Hyvänolon aakkoset

Kaupallinen yhteistyö: lehtitarjoukset.com

Olen aina ollut kova lukutoukka, mutta lukeminen on ollut hyvin kausittaista.  Lukeminen on aina tarjonnut minulle sen toisen maailman, johon olen voinut paeta arjen harmautta.

Aikakauslehdet ovat olleet aina lähellä sydäntäni. Muistan kun lapsuudessa meille tuli Aku Ankka veljeni kanssa ja se olikin aina sen viikon kohokohta. Saatettiin siinä vähän vääntääkin siitä, kumman vuoro olisi kulloinkin lukea. Nuorena olin oikein hömpän suurkuluttaja, mutta tänä päivänä tulee luettua enemmän hyvinvointiin liittyvistä asioista. Kaipa sitä näin vanhemmiten lakkaa uskomasta niihin prinsseihin, jotka hurmaavat vaaleilla ratsuillaan. Minun suosikki lehdet  mitä tykkään mieluiten lukea ovat Fit ja Menaiset.

Huomaan kaipaavani sitä lempilehden kolahtamista postilaatikkoon ja sitä pientä pakoa arjesta. Eikä se hömppäkään tunnu enää niin huonolle vaihtoehdolle. Jos kaipaat lomalukemista tai pientä arjen luksusta niin klikkaa itsesi lehtitarjoukset.com sivustolle. Sivusto on vierailemisen arvoinen, sillä sinne on koottu kattavasti kaikki lehdet genreittäin.  Kätevää sillä enää ei tarvitse tarjoushaukan klikkailla itseään useampaan paikkaan, vaan kaikki on keskitetty samalle sivustolle.

Ystäväni oli bongannut hiljattain matkailijan kesäpuodit- lehden ja pitihän minunkin käydä se kotiuttamassa. Ehkä jonain päivänä meidänkin putiikin voit jostain tuollaisesta lehdestä löytää. Kenties kaikki ne asiat mitä unelmoimme, onkin ihan siinä käsiemme ulottuvilla, pitää vaan uskoa. Miten ihana on löytää se oma juttu ja olla onnellinen siitä. Tämä onkin tärkein ominaisuus yrittäjänä. Että sinulla on oma  visio kaikesta mitä teet, etkä anna minkään horjuttaa sitä.

Näin kesällä minulla on aiemmin ollut  aikaa liikkua ja katsoa ehkä paremmin mitä sinne suuhuni laitan. Tämä kesä mennäänkin monta rautaa tulessa. Syitähän toki on helppo keksiä vaikka loputtomiin. Väsyneenä sitä vaan on sortunut siihen, että on tehnyt huonoja valintoja syömisten suhteen, ja se taas on on vähentänyt energiatasoja entisestään. Olen ääripäiden ihminen mitä tulee liikkumiseen ja syömiseen. Nyt yritän senkin suhteen kuunnella enemmän itseäni, ja tehdä vaan sen mikä tuntuu hyvältä. Nyt  huomaan, että olen  vihdoinkin, tainnut löytää oikean balanssin hommaan. Suklaata ja hyvinvointia rinta rinnan. Viime viikolla  ylitin itseni ja kävin peräti  pari kertaa  salilla. Ja voi vitsi miten olinkin kaivannut tuota tunnetta.

Odotan niitä huolettomia kesäisiä päiviä ja sitä pientä lomaa tuolla elokuun lopussa. Sillä välin koitan etsiä niitä arjen pieniä kultahippuja ja  nauttia aurinkoisista päivistä. Tänään onkin hyvä päivä suunnata aamuvuoron jälkeen kastamaan varpaat veteen ja taidan pulahtaa uimaankin ihan ensi kertaa.

Tänään minä  aion lämmittää  saunan ja muistan myös hemmotella itseäni.

Rakkaudella Kirsikka

hyvinvointi suosittelen
Kommentit (0)