Netflix suosikkini

 

kuva.jpg

Olen äärettömän huono katsomaan televisiota.  Viime aikoina Kauniit ja rohkeat on ollut ainoa sarja, jota olemme seuranneet  yhdessä miehen kanssa, ja onpa nuorin poikammekin innostunut sarjasta. Netflix on pullollaan koukuttavia sarjoja, ja ajattelin jakaa niistä muutaman teidänkin iloksenne. Mikä olisi nimittäin kivempaa kun kääriytyä viltin alle näin pakkasten aikaan, ja ottaa pieni pako arjen vaatimuksista. Olen itse huomannut, että se onkin oiva tapa  rentoutua hektisen opiskeluarjen keskellä. Nyt isoimman kiireen hellittäessä huomaan useimmiten hipsiväni yläkertaan sarjojeni pariin.  Olen niin iloinen tästä omasta paikastani. Välillä huomaan kiintyväni sarjoihin niin paljon, että niiden loppuminen saa aikaan pienoisen kriisin. Sama tunne iskee jos saa jonkun kirjasarjan päätökseen.

 

Silta

Jostain syystä tähän tarttuminen vei aikansa. Täytyy myöntää, että en ole suomalaisten sarjojen fani,  ja kuvittelin tämänkin sarjan siihen kuuluvan nimen perusteella. Kyseessä on kuitenkin ruotsalais-tanskalainen rikossarja, johon koukutti minut välittömästi. Olenkin suuri rikossarjojen ystävä, joten tämä on täydellinen valinta jos tämä genre uppoaa sinullekin. Varsinkin tuo sarjan päähenkilö Saga Norenin (Sofia Helin )hahmo on yksi mielenkiintoisimmista. Sosiaalisesti rajoittunut ja autisminkin piirteitä omaava Saga suhtautuu intohimoisesti siihen mitä tekee, ja onkin varsin taitava siinä.

 

img_8048.jpg

 

 

Broadchurch

 

img_8049.jpg

Broadchurch on brittiläinen rikossarja. Tapahtumat sijoittuvat Dorsetin pikkukaupunkiin, jossa  ensimmäisellä kaudella rannalta löydetään 11- vuotiaan Danny Latimerin ruumis. Murha ravisuttaa koko kyläyhteisöä ja paikallinen ylikonstaapeli Ellie Miller saa avukseen Alec Hardyn. Tämä hyytävä sarja piti otteessaan alusta saakka, ja voin suositella tätäkin lämpimästi.  Tämä imaisi niin mukaansa, että katsoin viikossa kaikki tuotantokaudet. Toisissa sarjoissa on vain se jokin.

 

The Crown

The Crown kertoo kuningatar Elisabeth II:sta. Sarjassa seurataan kuningatar Elisabetin elämää niin politiikan saralla kuin hänen avioliittoaan. Oli mielenkiintoista seurata tuota kruunajaisiin valmistautumista ja naisen asemaa politiikassa, sekä  sen kehittymistä sarjan  aikana.  Sarjassa kuvataan myös sen ajan avioliitto instituutiota, ja kulissien tärkeyttä.

 

img_8050.jpg

Grace and Frankie

 

img_8045.jpg

Tämä sarja kutkutti pitkään ja lopulta rikossarja putken jälkeen kaipasin jotain kevyempää. Grace ja Frankie on yhdysvaltalainen komediasarja. Täytyy sanoa että en ole pitkään aikaan nauranut niin paljon, kuin tämän sarjan parissa. Grace ja Frankie eivät ole ylimmät ystävät, mutta jokin muuttuu kun heidän aviomiehet jättävät naiset ollakseen yhdessä. Ei suositella tosikoille. 😉

 

Olisi kiva kuulla myös sinun suosikeistasi. Kohta koittaa kaivattu joululoma ja kaipaisin niin uusia koukuttavia sarjoja.

 

Rentouttavaa viikonloppua juuri sinulle!

 

Rakkaudella Kirsikka 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *