Pieni Rohkaisukirja – Luo omannäköinen elämä

Kun kuulin, että Peppiina Meroselta ilmestyy Pieni rohkaisukirja, olin revetä liitoksistani. En muista, että olisin ihan hetkeen odottanut minkään kirjan ilmestymistä näin innoissani. Peppiina on intohimoinen oman näköisen elämän puolestapuhuja ja rohkaisija.  Olet siis hyvissä käsissä. Olen seurannut tätä upeaa naista jo pienen tovin, ja saanut valtavasti voimaa ja inspiraatiota hänen teksteistään. Kirjaa lukiessa on ollut ihana huomata, että olemme Peppiinan kanssa puhuneet samaa kieltä. Olen puhunut täällä blogissa siitä, miten lasten kasvaessa olen alkanut löytämään sen oman sisäisen ääneni ja elämään omanlaista elämää.

Olen elänyt aiemmin elämässä muiden odotusten mukaisesti ja unohtanut sen mitä itse haluan. Unelmat ovat olleet aina olemassa, mutta nyt niiden toteuttamiselle on löytynyt oikea hetki. Omien unelmien tavoittelu on myös mitä hienoin esimerkki lapsille. On luonnollista, että lasten ollessa pieniä, heidän tarpeensa menevät omien edelle. Nyt on aika kuunnella mitä sydän haluaa minulle kertoa. Uskalla siis unelmoida, sillä sinussa on jo kaikki tarvittava. Sinä olet täyttä timanttia nainen!  Uskalla säihkyä, vaikka loisteesi häikäiseekin muita. Kaikkia ei vaan voi miellyttää, jollekin olet aina liikaa. Ja tiedätkös, se ei haittaa. Tänä päivänä olen tarkka siitä, ketä päästän lähelleni. Tässä iässä osaan tunnistaa, keitä ne minun ihmiseni ovat. Minulla on pieni ystäväpiiri, joka on minulle sitäkin rakkaampi. Heille olen juuri oikeanlainen ja hyvä tällaisena. Oikeassa seurassa saan nimittäin säihkyä timantin lailla.

Kun Pieni rohkaisukirja tipahti luukusta, tilasin heti toisen, jonka annoin rakkaalle ystävälleni. Tämä kirja nimittäin imaisi minut heti mukaansa ensi sanoista lähtien. Pieni rohkaisukirja on mitä ihanin lahjavinkki sellaiselle, joka kaipaa lempeitä ja lohduttaviakin sanoja. Suosittelen tätä kirjaa lämpimästi ihan jokaiselle. Uskon, että jokainen löytää sieltä varmasti jotain, johon on helppo samaistua.

Olen saanut toteuttaa kaksi isointa unelmaani ja olen siitä erittäin kiitollinen. Aloitin opinnot ammattiin, joista kerkesin liian pitkään haaveilla. Nämä opinnot jatkuvat edelleen, koska harvoin elämä menee niin kuin on suunnitellut. Toinen iso unelmani toteutui, kun perustin rakkaan ystäväni kanssa Joensuuhun ihastuttavan vaate- ja lifestyleputiikin, joka kantaa nimeä Boutique Glamour. Upeinta onkin ollut jakaa unelma yhdessä rakkaan ystävän kanssa. Nyt on aika luoda uusia unelmia. Mitä ne ovat, sen aika näyttää.

Olen nauttinut tätä ihanaa pinkkiä opusta pieninä palasina nautiskellen. Pieni rohkaisukirja antaakin sinulle voimia ja rohkeutta tavoitella omannäköistä elämää, sekä kannustaa uskomaan omiin unelmiin. Minulle tämä matka on ollut hyvin merkityksellinen. Pieni rohkaisukirja on näyttänyt minulle oikean suunnan ja rohkaissut minua löytämään sen valon, joka on ollut koko ajan sisälläni. Älä anna kenenkään himmentää valoasi, vaan nauti matkasta. Sinä olet upea ja ainutlaatuisen ihana!

Naistenpäivä on ihan kohta ovella, ja nyt kannattaakin olla Instagramin puolella kuulolla. Jotain spesiaalia on nimittäin luvassa ihan pian.

www.pienirohkaisukirja.fi

Rakkaudella Kirsikka

kulttuuri hyva-olo kirjat oma-elama
Kommentit (0)