Kohti uutta vuotta

Uusi vuosi on tuonut elämään uusia sävyjä uuden kotikaupungin ja työn myötä. Vuoden alusta palasin myös entiseen päivätyöhöni päiväkotiin. Tarkoitus on myös jatkaa varhaiskasvatuksen opintoja tässä rinnalla. Blogin kirjoittamiseen vapautuu myös jatkossa enemmän aikaa. Pienen tauon jälkeen motivaatiotakin löytyy ihan eri tavalla kaikkeen tähän.

Vähitellen arki alkaa täälläkin asettumaan uomiinsa. En voi sanoa potevani koti-ikävää, sillä kotini on nyt täällä. Toki ne läheiset on pienen matkan päässä, mutta onneksi välimatka ei ole mahdoton.

Kuopio on ihastuttava kaupunki ja tämä tuntuu jo nyt kodilta. Olen toki asunut täällä ennenkin, että kotiutuminen on siksikin ollut helppoa. Uusi elämänmuutos tuli monelle yllätyksenä, mutta siihen on aivan erityinen syy. Olen löytänyt rinnalleni ihanan ihmisen.  Olen onnellinen siitä, että lapset  ovat ottaneet myös hänet hyvin vastaan. Haastavassa elämäntilanteessa olisi helppo nostaa kädet ylös. Se ei ole kuitenkaan minun tapani. Joistain asioista kannattaa taistella. Kevään mittaan pääsette kurkkaamaan kulisseihin eli täällä tulee näkymään myös sisustusjuttuja enemmän.

Ihastuttavaa Sunnuntaita sinulle <3

Kommentit (0)