Kosmetiikkasuosikkini, joista en luovu

Kirsikan lifestyle

Ihonhoito on sellainen asia, mitä olen jo vuosia laiminlyönyt. Nyt olen kuitenkin löytänyt niin ihastuttavat tuotteet, että paluuta entiseen ei enää ole. Olen toki käyttänyt menneinä vuosina moniakin tuotteita, mutta hyvin satunnaisesti. Hektinen arki tuntuu välillä imevän kaikki mehut, mutta itsensä hemmottelu pitäisi kuulua jokaiseen arkipäivään.Tiistaisin minulla on oma hemmottelupäivä, silloin saunon, teen ihania kasvohoitoja ja annan aikaa itselleni. Ihanan voimaannuttavaa siinä arjessa. Monesti minä hemmottelen itseäni suklaalla, lasillisella viiniä tai ostamalla kukkia. Jokainen valitsee oman tapansa hemmotella itseään.Tärkeintä on, että teet itsellesi hyvää päivittäin ja ajattelet itsestäsi kauniita asioita.

Miten sinä hemmottelet itseäsi arjessa?

 

Kerroin sinulle aiemmin Löwengripin tuotteista, jotka ovat minut valloittaneet.  Jos Löwengrip on sinulle vielä uusi tuttavuus voit lukea lisää täältä: http://www.lily.fi/blogit/kirsikan-lifestyle/luksusta-sinunkin-arkeesi-ihastuttava-lowengrip

Nyt haluan jakaa sinulle omat suosikkini tästä ihastuttavasta kosmetiikkasarjasta.

LCC Clean& Calm – Facial cleanser 150 ml 24,20€ on kevyesti vaahtoava puhdistusgeeli, joka poistaa meikin ja epäpuhtaudet hellävaraisesti ilman kiristävää tunnetta. Hyvästi pandasilmät, tämä tuote oikeasti puhdistaa meikin, ja on mainio tuote myös ripsipidennysten puhdistamisessa. Tämä on kuin silkkiä ihollani, en voi kuin suositella. 

LCC The Serum- facial serum 50ml 37€

Hajustamaton ja heleyttävä seerumi, joka syväkosteuttaa sekä tasapainottaa herkkää, kuivaa, rasittunutta tai normaalia ihoa.  Sisältää keskeisiä aineosia, kuten kalpariane-levää, joka vahvistaa ihon vaikutusta läpäisyesteenä ja saa sen vastustuskykyisemmäksi ulkoisia vaikutuksia vastaan. Olen tottunut aiemmin kermaisempaan koostumukseen. Tykkään kuitenkin seerumin keveydestä ja siitä, että se raikastaa varsinkin yön jälkeen väsynyttä olemustani, ja kirkastaa katsettani. Seerumi myös pehmentää ja silottaa ihoani, saaden sen tuntumaan yhtä pehmeältä kuin vauvan pylly, ja tässä iässä se on vaan hyvä juttu. ;) Olen käyttänyt seerumia primerin tavoin sekä ennen kosteusvoiteen laittoa tehostaakseni sen vaikutusta.

 

Sleeping Sensation- Hydration Mask 100ml 24,20€

Ihan lempparituotteeni, kosteuttava ja tuoksuton yönaamio, joka tekee taikojaan nukkuessasi. Kyseessä ei ole mikään raskas massa, vaan hyvin seerumin kaltainen, joka on kevyt koostumukseltaan. Tähän vei aikansa tottua kun olen aiemmin käyttänyt toisen tyyppisiä naamioita, mutta toki nämäkin ovat aikojen saatossa muuttuneet ja kehittyneet parempaan suuntaan.  Sleeping Sensation on kasvonaamio, joka häivyttää kevyitä juonteita, kosteuttaa ja jättää ihon hehkuvan nuorekkaaksi. Sisältää allatoniinia ja hyalorinihappoa. 

Jotain olen jättänyt sokeriksi pohjalle, mutta siitä myöhemmin lisää. ;) 

 

 Tämän ihastuttavan ja ylellisen Löwengrip- kosmetiikkasarjan jälleenmyyjänä Joensuussa toimii Hius- ja meikkistudio Glamour Room

 

Kuva seerumista lainattu Löwenripin omilta sivuilta

 

 

 

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.