Syksyiset asukuvat ja arvonta

img_6681.jpg

 

Ajattelin pitkästä aikaa ilahduttaa teitä asukuvilla. Tänään onkin ollut astetta kivempi sunnuntai, kun pääsimme  miehen kanssa nauttimaan kahdenkeskistä laatuaikaa elokuvan merkeissä.  Kävimme katsomassa Mielensäpahoittajan, ja elokuva oli kyllä niin moniulotteinen. En sis pahoittanut mieltäni, vaan elokuva nauratti ja herkisti juuri sopivassa suhteessa. Roolituskin oli mielestäni oikein onnistunut. 

Muutoin viikonlopun olemme viettäneet juhlahumussa, kun olemme juhlistaneet pienemmän poitsun 12v synttäreitä jo ennakkoon. Huomenna  on vielä vuorossa kaverisynttärit, mutta onneksi ne eivät ole  enää niin massiivisia kuin joinakin vuosina.  Ei ole kovinkaan montaa vuotta siitä, kun tuli askarreltua puolille öin halloween juttuja, ja tehtyä jutut niin viimeisen päälle. Ehkä se onkin ihan viisautta, kun osaa jo olla jo hieman armollisempi itselleen. Vielä kun osaisi tuon taidon myös noissa opiskelujutuissa. 

Olen iloinnut siitä, että opiskeluiden myötä voin  pukeutua vaatteisiin mitä en tuolla päiväkotiarjessa voinut kuvitellakaan käyttäväni. Voisi siis sanoa, että opiskelu-uniformuni on hiukan toisenlainen. Tämän syksyn olenkin saanut viettää kauniiden vaatteiden ympäröimänä, joihin olen niin hullaantunut.  

Jo lyhyessä ajassa monet Joensuulaiset ovat ihastuneet kanssamme hurmaaviin Capri Collectionin vaatteisiin, ja haluamme edelleen jakaa tätä ilosanomaa teidän kanssanne. Meidät löydät Facebookista nimellä Boutique Glamour. Sivuillamme onkin nyt menossa arvonta, jossa voit voittaa itsellesi ja ystävällesi 30€ arvoisen lahjakortin putiikkiimme. Arvonta suoritetaan 10.11 eli vielä on hyvin aikaa osallistua. 

img_6685.jpg.autumn.jpg

 

Seuraavan kerran Pop up putiikkimme palvelee teitä lauantaina 24.11 klo 11-14 Joensuussa osoitteessa Kirkkokatu 32, sijaitsemme Hius-ja meikkistudio Glamour Roomin yhteydessä. Toivottavasti tapaamme! 

 

img_6683.jpg.muoks_.jpg

Get the Look:
* Pumpulin pehmeä Morley Cardigan
* Ruusuinen Maddie Top, pitsiä
* Super mukavat Bradshaw pantsit
* Lämpimät Brooklyn Bootsit, aitoa nahkaa
* Feather korvakorut, aitoa mokkaa
* Upea Rock necklace

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *