Ladataan...

 

Ihan joulun alla teimme kauan odotetun tyttöjenreissun, jonka yhtenä määränpäänä oli aina niin ihastuttava Porvoo. Paikka, johon ei vaan ikinä voi kyllästyä.  Olen jo kauan haaveillut jouluisesta Porvoosta ja nyt vihdoin sain sen kokea. Miten lämmin tunnelma kaduilla olikaan, ja kuinka levolliseksi tunsinkaan mieleni.  Kaikki ne lukuisat jouluvalot ja sommitelmat putiikkien ulkopuolella kruunasivat tuon kokemuksen. Hektisen syksyn jälkeen tämä reissu ei olisi voinut sattua sopivampaan saumaan.  Näistä pienistä arjen piristyksistä pitäisikin pitää enemmän kiinni. Tätä lupaan näin uuden vuoden kynnyksellä vaalia enemmän. 

Tällä kertaa yövyimme  Airnb:n sivuston kautta  varaamassamme  asunnossa, joka oli saanut kauniin stailauksen Laura Ashleyn henkeen.  Etukäteen näkemämme  kuvat asunnosta  saivat meidät huokailemaan onnesta, mutta livenä tuo asunto oli vieläkin täydellisempi. Kaunis punainen kukkatapetti vangitsi katseemme jo saapuessamme asuntoon. Iloksemme saimme huomata, että  asunto oli lämmin ja ihanat tunnelmalliset valot joulutähtineen toivottivat meidät tervetulleeksi.   Olen yöpynyt lukuisissa hotelleissa niin täällä kotosessa suomessamme kuin euroopassakin, mutta mikään noista ei vedä veroja tälle Porvoon asunnolle. Asunnon sijainti oli  täydellinen, sillä se sijaitsi aivan Vanhan Porvoon ytimessä noissa idyllisissä puutaloissa.  Suuresti rakastamamme sisustusputiikit olivat suoraan ikkunamme alla. 

 

Tuntui kun olisimme matkanneet ajassa vuosikymmeniä taaksepäin. Toivoisin saavani  hyppysellisen tuota asunnon rauhallisuutta vangittua pulloon. Kun aika on oikea, nauttisin tuota tunnelmaa sopivina annoksina, ja  voisin sen äärellä myös rauhoittua.  Ei olisi lainkaan vaikea kuvitella itseänsä tuonne asuntoon, ja kyllä se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Asunto oli tyylikkäästi sisustettu  jokaista pientä yksityiskohtaa  myöten.  Erityisesti makuuhuoneen kampauspöytään rakastuimme oitis, ja tunnelmaa täydensivät hyvin aidon näköiset tekokukat. Mielestämme tämän  kuuluisikin  ehdottomasti olla Suomen kaunein koti. Olimme niin asunnon lumoissa, ettemme olisi maltaneet edes illalliselle lähteä.  Illallis paikkaamme palaan vähän myöhemmin. ;)

 

tämmöinen hurmaava kaveri vartioi meidän untamme

Näin romanttisissa tunnelmissa nautimme aamiaista. Mikä parasta tällä kertaa aamupalalle ei tarvinnut kiirehtiä ja kahvin nautimme Croisanttien kera  kauniista Laura Asleyn kupeista. Ei ole lainkaan merkityksetöntä millaisesta kupista kahvinsa nauttii. Kotona juon  kahvini kauniista Greengaten mukeista ja silloin tuntuu, että aamu on aina asteen verran parempi.

Aamiaisen nautittuamme  jatkoimme matkaamme haikein mielin  sisustusputiikien kautta Suomen ensimmäiseen outletkylään Vaalimaalle, ja sieltä edelleen kohti Saimaan kylpylää.  Sunnuntaille jäi vielä reissun helmi;  Joutsenossa sijaitseva Sisustusputiikki Helkkä Dreams, josta mukaan tarttui jälleen kerran vaikka mitä ihanaa.  Yksi harvoja paikkoja missä tunnelma ja lämmin asikaspalvelu kohtavat. 

Näin täydellisesti alkoi minun kolmen viikon mittaiseni joululomani, joka alkaa olla pian päätöksessään. Tämä loma tuli tarpeeseen ja olenkin saanut ladattua akkuja. Olen nukkunut pitkään, ulkoillut paljon ja kerrankin minulla on ollut aikaa myös lukea. Ja koska oli joulu myös suklaatakin kului aika paljon, ja jos rehellisiä ollaan niin syksyn elin suklaalla. Vuoden vaihtuessa päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja olen nyt toista päivää herkkulakossa. Enkä voi sanoa, että tämä olisi ollut helppo alku. Koko ajan käsi yrittää hipeltää konvehteja tai kakun muruja lautaselta.  Uskon silti, että tästäkin selvitään voittajina. Pieni  herkkulakko on vaan kiva buusti tähän kaikkeen, kohti kevyempää kevättä. 

 

Rakkaudella Kirsikka 

 

Ladataan...

Ladataan...
Kirsikan lifestyle

 

Hiljattain pääsin taas istahtamaan luottokampaajani osaaviin käsiin. Tälläkin kertaa minulla oli toiveissa saada vähän piristystä, ja raikastaa  hiusteni ilmettä. Minulla tuo kampaamokäynnin suunnittelu alkaa jo hyvissä ajoin, ja  parasta onkin tuo prosessi värileikkeineen. Monesti kuitenkin lopputulos on jotain ihan muuta mitä olin etukäteen miettinyt, mutta parempaa.  Haaveilen usein punaisesta, koska se saa ihoni hehkumaan ihan eri tavalla. Värin ylläpito on kuitenkin työlästä, joten toistaiseksi olen  luopunut ajatuksesta. Luonnollisesti vaalea väri vaatii myös ylläpitoa, mutta salainen aseeni on tummempi tyvi, joka antaa paljon anteeksi.Tällä kertaa kampaajani Selina Hius- ja meikkistudio Glamour Roomista  loihti minulle  uutta vaaleaa raitaa, ja tyvi värjättiin pinkillä kestovärillä.  Loppusilauksena pituudet ja latvat sävytettiin pesupaikkalla viileän sävyisiksi. Lopputulos on mitä täydellisin ja miten kiiltävät hiuksistani tulivatkaan. 

 

 

Lähtötilanne on aina yhtä herkullinen. Ei sillä, että tämä kuva millään muotoa imartelisi kutrejani. Hiukseni ovat kuivat ja karheuteen taipuvaiset, eikä nämä paukkupakkaset paranna asiaa.  Oikeiden tuotteiden avulla olen onnistunut kuitenkin kasvattamaan ne näinkin huikeaan pituuteen. Kampaajan tuolista nousi siis uudesti syntynyt Kirsikka upeine kutreineen. Minulla on ollut vuosien varrella vaikka millaista väriloistoa hiuksissani, mutta tämä on ehkä täydellisin tähän asti, rakastanhan pinkkiä. 

jäätävä tyvikasvu vai mitä?

Hiuksiin jätettävän hoitosuihkeen olen löytänyt vasta hiljattain ja sen avulla saan silkkiset ja helposti käsiteltävät hiukset.   Varsinkin hetki ennen kampaajalla käyntiä tämä tuote on todellinen arjen pelastaja.  https://www.lily.fi/blogit/kirsikan-lifestyle/minun-luottotuotteeni-revlon-professional-uniq-one-hairtreatment

Tällä hetkellä minulla on ollut testissä tuo Greeen tea, joka sisältää vihreän teen ja sitrushedelmien tuoksua. Näistä kuitenkin kookos on vienyt sydämeni. 

 

 

 

en voi olla ihastelematta tätä täydellistä lopputulosta  

Ladataan...

Ladataan...
Kirsikan lifestyle

 

 Viime viikonloppua olimme ystäväni kanssa odottaneet hartaasti. Tämä ajankohta on ollut perinteenämme jo useamman vuoden ajan, ja se onkin ollut täydellinen tapa rentoutua ennen joulun kiireitä. Suurena shoppailun ystävänä olen iloisesti yllättynyt siitä, että Suomeen on avattu ihka ensimmäinen Outletkylä. Olen käynyt aiemmin Barcelonan ja Pariisin vastaavissa, joten odotukset eivät kyllä olleet kovin korkealla. Zsar Outlet Village sijaitsee Vaalimaalla, Suomen ja Venäjän rajalla, joten ihan päiväreissulle sinne ei varmaankaan tule lähdettyä. Sijainti on aika syrjäinen, joten siksi olisimme toivoneet parempia opasteita ohjaamaan meitä kohteeseen.  Ulkoisesti paikka on oikein tyylikäs ja tuo tunteen, että olisit jossain ihan muualla kuin kotoisessa suomessamme.

Kylä on vielä keskeneräinen, mutta muutamia helmiä sieltä toki jo nyt löytyy. Lapsiperheet on huomioitu hienosti, sillä valikoimissa on lastenvaatteita merkeiltä Reima ja Racoon. Tämän lisäksi lapsille on erilaisia aktiviteetteja niin sisällä kuin ulkonakin. Shoppailun lomassa kävimme ruokailemassa Fu Hing ravintolassa, joka on aasialainen fuusioravintola. Ravintola oli positiivinen yllätys, sillä se oli tyylikkäästi sisustettu ja ruoka oli oikeasti hyvää.  Buffet on edullinen, ja sitä on saatavilla niin lounaalla kuin illallisena.  Allekirjoittanut nautti eritoten runsaasta sushi valikoimasta. Miten ihana oli bongata pieniä lapsia, jotka innoissaan valikoivat lautaselleen sushia. Meidän perheen sushirakkaus nimittäin rajoittuu vain minuun. Innolla odotan noita myöhemmin avautuvia ravintoloita. Ensi kerralla pitää ehdottomasti testata myös ruotsalainen  Espresso House, erityisesti heidän leivokset kiinnostaa tätä kakkujen ystävää. 

 

 

Olen aika lailla mieltynyt tiettyihin susheihin, mutta yllätin itsenikin valitsemalla jotain erilaista. Olisin ehkä kaivannut tietoa siitä, mitä suuhuni laitan. ;)

 Näin joulun lähestyessä nautin ihanista jouluvaloista ympärilläni, ja muutoinkin tunnelma kylässä oli oikein lämmin.  Paikka kuhisi iloisia ihmisiä, mutta  joulukiireet eivät  tuonne  asti yltäneet. Olen niin kaivannut sitä, että  ei tarvitse matkata maailman ääriin päästääkseen shoppailemaan. Toki jotain jäin vielä kaipaamaan lisää luksusmerkkeihin. Nyt joukossa on paljon tuntemattomia merkkejä, jotka eivät omaan makuuni iskeneet.  Toivon, että suomalaiset löytävät tiensä tänne, sillä hintataso oli juuri passeli  ennakkoluuloistani huolimatta.  Paras valikoima oli Guessillä ja Armanilla, ja näissä hinnat olivat myös kohdillaan. Guessiltä löysinkin ihastuttavan huivin, jolle jäi hintaa alle 30€ ja jotain pientä miehelle. Roberto Cavallia odotimme eniten, ja tarjolla olikin luksusmuotia kukkaroystävälliseen hintaan. Tällä hetkellä outletin valikoima on hivenen parempi miehille, mutta potentiaalia tuossa on paljonkin.  Lumenen myymälä yllätti myös positiivisesti hyvillä tarjouksillaan.  Liikkeestä  löytyi myös Korealaista kosmetiikkaa, mikä onkin oiva lisä valikoimaan. Kocostarin kuorintasukkia on paljon hypetetty, ja ne pääsevätkin  käyttöön mitä pikimmiten. En varmaan ole ainoa, jonka jalat on järkyttävässä kunnossa näin talvella. Toivon siis pienoista ihmettä noiden sukkien myötä. ;)

 

aurinkolasit jäi vielä odottamaan lämpimämpää säätä. 

Lindtin liikettä odotin  suklaan ystävänä varmaan eniten. Ostimmekin testiin useampaa lajia konvehteja, joita sitten illalla analysoimme hotellilla.Estetiikan ystävänä  silmääni ilahdutti se, miten paljon liikkeen ulkoasuun oli panostettu. Tästä voisi moni liike ottaa mallia. Mukaan tarttui myös tuliaisia perheelle, joten meidän joulu on nyt pelastettu suklaiden osalta.  ;) Toki pitänee varmaan se perinteinen Wiener nougat vielä ostaa jemmaan.  Jokos sinä olet käynyt tutustumasssa Zsarin outletkylään?  osoitteessa: https://www.zsar.fi/ voit tutustua heihin tarkemmin. 

osa kuvista lainatu Zsarin omilta facebook sivuilta

 

Kirsikka 

 

Ladataan...

Ladataan...
Kirsikan lifestyle

 

Olen ollut tämän syksyn suklaadietillä ja ai että onkin ollut niin energinen olo! ;) Olen ollut perso herkuille aina. Tänä syksynä suklaa on maistunut erityisen hyvältä, ja sitä onkin kulunut noh aivan liikaa.  Voin nytkin kuvitella miten se sulaa suussani, eli kyllä olen suklaaholisti.  Tämän syksyn aikana mopo on karannut totaallisesti käsistä. Tänään  vaakaan  hypätessäni päätin, että näin ei voi enää jatkua. Miten lohduttavaa se onkin ollut työstää lukemattomia koulujuttuja suklaan voimalla. Alkusyksy oli niin hurja, että  energiaa ei enää riittänyt liikkumiseenkaan.  Nyt kun lukujärjestys on vähän keventynyt, olen taas alkanut käymään ohjatuilla tunneilla ja nauttinut siitä suunnattomasti.  Selityksiä on  turha etsiä muualta kuin ihan peiliin katsomalla. Onhan se nyt järkevää aloittaa ryhtiliike näin ennen  joulua, ja sitten voikin alkuvuodesta jatkaa samalla linjalla.

 

Tänä päivänä media ruokkii tietynlasta naiskuvaa,  ja me ahdistumme kun emme mahdu tuohon muotiin. Vuosia itsekin ruoskin kroppaani mitä erinäisimmille dieteillä, ja kuvittelin voivani hyvin. Suhteeni liikuntaan on muuttunut vuosien varrella, ja osaan nyt suhtautua siihenkin lempeämmin. Olenkin kertonut sinulle, että tänä syksynä löysin myös liikunnan ilon uudestaan.Voi miten  olen nautinut tuosta tunteesta.

Minusta saa näkyä, että olen äiti. Kaikki se on elettyä elämää ja arvokasta sellaisenaan.  Itse en kuitenkaan  tällä hetkellä viihdy nahkassani täysin, joten siksi on aika herätä. Väitän, että kun minä itse voin hyvin, niin se tunne välittyy  muillekin. Miten vahvasti se muutaman lisäkilon karttuminen vaikuttaa itsetuntoon, ja miten paljon me naiset piiskamme itseämme siitä. Energisempänä jaksan varmaan sitten noita opiskelun tuomia haasteitakin paremmin. Hyvänä motivaattorina voisi olla nuo vajaan vuoden päästä olevat pyöreät, ja siellä on tavoitteena olla kunnon hottis! :D

 

Kyllähän minä tiedän mitä siihen vaaditaan, että olo keventyy. Olenhan sen tehnyt niin monet kerrat. Laihdutusbisnes toimii kun aina on niitä, jotka repsahtaa minun laillani. Oikotietä onneen ei tässäkään asiassa ole. En usko mihinkään ihmeen tuomiin pirtelöihin enkä dietteihin, vaan puhtaasti mennään kotiruoan voimin. Eikä ryhtiliike tarkoita, että kaikesta kivasta pitää luopua. Pitää vaan löytää se kuuluisa balanssi tähän kaikkeen.En edes yritä metsästää vatsapalikoita se ei ole minun juttu, vaan kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tervetuloa siis seuraamaan tätä matkaa kohti kevyempään kevääseen. En laita ollenkaan pahakseni, jos joku päättää lähteä mukaan tälle matkalle.

Muista, että jokainen meistä on arvokas vaakalukemiin katsomatta. 

Haluan omalta osaltani olla esimerkkinä lapsillemme  ja olla edistämässä terveempää naisihannetta. 

********

 Olen  jo ihan täpinöissäni lähestyvästä joululomasta, ja mikä parasta viikonloppuna on  luvassa odotettu reissu tyttöjen kesken. 

 

 

mitä ihaninta alkavaa viikkoa sinulle!

 

 

 

Kirsikka

Ladataan...

Ladataan...
Kirsikan lifestyle

 

Olen äärettömän huono katsomaan televisiota.  Viime aikoina Kauniit ja rohkeat on ollut ainoa sarja, jota olemme seuranneet  yhdessä miehen kanssa, ja onpa nuorin poikammekin innostunut sarjasta. Netflix on pullollaan koukuttavia sarjoja, ja ajattelin jakaa niistä muutaman teidänkin iloksenne. Mikä olisi nimittäin kivempaa kun kääriytyä viltin alle näin pakkasten aikaan, ja ottaa pieni pako arjen vaatimuksista. Olen itse huomannut, että se onkin oiva tapa  rentoutua hektisen opiskeluarjen keskellä. Nyt isoimman kiireen hellittäessä huomaan useimmiten hipsiväni yläkertaan sarjojeni pariin.  Olen niin iloinen tästä omasta paikastani. Välillä huomaan kiintyväni sarjoihin niin paljon, että niiden loppuminen saa aikaan pienoisen kriisin. Sama tunne iskee jos saa jonkun kirjasarjan päätökseen.

 

Silta

Jostain syystä tähän tarttuminen vei aikansa. Täytyy myöntää, että en ole suomalaisten sarjojen fani,  ja kuvittelin tämänkin sarjan siihen kuuluvan nimen perusteella. Kyseessä on kuitenkin ruotsalais-tanskalainen rikossarja, johon koukutti minut välittömästi. Olenkin suuri rikossarjojen ystävä, joten tämä on täydellinen valinta jos tämä genre uppoaa sinullekin. Varsinkin tuo sarjan päähenkilö Saga Norenin (Sofia Helin )hahmo on yksi mielenkiintoisimmista. Sosiaalisesti rajoittunut ja autisminkin piirteitä omaava Saga suhtautuu intohimoisesti siihen mitä tekee, ja onkin varsin taitava siinä.

 

 

 

Broadchurch

 

Broadchurch on brittiläinen rikossarja. Tapahtumat sijoittuvat Dorsetin pikkukaupunkiin, jossa  ensimmäisellä kaudella rannalta löydetään 11- vuotiaan Danny Latimerin ruumis. Murha ravisuttaa koko kyläyhteisöä ja paikallinen ylikonstaapeli Ellie Miller saa avukseen Alec Hardyn. Tämä hyytävä sarja piti otteessaan alusta saakka, ja voin suositella tätäkin lämpimästi.  Tämä imaisi niin mukaansa, että katsoin viikossa kaikki tuotantokaudet. Toisissa sarjoissa on vain se jokin.

 

The Crown

The Crown kertoo kuningatar Elisabeth II:sta. Sarjassa seurataan kuningatar Elisabetin elämää niin politiikan saralla kuin hänen avioliittoaan. Oli mielenkiintoista seurata tuota kruunajaisiin valmistautumista ja naisen asemaa politiikassa, sekä  sen kehittymistä sarjan  aikana.  Sarjassa kuvataan myös sen ajan avioliitto instituutiota, ja kulissien tärkeyttä.

 

Grace and Frankie

 

Tämä sarja kutkutti pitkään ja lopulta rikossarja putken jälkeen kaipasin jotain kevyempää. Grace ja Frankie on yhdysvaltalainen komediasarja. Täytyy sanoa että en ole pitkään aikaan nauranut niin paljon, kuin tämän sarjan parissa. Grace ja Frankie eivät ole ylimmät ystävät, mutta jokin muuttuu kun heidän aviomiehet jättävät naiset ollakseen yhdessä. Ei suositella tosikoille. ;)

 

Olisi kiva kuulla myös sinun suosikeistasi. Kohta koittaa kaivattu joululoma ja kaipaisin niin uusia koukuttavia sarjoja.

 

Rentouttavaa viikonloppua juuri sinulle!

