Kesän paras viikonloppu

Toisin kuin moni luulee kesän paras viikonloppu ei suinkaan ole Ilosaarirock viikonloppu, vaan se oli tämä. Saimme viettää sen jälleen tutussa porukassa, joka onkin näiden 14 vuoden aikana tietyllä tapaa hitsautunut yhteen. Tällä kertaa kohteeksi valikoitui Himos, jonne olemme palanneet niin monet kerrat.

meidän vanhempien makkari

Tuona aikana omat lapsemme ovat varttuneet nuoriksi ja silti hekin tuota viikonloppua odottavat aina yhtä innolla. Kuopuskin on moneen kertaan pyytänyt minua mökkireissua odotellessamme näyttämään kuvia siitä, mimmoinen se mökki olikaan. Omaa mökkiä meillä ei ole. On kuitenkin kiva, että kohde vaihtuu  eikä ole paineita siitä, että tarvitsisi koko viikonloppu jotenkin sipistellä paikkoja kuntoon. Mikä parasta tänä viikonloppuna sääkin helli meitä ja saimme nauttia auringon lempeästä lämmöstä. Ilmassa oli kuitenkin jo syksyn tuntua. Hassu sää sinänsä kun lämpöä riitti, mutta silti teki mieli kietasta villlatakki päälle. Muistelimme, että tämä oli myöhäisin aika näin kesästä  kun olemme yhteen kokoontuneet.  Tällä porukalla kokoonnumme yleensä kerran vuodessa ja siksikin se on niin odotettua. Viikonloppu kuluu hyvästä ruoasta ja juomasta nauttien,  sekä piha- ja lautapeliä pelaillen.Silloin myös saunotaan yömyöhään ja grilli käy kuumana.  Monesti myös katsastetaan paikalliset kirpputorit ja niin oli tälläkin kertaa. Mitään ei tosin itselle tarttunut tällä kertaa mukaan, mutta mukava vaihtaa maisemaa ja tukka hulmuten jättää miehet lapsenvahdeiksi.

Se tunne kun viikonloppuakaan ei tartte suorittaa, niin parasta!

Minusta on mahtavaa, että isät  ja  ne lähipiirin miehet kirmaavat  pelikentillä lasten kanssa.  Tuota pelaamista on vaan niin huippua seurata  ja voi  vaan todeta miten onnekaita me saamme olla toisistamme.  Me äidit otimme tällä kertaa agentin roolin ja nautimme kesäillasta.  Viereinen koriskenttä oli hiekan vallassa, mutta se ei meidän pelimiehiä haitannut. Hiekka vaan pöllysi kun miehet paineli menemään rakkaudesta lajiin.

Ensi vuonna meillä on 15- vuotis juhlavuosi ja olisikin kiva kuulla  sinulta vinkkejä  siitä, minne olisi kiva suunnata juhlistamaan tuota etappia. Tällä kertaa suunnitelmissa olisi viipyä mahdollisesti viikonloppua pidempään ja aikainen lintu madon nappaa.

Kotimatkalla poikkesimme vielä Pandan tehtaanmyymälässä Jyväskylässä hakemassa vähän herkuja. Ei sillä viikonloppu kului enemmän tai vähemmän mässätessä, että sen puolesta ei olisi tarvinnut. Muutama putiikin kokoinen aukko jäi, sillä monet paikat on harmi kyllä näin sunnuntaisin kiinni. Myöhemmin illasta poikkesimme vielä tivolissa kuopuksen kanssa, vaikka kotisohva meinasi vetää kyllä pidemmmän korren. Onneksi kahvin voimalla tämäkin äiti jaksoi senkin keikan yllättävän hyvin.

yksi onnellinen Kirsikka toivottaa sinulle oikein ihanaa alkavaa viikkoa!
hyvinvointi ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)