Hehkuva iho- Minun kokemukseni mikroneulauksesta

Kaupallinen yhteistyö: Esteettinen Kauneuskeskus Kuopio

Mitä  enemmän ikää tulee mittariin, sitä enemmän joutuu kiinnittämään huomiota siihen, miten näyttää upealta.  Itse koen, että omilla elämäntavoilla ja tottakai sillä elämänasenteellakin  on keskeinen vaikutus sille, että keho ja mieli voivat hyvin. Joku aika sitten havahduin siihen, että   tässä minunkin hipiässä alkaa olla  pienoisia juonteita ja ryppyjäkin  jo havaittavissa.   Kollageenia olen nauttinut jauheina ja kapseleina jo jonkun aikaa, ja vaikutuin niiden hyvistä tuloksista. Elimistön oma kollageenin tuotanto alkaa nimittäin hiipua jo 25 vuoden iässä. Voisi kai  sanoa näin pilke silmäkulmassa, että pienoinen alamäki on alkanut. On siis aika ottaa järeämmät keinot käyttöön.  Esteettisen hoitojen suosio on kasvanut räjähdysmäisesti ihan muutamassa vuodessa.  Erityisen suosittuja hoidot ovat etenkin  nuorten aikuisten  keskuudessa.

Esteettisestä kauneudenhoidosta olen kiinnostunut aivan hiljattain.  Minä olen ihminen, joka pohtii ja puntaroi asioita monelta eri kantilta. Minulla ei ole aiempaa kokemusta hoidoista, joten senkin vuoksi olen rauhassa halunnut tutustua aiheeseen.  Luonnollisesti pohdin myös tarkkaan mihin paikkaan haluan hoitoihin hakeutua. Erityisesti kun  kyseessä on esteettiset hoidot kannattaa varmistaa, että tekijältä löytyy riittävä ammattitaito niiden tekemiseen.

Ystävältä sain suosituksen Esteettisestä Kauneuskeskuksesta, joka sijaitsee täällä Kuopiossa.  Näinhän se on, että hyvää paikkaa ja asiakaspalvelijaa on helppo suositella muillekin.  Suosituksen jälkeen minun olikin  helppo ottaa yhteyttä Tiiaan, joka on Esteettisen Kauneuskeskuksen yrittäjä ja omistaja. Tiialta löytyy vankka kokemus kauneudenhuollon alalta  ja hänellä on sekä kosmetologin että hän myös sairaanhoitajan koulutus.

Ennen hoidossa käyntiä on hyvä suunnata maksuttomalle konsultaatiokäynnille. Sieltä saat laajasti tietoa hoidoista, sekä yhdessä ammattilaisen kanssa räätälöidään juuri sinun tilanteeseesi parhaiten sopivin hoito. Minun konsultaationi hoidettiin etänä, ja silloin ei vielä lyöty lukkoon Tiian kanssa, mihin hoitoon päädyttäisiin. Punnitsin kahden eri hoidon väliltä ja mikroneulaus veti näistä pidemmän korren.

Mikroneulaus- Tästä on kyse

Mikroneulaus on tehokas hoito, jonka avulla voidaan hoitaa ikääntymisen merkkejä, pigmenttimuutoksia, arpia sekä laajentuneita ihohuokosia mm. Ennen hoidon aloitusta kävimme Tiian kanssa alkukartoituksen mitä haluan hoidolta, ja mitkä ovat omasta mielestäni ihoni ongelmakohdat. Mielestäni ihohuokoseni ovat laajentuneet ja hienoisia ikääntymisen merkkejäkin on  jo havaittavissa.   Tämän vuoksi mikroneulaus tuntui hyvältä vaihtoehdolta.

Kävin testaamassa Mikroneulausta, joka tehdään erityisellä Dermapen 4TM laitteella. Mikroneulauksessa  ihoon tehdään pieniä mikrokanavia, joiden  avulla ihoon imeytetään aktivoivia aineita. Nämä  aineet kiinteyttävät, tasoittavat ja kirkastavat ihoa sekä parantavat ihon eri ongelmia.  Perinteisessä neulauksessa ihoon ei viedä täyteaineita vaan vitamiineja, peptidejä ja hyaluronihappoa   Kyseessä on ihonhoito, jolla saadaan aktivoitua kollageenin ja elastaanin tuotantoa. Tämä hoito on huikea, sillä sen avulla voidaan saavuttaa monenlaista hyötyä ihonhoitoon.Mikroneulauksessa ihoon aiheutetaan hallittu trauma ja  parantuessaan iho uusiutuu. Tämän myötä iho alkaa korjata itseään ja tuottamaan lisää kollageeniä ja elastaania.  Tulosten näkyminen vaatii kuitenkin oman aikansa ja optimaallisin tulos saavutetetaan useammalla hoitokerralla.

Heti alkuun täytyy todeta, että kyseessä ei ole mikään hemmotteluhoito.   Minullahan on äärettömän alhainen kipukynnys, jopa finnien puristaminen tuottaa ääretöntä tuskaa. Itse hoito ei kuitenkaan ollut niin paha kuin odotin. Mikroneulaus on lähinnä epämiellyttävää kihelmöintiä iholla. Täysin kivuttomasta hoidosta ei kuitenkaan ole kyse.  Lopuksi iholle laitettiin naamio, mikä oli se hoidon hemmotteluosuus. Tieto, että sellainen on luvassa kirsikkana kakun päälle, auttoi kummasti jaksamaan hoidon loppuun saakka. Naamio kyllä rauhoitti ihoa ihanasti ja Tiia kertoili, että iho oli ollut paljon punaisempi ennen sitä. Omaan silmään hoidon jälkeen olin kieltämättä punainen, kun paloauto.  Hoidon aikana sain tietää ihostani sen, että se oireilee samoin, kun couperosa ja ruusufinni. Tämän tiedon valossa hyötyisin useammasta hoitokerrasta. Nyt annetaan ihon kuitenkin levätä ja uusiutua rauhassa.

Myöhemmin  pääset lukemaan miten minun ihoni reagoi annettuun hoitoon ja millaisia tuntemuksia minulla oli hoidon jälkeen. Kannattaa ehdottomasti jäädä seurailemaan.

https://www.esteettinenkauneuskeskuskuopio.fi/

kauneus hyva-olo iho
Kommentit (0)