Keväinen mieli

  

img_4187.jpg

Tulihan se ihastuttava kevät sieltä hartaan odottelun jälkeen, ja olenkin nauttinut tästä luonnon tarjoamasta valohoidosta. Viimeiset viikot olen ollut tiiviisti nenä pääsykoekirjoissa kiinni ja oma elämä on ollut sen aikaa hetkittäin tauolla.

Ihanaa piristystä luku-urakan loppumetreille toi kuitenkin tiistaina Joensuussa Hius- ja meikkistudio Glamour Roomissa järjestetty raikas ja helppo arkimeikki-kauneusilta, jossa sain toimia meikkausmallina. Ilta piti sisällään täydellisen opastuksen meikin tekoon, sekä oikeisiin tuotteisiin ja välineisiin. Niillä onkin iso merkitys siihen parhaimman lopputuloksen saavuttamisessa. Meikki tehtiin Ben Nye ja Affect professional tuotteilla, ja niitä oli mahdollisuus tilata myös itselle. Kaikille osallistujille tehtiin ihon kosteustasapainomittaukset, josta saatiin mielenkiintoisia tuloksia.  Jokainen meistä voi oppia oikeaoppisen meikkaamisen salat, iästä riippumatta, usko pois! Illasta jäi monta uutta vinkkiä itsellekin mitä tulen hyödyntämään arkimeikkini teossa jatkossa, ja innostuin tilaamaan itselleni muutaman ihan uuden tuotteen.

 

 

img_4174_0.jpg

Tällä viikolla Hius- ja meikkistudio Glamour Roomissa vietetään 1- vuotis-synttäreitä upeiden tarjouksien siivittelemänä. Asiakkaille luvassa pienet tuotelahjat, arvontoja kävijöiden kesken ja joka päivä hemmottelua kakkutarjoilun merkeissä.       

 

Nyt pääsykokeiden jälkeen olo on huojentunut ja tiedän, että olen antanut projektille kaikkeni, vaikka se ei opiskelupaikkaa toisikaan. Olen ennen kaikkea iloinen siitä, että vuosien haikalun jälkeen minulla oli rohkeutta tavoitella tätä unelmaani. En  ehkä tiedä missä olen 5 vuoden päästä, mutta sen tiedän, että elän nyt elämässä sitä vaihetta,  että uskallan tavoitella niitä haaveita.

 

Vapun kunniaksi tämä sai vihdoin uuden lookin, edellisestä kerrasta olikin kerinnyt jo kulua jo 3kk, aika hurjaa! Tarkoituksella venytin tuota käyntiväliä näin pitkäksi, koska silloin tuo punainen olisi haalistunut tarpeeksi ja vaaleaan palaaminen kävisi kivuttomasti.  

 

tässä lähtötilanne

 

img_4980.psd_.muoks_.jpg

Tätä kampaamokäyntiä olin odottanut kuumeisesti, sillä nyt oli tarkoitus palata vaaleaan takasin, mikä oli jännittävä projekti. En melkein pysynyt paikallani penkissä, niin malttamattomana odotin näkeväni lopputuloksen. Koko pää raidoitettiin tiheään vaalennusraidoilla ja tyveen laitettiin tummempi sävy. Pesupaikalla sävytettiin tällä kertaa lämpimämpään suuntaan, sillä  toiveissa minulla oli vaniljainen  ja pehmeämpi sävy kutreihini. Lopputuloksesta tuli ihan Super ihana ja hämmästyttävää, että tällaiseen päästiin yhdellä käsittelyllä.  Olen kyllä tykännyt hirmuisesti punaisestakin, mutta vaaleassa olen kotonani. Nyt uuden lookin myötä tuntuukin, että peilistä katsoo aivan eri ihminen.

 

 

 

upea lopputulos!

 

img_4988.psd_.muoks_.jpg

Ihana, että viikonloppuna tuli grillailtua ja ulkoiltua koska vappua vietetään sairastuvan merkeissä. Itse aloitin sunnuntain posliinin halailulla ja nyt on molemmat poitsut samaisessa taudissa. Mutta hei ei tule vedettyä ainakaan munkkiövereitä, että positiivisuuden kautta. Isompi poitsu muistelikin, että muistaa sen Vapun kun makasi keuhkokuumeessa sairaalassa ja vietimme vappua jälkikäteen.

img_4180.jpg

Tästäkin huolimatta ihanaa Vappua sinne!

 

 

img_4172.jpg

Rakkaudella Kirsikka

kauneus meikki hyva-olo
Kommentit (0)