Maalaisidylliä Tukkilan tilalla

Tyttöjenressuilla meillä on tapana jättää viimeiseksi yöksi jokin spesiaalikohde, ja näin oli tälläkin kertaa. Maaliskuisen irtiottomme viimeisenä kohteena oli Tukkilan tila, joka sijaitsee Kerkkoossa. Tukkilan tila on 1800-luvulta peräisin oleva sukutila, joka sijaitsee kauniissa Porvoon jokilaaksossa. Tilan pihapiiri loi täydellisen tunnelman rauhoittumiseen upeassa miljöössä. Majoituimme tunnelmallisessa sviitissä, jonka sisustus oli harmoninen ja maanläheiset sävyt toistuivat sisustuksessa. Huone oli hiljattain remontoitu tyylikkäästi ja oli meidän mieleemme. Tämän lisäksi Tukkilan tilalla on mahdollisuus yöpyä aitta sekä mökkimajoituksessa. Jos mielii päästä pehmeisiin löylyihin, vieraiden on mahdollista varata savusauna omaan käyttöönsä.

Illan hämärtyessä pääsimme nauttimaan rentouttavista poreista kuplivan kera.Tätä edelsi ystävän kamppailu poreiden kanssa minun metsästäessä meille skumppalaseja. Avunhuudot raikuivat ulos asti, mutta siinä vaiheessa tilanne oli jo hallinnassa. Meidän reissumme ovat ikimuistoisia, sillä jännitysmomentteja niistä ei puutu. Onpahan mitä mummona sitten muistella. Tunnelmallinen porekylpy oli kyllä täydellinen kruunaus reissulle.

Herkullisen aamupalan nautimme sviitissämme, jonka jälkeen olimme valmiita kotimatkalle. Esillepano ja visuaalisuus ovat meille tärkeitä. Kuvissa näkyvät ruusut löytyivät Koiramäen pajutallista, joka sijaitsee Tuusulassa. Jos putiikit ovat lähellä sinun sydäntäsi, kannattaa ehdottomasti poiketa tässä hurmaavassa koko perheen kohteessa.

Tukkilan tilan pihapiirissä pääset ihastelemaan hevosia ja aaseja. Ennen kotimatkaa meidän sydämemme sulattivat ihanat aasit. Tila on ehdottomasti myös koko perheen kohde, sillä nähtävää ja koettavaa riittää. Tukkilan tila tarjoaa myös ensimmäisenä Suomessa aasivaelluksia, ja ensi kerralla haluaisimmekin ehdottomasti osallistua sellaiselle.

Suomessa on upeita uniikkeja kohteita, ja olikin ihana tutustua meille uusiin paikkoihin niiden omien lemppareiden lisäksi. Kuuntelen mielelläni vinkkejä kohteista, joita ei kannata ohittaa.

Kirsikka

https://tukkila.fi/

kulttuuri ystavat-ja-perhe suosittelen matkat
Kommentit (0)