Fantastinen Fafa`s

img_7745.jpg

 

Moni huokaisi minun laillani onnesta kuullessaan Fafa´sin rantautumisesta tänne  Joensuuhun.  Ravintolan aukenemista onkin odotettu kuumeisesti ja se on lyhyessä ajassa saavuttanut hurjan suosion.  Ihana onkin ollut huomata, miten Joensuulaiset ovat ottaneet heti paikan omakseen. Ravintola  on ollut niinkin suosittu, että meitäkin onnisti vasta toisella kerralla.  Tässäkin pätee ajatus, että hyvää kannattaa odottaa. Tämä onkin juuri se piristys mitä Joensuun ravintolaelämä kaipasikin. Vietimme juuri  Taitokorttelissa ihastuttavan putiikkimme Boutique Glamourin avajaisia ja tämä  vierailu Fafa`siin  kruunasi muutoinkin täydellisen avajaisviikonlopun.  

 

Mikä ihmeen Fafas?

Fafa`s on suomalainen vuonna 2011 perustettu Lähi-idän tyylistä street foodia tarjoava yritys  ja Suomessa heillä on 29 ravintolaa.  Fafa`sin valikoimissa on herkullisia falafeleja, pitaleipiä ja salaatteja.  Ravintolan  ideologiana on tuoreus ja kaikissa tuotteissa on orgaanisesti kasvatetut raaka-aineet. Tässä kohti täytyy myöntää, että Fafa´s on minulle ihan uusi tuttavuus, mutta olin kuullut paljon ylistäviä sanoja jo ennakkoon. Ja pitihän tämä hypetyksen aihe päästä myös itse testaamaan. 

 

 

img_7747.jpg

Ulkoasultaan Fafa`s  on todella tyylikäs, mutta pääsisi paremmin oikeuksiinsa omana ravintolana. Nythän ravintola sijaitsee Joensuun Sokoksen yhteydessä, aivan Hesburgerin kyljessä. Sijainti toki on täydellinen nytkin ja saman katon alta löytyy varmaan sopivaa murkinaa koko perheen makumaailmaan.  Fafa`s onkin katuruokaa aikuiseen makuun, ja tästä olen erityisen onnellinen.  Pikaruoan jälkeen olo on yleensä  varsin tukala, mutta tämän makumatkan jälkeen olo on höyhenen kevyt. Ravintolan pitaleipä lisukkeineen on tuhti toki ulkoasultaan, mutta ruoan jälkeen olo on  ihanan kevyt. 

Tällä kertaa päädyimme testaamaan ystäväni kanssa kasvispitaa, joka sisälsi falafelia ja halloumia. Tämä osoittautui aivan nappivalinnaksi, sillä falafelit olivat juurikin niin täydellisiä kuin toivoa saattoi, ja tzatsiki oli taivaallisen hyvää.  Olen intohimoinen jälkiruokien ystävä. Tämän ihastuttavan ravintola kokemuksen olisikin täydentänyt joku ihana herkku, joka näin makean ystävälle aina maistuu. 

 

img_7746.jpg

bataatiranet <3 näihin olisimme toivoneet lisää bataatin makua. 

Kokonaisuutena Fafa’s ylitti kyllä kaikki odotukset ja tulee varmasti olemaan yksi lempiravintoloistani täällä Joensuussa.

Fafa`s Joensuu löytyy myös Facebookista 

 

Joko sinä olet käynyt testaamassa? 

 

yhteistyössä Fafa’s Joensuun kanssa 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *