ihanaa juttua jäi kuitenkin kutkuttamaan. 

 

 

H&B Homen ihastuttavan myymälän löydät osoitteesta Hasanniemetie 5a,  ja se on avoinna to-su 18.10- 23.12 välisellä ajalla, ja seuraavan kerran kesällä. Kannattaa seurata heidän facebook sivujaan, niin pysyt ajantasalla. 

osa kuvista lainattu H&B Homen facebook sivuilta

 

Parasta viikonlopuissa on sen kiireettömyys, ja tänäänkin heräilin vasta lähempänä kahtatoista. Olen tietoisesti rauhoittunut mieleni koulujutuilta perjantaisen tentin jälkeen. Ihana oli äsken suunnata tuonne lenkkipoluille kun kerrankin oli sillekin aikaa. Perheen teinit saivatkin väännön aikaiseksi lähes joka asiasta herättyään, joten voitte usko että lenkki tuli tälle aika tarpeeseen. ;) 

 

Toivottavasti olet saanut levätä viikonloppuna!

 

Rakkaudella Kirsikka

Ladataan...

Ladataan...
Kirsikan lifestyle

 

Vuosi vuodelta huomaan, että nautin tästä syksystä yhä enemmän. Nyt onkin ollut poikkeuksellisen lämmin syksy, ja olemme saaneet nauttia kauniista syksyn väriloistosta. Lokakuun alussa pääsimme viettämään syyspäivää liikuntailtapäivän merkeissä Kolille, ja voi miten ihanaa vastapainoa se olikin tälle nykyiselle arjelle. Kun arjessa on vähän aikaa liikkumiseen tai ylipäätään mihinkään ylimääräiseen, ei tuollaista mahdollisuutta voinut jättää väliin. Kolin luonto jo itsessään on kokemisen arvoinen, ja meillä olikin paljon kansainvälisiä opiskelijoita mukana matkalla. Reilun 3 tunnin patikointi oli kyllä erityisen voimaannuttavaa tässä syksyssä ja teki niin hyvää. Patikoinnin lomassa nautimme kupposen kuumaa ja herkuttelimme paikallisella Salmari jäätelöllä. Oli muuten ihan taivaallista ja blondi tajusi vasta myöhemmin, mistä jäätelö oli saanut nimensä. Ilmankos oli niin hyvää!

 

maisema saa mykistymään joka kerta

kuvassa yksi onnellinen Kirsikka.

Jouluihminen alkaa myös pikku hiljaa herätä horroksestaan, ja ensimmäiset tortut ja piparitkin on paistettu. Voi miten Tico oli innoissaan kun ensimmäiset tortut tuli uunista, ja hänkin sai osansa tätä herkkua. Pikku hiljaa voin aloittaa virittäytymisen  joulun odotukseen.  Joulusuklaat ja koristeet olenkin  jo bongannut kauppojen hyllyistä, ja minua se ei ole ahdistanut.  Odotan vain innoissani, että saan kaivella tontut kaappien kätköistä, ja virittää oman valkoisen joulukuuseni tutulle paikalleen. Eniten odotan kuitenkin joululomaa. Toivon, että silloin minulla olisi hetki  aikaa pysähtyä, ja nauttia läheisten seurasta. Tämä syksy on ollut yllättävän rankkaa aikaa opintojen suhteen, ja olenkin yrittänyt kynsin hampain pidellä kaikkia lankoja käsissäni. Tässä hetkessä sitä on oppinut arvostamaan niitä pieniä juttuja, mitkä tuo jaksamista arkeen.  Jo se, että pääsen ystävän kanssa lenkille tekee minut erityisen onnelliseksi, tai että viikonloppuna kello ei herätä. 

 

 Näin syksyn tullen on ihana taas kaivella lämpimät huivit esille ja kietoutua pehmeisiin neuleisin. Pakko kyllä kertoa, että olen viime aikoina tehnyt mahtavia löytöjä itselleni lastenosastolta, ja se nyt vaan on selvää säästöä. Helly Hansenin merinovillakerrasto oli ihan super ja tuleekin tälle vilukissalle ahkeraan käyttöön. Viimeisen löytö oli Peak Performancen untuvatakki, jonka hankin jo etukäteen itselle syntymäpäivälahjaksi.  Kyllä jokainen ansaitsee vähän hemmottelua, eikö vaan?

 

Olen täysin hullaantunut Capri Collectionin  ihastuttaviin vaatteisiin, ja mitkään muut vaatteet ei tunnukaan enää miltään noiden rinnalla. 

Ensi viikon lauantaina 27.10  pääset taas hypistelemään näitä ihanuuksia kun Boutique Glamourin pop up putiikki palvelee teitä jälleen  klo 11-14  Joensuussa osoitteessa Kirkkokatu 32  Hius- ja meikkistudio Glamour Roomin tiloissa. Syksyn kolmas mallisto Winter collection on saapunut meille ja lisäksi valikoimamme on täydentynyt upeilla koruilla. Nähdään siis pian! 

 

Rakkaudella Kirsikka

Ladataan...

Pages