Luksusta sinunkin arkeesi – ihastuttava Löwengrip

 

 

img_2286_1.jpgVihjasin hiljattain ihastuttavasta Löwengrip- kosmetiikkasarjasta, johon hurmannuin välittömästi. Löwengrip kosmetiikkabrändi on perustettu vuonna 2012  ja tuotteet valmistetaan ruotsissa. Tämän ihastuttavan sarjan takaa löytyy tunnettu ruotsalainen bloggaaja Isabella Löwengrip.  Ruotsissa nämä tuotteet löytyvät jopa apteekkien hyllyiltä ja toivon, että nämä löytäisivät tiensä myös meidän suomalaisten sydämiin. Tuoteperheeseen kuuluvat tuotteet niin kasvoille, vartalolle ja hiuksille.  Mitään toista kosmetiikkasarjaa en ole näin kuumeisesti odottanut, ja nämä tuotteet kyllä palkitsivat täydellisesti tuon odotukseni. Minä olen suuri tuoksujen ystävä ja sinua tuskin yllättää, että Victoria Secretin – tuoksumaailma on ollut minun sydäntäni lähellä.

Löwengripin  tuotteet ovat korkealaatuisia, ja voit hankkia  niitä huokeampaan hintaan.

 

LCC City Living – Facial Mask 100 ml 24,20€

Meidän ihomme altistuu päivittäin kaupunkiympäristön epäpuhtauksille ja pakokaasuille. 

City Living – kasvonaamio rauhoittaa rasittunutta  ihoa samalla myös kosteuttaa  ja puhdistaa sitä.  Käytin naamiota hemmotellaksi itseäni raskaaltakin tuntuvan työpäivän jälkeen. Naamio antoi iholleni uudenlaista hehkua ja raikkautta. Ennen naamiota tein kuorinnan Löwengripin tuotteilla tehostaakseni naamion vaikutusta. Ihanan nuorekas olo tuli tuosta pienestä hemmoteluhetkestä, joita kannattaa siinä arjessakin vaalia.  Sisältää keskeisiä aineosia, kuten allantoiinia, jota on käytetty haavoja parantavavana aineena ja joka supistaa ihohuokosia, rauhoittaa ja sitoo kosteutta.

Tuoksu: Woodland Flowers (ensituoksu:omena, persikka. Sydänpuu:kukkainen, kermainen vivahde. Pohjatuoksu: meripihka, myski setripuu).

 

img_2922_0.jpg

LCC Sleeping sensation – Hydration Mask 100ml 22€

Hajusteeton kasvonaamio juonteita vastaan ja se soveltuu jokaiselle ihotyypille.

Minulla on ollut tämä jo pidempään käytössä. Tekee ihosta silkin pehmeän ja raikastaa myös ilmettä. Ihanaa hemmottelua arkeen! Turhaan ei puhuta kauneusunista, sillä tämän naamion kanssa ne todella ovat sitä.  Anna naamion vaikuttaa yön yli saadaksesi parhaan tehon. Sisältää mm. hyaluronihappoa, joka ylläpitää ihon omaa kosteustasapainoa ja tekee siitä raikkaan yhdessä tehokkaan anti-wrinkle – efektin ja allantoiinin kanssa. Allatoniinia käytetään lääketieteessä haavojen parantamisessa ja se vaikuttaa iholla supistavana ja kosteuttavana aineosana.

 

LCC Clean & Calm  – Facial Cleancer 150ml 24,20€

Clean & Calm on kevyesti vaahtoava saippuaton geeli, joka sisältää rauhoittavia ja puhdistavia aineosia, jotka pesevät pois kevyen meikin. Sisältää glyseriiniä, joka kosteuttaa ja sitoo kosteutta samalla, kun se tuoksuu Woodland Flowersilta.

Jättää ihon ihanan pehmeäksi, toisin kuin monet puhdistusgeelit, jotka saavat aikaan kiristävän tunteen ihollani.

Puhdistaa meikin hellävaraisesti ja olen käyttänyt tätä tuotetta myös ripsipidennysteni puhdistamisessa, sillä geeli ei sisällä aineosia, jotka olisivat haitaksi ripsipidennyksille. Olen ollut aiemmin laiska  puhdistamaan ripsipidennyksiä, mutta on ihan superia löytää tuote, joka sopii niin moneen tarkoitukseen.

 

LCC Purify my skin – Face & Decolletage Scrub 75ml 18,40€

Hellävarainen ja kosteuttava kasvokuorinta, joka on suunniteltu poistamaan ihon epäpuhtauksia. Kuorinta sisältää yhdistelmän pieniä ja suuria rakeita, jotta ne pääsisivät kaikkiin kasvojen osiin jättääkseen ne pehmeäksi ja sileän tuntuisiksi. Soveltuu kaikille ihotyypeille. Olen käyttänyt tätä viikottain ennen naamion laittoa.  En tiedä onko oma hipiäni herkkä, vai mistä johtuu, mutta omaan makuun oli karhean tuntuinen, mikä toki onkin tarkoitus. Jättää ihon sileäksi ja parhaimman tehon olen saanut aikaan juurikin tuon naamion yhteydessä. Sisältää allantoiinia, joka vaikuttaa supistavasti ja kosteutta säilyttäväksi, sekä glysseriinia, joka kosteuttaa ja sitoo kosteutta.  Tuoksuu woodland flowersilta, jossa alkutuoksut on omenaa ja persikkaa, sydäntuoksut kukkia ja kermaisia aineosia ja pohjatuoksut meripihkaa,myskiä ja setripuuta.

 

 

img_2062_1.jpg

Ihastuttavia Löwengipin tuotteita on jälleenmyynnissä  Joensuussa  Hius-ja meikkistudio Glamour Roomissa ja valikoimissa on tarkkaan valikoidut ja parhaat tuotteet facecare ja bodycare linjoista.

Tässä pieni maistiainen tuotteista sinulle, mutta parhaat palat jätin viimeiseksi, joten pysy kuulolla. 😉

Rakkaudella Kirsikka

 

osa kuvista lainattu Löwengripin sivuilta

Follow my blog with Bloglovin

Kommentit (0)