Olen Kirsikka ja olen suklaaholisti

img_8069.jpg

 

Olen ollut tämän syksyn suklaadietillä ja ai että onkin ollut niin energinen olo! 😉 Olen ollut perso herkuille aina. Tänä syksynä suklaa on maistunut erityisen hyvältä, ja sitä onkin kulunut noh aivan liikaa.  Voin nytkin kuvitella miten se sulaa suussani, eli kyllä olen suklaaholisti.  Tämän syksyn aikana mopo on karannut totaallisesti käsistä. Tänään  vaakaan  hypätessäni päätin, että näin ei voi enää jatkua. Miten lohduttavaa se onkin ollut työstää lukemattomia koulujuttuja suklaan voimalla. Alkusyksy oli niin hurja, että  energiaa ei enää riittänyt liikkumiseenkaan.  Nyt kun lukujärjestys on vähän keventynyt, olen taas alkanut käymään ohjatuilla tunneilla ja nauttinut siitä suunnattomasti.  Selityksiä on  turha etsiä muualta kuin ihan peiliin katsomalla. Onhan se nyt järkevää aloittaa ryhtiliike näin ennen  joulua, ja sitten voikin alkuvuodesta jatkaa samalla linjalla.

 

img_8060.jpg

Tänä päivänä media ruokkii tietynlasta naiskuvaa,  ja me ahdistumme kun emme mahdu tuohon muotiin. Vuosia itsekin ruoskin kroppaani mitä erinäisimmille dieteillä, ja kuvittelin voivani hyvin. Suhteeni liikuntaan on muuttunut vuosien varrella, ja osaan nyt suhtautua siihenkin lempeämmin. Olenkin kertonut sinulle, että tänä syksynä löysin myös liikunnan ilon uudestaan.Voi miten  olen nautinut tuosta tunteesta.

Minusta saa näkyä, että olen äiti. Kaikki se on elettyä elämää ja arvokasta sellaisenaan.  Itse en kuitenkaan  tällä hetkellä viihdy nahkassani täysin, joten siksi on aika herätä. Väitän, että kun minä itse voin hyvin, niin se tunne välittyy  muillekin. Miten vahvasti se muutaman lisäkilon karttuminen vaikuttaa itsetuntoon, ja miten paljon me naiset piiskamme itseämme siitä. Energisempänä jaksan varmaan sitten noita opiskelun tuomia haasteitakin paremmin. Hyvänä motivaattorina voisi olla nuo vajaan vuoden päästä olevat pyöreät, ja siellä on tavoitteena olla kunnon hottis! 😀

 

img_8059.jpg

Kyllähän minä tiedän mitä siihen vaaditaan, että olo keventyy. Olenhan sen tehnyt niin monet kerrat. Laihdutusbisnes toimii kun aina on niitä, jotka repsahtaa minun laillani. Oikotietä onneen ei tässäkään asiassa ole. En usko mihinkään ihmeen tuomiin pirtelöihin enkä dietteihin, vaan puhtaasti mennään kotiruoan voimin. Eikä ryhtiliike tarkoita, että kaikesta kivasta pitää luopua. Pitää vaan löytää se kuuluisa balanssi tähän kaikkeen.En edes yritä metsästää vatsapalikoita se ei ole minun juttu, vaan kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tervetuloa siis seuraamaan tätä matkaa kohti kevyempään kevääseen. En laita ollenkaan pahakseni, jos joku päättää lähteä mukaan tälle matkalle.

Muista, että jokainen meistä on arvokas vaakalukemiin katsomatta. 

Haluan omalta osaltani olla esimerkkinä lapsillemme  ja olla edistämässä terveempää naisihannetta. 

********

 Olen  jo ihan täpinöissäni lähestyvästä joululomasta, ja mikä parasta viikonloppuna on  luvassa odotettu reissu tyttöjen kesken. 

 

 

mitä ihaninta alkavaa viikkoa sinulle!

 

 

img_8054.jpg

 

Kirsikka

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *