Pirskahteleva blogitapahtuma

Viime lauantaina saimme viettää ihastuttavan blogitapahtuman kauneuden ja hyvinvoinnin merkeissä. Päivä, jota mekin olimme odottaneet perhosia vatsassamme. Moni varmaan miettii, että mitä tuollainen tapahtuma pitää oikein sisällään? Tämä oli järjestyksessään jo kolmas tapahtuma, jonka järjestimme Joensuussa yhdessä Hius- ja meikkistudio Glamour Roomin kanssa. Jokaisella tapahtumalla on oma teemansa, jonka ympärille kokonaisuus on suunniteltu. Tilaisuudet ovat pieniä ja intiimejä, ja samalla ne ovat ainutkertaisia kokemuksia. Sinun pään menoksi ei ole kehitelty mitään seuraleikkejä mihin on pakko osallistua, vaan tapahtumamme ovat  rentoja ja tarjoamme hemmottelua kaikille aisteille. Samalla se on pieni pala luksusta ja pako arjesta.

 

Tällä kertaa saimme vieraaksemme energisen ja pirskahtelevan Sonja Räsäsen luennoimaan hyvinvoinnista ja kertomaan luotsaamastaan Ilonkautta uuteen elämään – nettivalmennuksesta. Sonjalla oli uskomaton tarina kerrottavanaan, ja viimeistään siinä vaiheessa vähän ehkä jännittynyt tunnelma raukesi, kun kuulimme näistä värikkäistä vaiheista. Uskomaton tehopakkaus, joka on ollut mukana niin monessa, että välillä ei voinut muuta kun nauraa. Ja mitä siitä vaikka tarina vähän rönsyilikin, ei ainakaan ollut jäykkä luennoitsija meillä :D

 

Jos et päässyt paikalle osoitteesta https://ilonkautta.fi/ voit käydä lukemassa Sonjan tarinan,  ja siitä millaista valmennusta hän luotsaa meille tavallisille naisille. Olen myös itse mukana valmennuksessa ja minun matkaani valmennuksessa voit seurata täällä blogin puolella. Yksi onnekas vieraistamme voitti arvonnassa itselleen valmennuksen. 

Vieraita hemmoteltiin tällä kertaa vihreällä boolilla, tomaatti-mozzarella bruchetoilla ja brookie leivoksilla, joissa yhdistyvät mehevä, suklainen brownie sekä rapea cookie. Taivaallinen makuyhdistelmä!

Herkullisen tarjoilun jälkeen pääsimme tutustumaan Ruotsissa suuren suosion saavuttaneeseen Löwengrip-kosmetiikkasarjaan, ja pääsimme myös testaamaan noita ihastuttavia tuotteita. Jos Löwengrip on sinulle uusi tuttavuus käy ihmeessä kurkkaamassa mistä on kyse täältä:  http://www.lily.fi/blogit/kirsikan-lifestyle/luksusta-sinunkin-arkeesi-ihastuttava-lowengrip

Glamour Roomin omistaja Selina Tahvanainen opasti meitä päivittäisistä ja viikottaisista ihonhoito rutiineista, sekä paljasti meille mielenkiintoista tietoa tuotteiden aineosien vaikutuksista. Selina kertoi myös siitä, miten retuperällä meidän suomalaisten ihonhoito oikein on. Monestihan on niin, että sinne kosmetikkahyllylle tulee eksyttyä tositarkoituksella vasta kyspsemmällä iällä. Voin ihan rehellisesti myöntää omalla kohdallani näin olevan. 

 

Parhaat palat kuitenkin saimme viimeisenä. Pääsimme ensimmäisenä testaamaan Glamour Roomin uusinta tulokasta kosmetiikan saralla. Kyseessä on siis Nspa Nirvana spa ihonhoitotuotteet. Nspa (Nirvana spa) on brittiläinen kosmetiikkasarja, joka on perustettu jo 90-luvulla. Nspa:n periaatteena on ollut luoda laadukkaita kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita edulliseen hintaan, ja tarjota tuotteillaan spa-elämyksiä kotioloihin. Tuotteiden toimivuus perustuu luonnonantimista saatuihin aineosiin. Nspa on saavuttanut suuren suosion kotimaassaan ja on yksi brittien suosituimmista ihonhoitosarjoista. 

Vieraamme saivat muistoksi tapahtumasta kultaiset googiebagit, jotka sisälsivät hemmottelua.

Olipas meillä mukava ja piristävä iltapäivä! kiitos kun olit mukana ja teit päivästämme onnistuneen. 

Rentouttavaa viikonloppua juuri sinulle

Rakkaudella Kirsikka 

Kommentoi