 

Rakkaudella Kirsikka 

Ladataan...

Ladataan...
Kirsikan lifestyle

 

Blogi on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa, sillä olen ollut kiireinen opintojeni parissa. Oikeastaan tämä koko syksy on ollut melko hektinen, mutta pikku hiljaa tämän hulluus alkaa helpottamaan. Viime viikolla meitä ilahdutti ystävän koiravauva, joka oli hoivissamme. Tico ei ehkä aluksi ollut yhtä innoissaan tästä pienestä kuin me muut. Viikon aikana hän kuitenkin vähän miehistyi ja ehkä huomasi sen, että ihan harmiton tuo pieni otus on.

Tico on aivan ihastuttava sylivauva, mutta äärettömän kova räyhäämään. Ystävän suosituksesta päädyin kuitenkin hommaamaan rauhoittavaa suihketta sekä sitruunapannan. Olen ollut hyvinkin skeptinen noiden suhteen, mutta täytyy todeta olleeni aivan väärässä. Sitruunapanta on nimittäin saanut aikaan sen, että turha haukkuminen on jäänyt pois. Ja mikä parasta tuo sitruunan tuoksu leviää kotiin ja antaa sen vaikutelman, että täällä olisi juuri siivottu. Varsin kätevää vai mitä?;)  Jos olisin tiennyt miten tuo toimii, en olisi odottanut näin kauan. Tarkoitus ei suinkaan ole kitkeä haukkumista täysin pois. Meillä lähinnä on ollut ongelmana vieraille haukkuminen.  Olipa kiva nähdä miten veljeni nautti kyläilessään meillä kun Tico ei tapojensa mukaan räyhännyt, vaan rauhallisesti istui hänen sylissään. Olen äärettömän ylpeä tuosta koiruudesta, ja pikku ystävän vierailu teki hänelle kaikesta huolimattta niin hyvää. 

Joululomaa odotan hartaammin kuin koskaan aiemmin. Tänä vuonna sitä onkin luvassa ruhtinaalliset kolme viikkoa.  Toivon, että silloin minulla olisi aikaa käpertyä sohvan nurkkaan villasukat jalassa, hyvää kirjaa lukien sekä kynttilän valosta nauttien.  Tontut virittelin eilen tutulle paikalleen ja jouluvalojakin on koristamassa kotia. Heti läikähti lämmin joulufiilis rintaan, vaikka tuolla ulkona ei niin jouluista olekaan. Glögiä olen nautiskellut lokakuusta asti.  Ensimmäiset tortut ja piparitkin paisteltiin tuolloin. Joululomaa odotan siinäkin mielessä, että ennen joulua suuntaamme ystävän kanssa kylpylään. Tuo reissu on kyllä kruunu tälle syksylle, ja tulee niin oikeaan hetkeen. Ensimmäiset joululahjatkin on hankittu, mutta keskitän suurimman osan ostoksista tuonne Black Fridayhin. Pieni vinkki jos haluat päästä vähän edullisemmin lahjahankinnoissa. Fiksu olisi aloittanut tämänkin ajoissa, mutta tänäkään vuonna ei tuo mennyt niin kuin suunnittelin.

 

 

Marraskuu ei muutoin ole lempikuukauteni. Odotan lumen tuloa, että saisimme kaivattua valoa lisää. Olen nauttinut kun  aurinko on hemmotellut meitä läsnäolollaan. Parasta aikuisena olossa on, että saa nukkua päiväunet jos siltä tuntuu. Ja viime aikoina onkin tuntunut aika usein siltä. Tänä syksynä myös kahvia ja suklaata on kulunut enemmän kuin olisi tarpeellista.  Joulukuun lähestyessä minut voi bongata putiikista ihanien vaatteiden ympäröimänä. Tämä on se juttu, joka tuo valtavasti energiaa arkeen, että saan tehdä jotain josta nautin niin  suuresti. Tykkään laittaa kodin jouluasuun, mutta muutoin stressaan itse joulusta joka vuosi vähemmän. 

Jokos siellä on jouluvalmistelut aloitettu?

 

Rakkaudella Kirsikka

 

Ladataan...

Pages