Otto Trattoria& Cafe

img_7174.jpg

 

Kun arki on hektisimmillään sitä on alkanut nauttimaan ihan siitä normaalista arjesta. Miten paljon olenkaan nauttinut kun on ollut aikaa tehdä kotitöitä. Asioita, joita en aiemmin ole osannut arvostaa tarpeeksi. Olen kaivannut myös omaa aikaa, mitä on ollut aika vähän tässä uudessa arjessa. Viime lauantaina vietimme ihanan päivän rakkaan ystäväni kanssa ilman aikatauluja. Minulla oli vakaa aikomus aloittaa ryhtiliike, mutta kuinkas sitten kävikään.

 

Ystäväni oli kuullut paljon ylistäviä sanoja äskettäin Joensuuhun avatusta Otto Trattoria& Cafesta, ja etenkin heidän kakuistaan. Suurena kakkujen ystävinä emme tätä tietenkään voineet jättää testaamatta. Monet kahvilat olemmekin tässä vuosien varrella testanneet pitkin suomea. Olemmekin reissuillamme löytäneet muutaman helmen, johon palaamme aina uudestaan.  Kahvilan puolella pääsimme testaamaan kolmea erilaista kakkua, joista kaksi oli vegaanisia.  Näistä vegaaninen suklaamoussekakku erottui kyllä edukseen, ja nousi yllättäen suosikiksemme. Olimme aluksi hieman skeptisiä vegaanisten kakkujen suhteen, koska meillä oli aiemmin niistä huonoja kokemuksia. Suklaachilikakku oli näistä ehkä erikoisin, mutta hyvää sekin oli tuhtiudestaan huolimatta.

Trattoria Otto & Cafe on ollut Joensuun katukuvassa viime toukokuusta lähtien. Paikka sijaitsee kävelykadulla Tapion talon toisessa kerroksessa, ja tarjoilee meille makuja Italiasta. Lounasaikaan tarjolla on pastaa, jota voi itse tuunata oman makunsa mukaan. Iltaisin tarjolla on ruokaa a´la carte listalta. Otto Trattoria& Cafen mottona on tarjota hyvää ruokaa yksinkertaisilla raaka-aineilla ja makuyhdistelmillä. Itse iloisen siitä, että myös kahvilan puoli säilyi Hyveen& Paheen lopetettua samaisessa liikehuoneistossa. Sisustus hiveli omaa silmääni erityisesti, ja oli muuttunut edukseen. Kynttilälyhdyt pöydissä toivat pienen ripauksen jouluista tunnelmaa. Ravintolan puoli näytti myöskin tunnelmalliselta, ja pitää sekin käydä testaamassa joku kerta. 

Minulle tärkeä osa kulinarista nautintoa on paikan tunnelma, ja miten sisustus on linjassa kokonaisuuden kanssa.  Trattoria Otto & Cafe on piristävä lisä Joensuun kahvila- ja ravintola kulttuuriin. 

img_7258.jpg

 

Ensimmäinen jakso päiväkodissa koulun puitteissa  päättyi eilen, ja voi miten olinkaan kaivannut lapsia.  Tällä hetkellä tuntuu, että olen juuri siellä missä minun kuuluukin. Vuosien varrella tuo ajatus on ollut välillä hukassa, mutta olen kasvanut vuoren verran muutamassa päivässä.  Huomenna ajattelin hemmotella itseäni jalkahoidon merkeissä. Olen sen niin ansainnut. 

 

Ihastuttavaa viikonloppua sinulle!

 

Rakkaudella Kirsikka

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *