Tunnelmallinen H&B Home

img_7590.jpg

 

Näin syksyn viiletessä ajatukset karkailevat väkisinkin lähestyvään jouluun.  Olemme päässeet jo paikoin nauttimaan ensilumesta, tosin Tico ei  varmaan ole kanssani samaa mieltä. Muutamana aamuna on pitänyt hälle jo toppatakki viritellä päälle, ja voi sitä masennuksen määrää.  

Jouluihmiselle tämä  on niin kutkuttavaa aikaa.  Olen myös iloinen siitä, että sisustusliikkeiden suhteen toiveeni on kuultu. Olen innolla seurannut H&B Homen päivityksiä ja kuumeisesti odottanut sitä, milloin pääsen heidän uudistuneeseen liikkeeseen tutustumaan. Aiemmin liike sijaitsi Joensuun ydinkeskustassa, jossa se lopetti toimintansa vuonna 2016. Nykyinen kausiliike avattiin lokakuussa, ja se  sijaitsee Hasanniemessä Jokiaseman läheisyydessä

img_7592.jpg

Kieltämättä minulla oli omat epäilykseni liikkeen sijainnin suhteen, mutta voin ilokseni todeta olleeni väärässä. Sijainti on  täydellinen, ja mikä parasta koko perhe on huomioitu. Läheisellä Jokiasemalla voi miesväki nauttia tarjoilusta, ja viereinen leikkipuisto on varmasti jokaisen lapsen mieleen. Lähistöllä on myös upeat lenkkipolut. Mikä olisikaan parempi kruunu lenkille, kun  nauttia kupponen kuumaa juomaa viereisellä Jokiasemalla, ja sen jälkeen suunnata tunnelmoimaan ihastuttavaan H&B Homen kausimyymälään. Tykkään liikkeen kompaktista koosta, sen vaaleudesta ja valikoiman selkeydestä. Liikkeen valikoima onkin oivallinen ja tarkkaan mietitty kokonaisuus ripauksella huumoria.  Valikoimissa on mm. Herkkuja merkeiltä Kanelimamma, The Spice Tree, Add:Wise (e lisäaineettomat herkut)Littlebit Design, Axling-pellavatuotteet, Katie Loxton London, ja Snowdrop Copenhagen, vain muutamia  tuotteita mainitakseni. 

img_7591.jpg

 

Odotan jo, että pääsen hypistelemään myymylään juuri saapuneita joulujuttuja. Tuoksukynttilöihin rakastuin oitis. Nuo pikkuruiset penkin olivat niin sympaattisia. Voisin kuvitella, että ne olisivat täydelliset Mailegin tontuilleni näin joulun aikaan. Tällä kertaa mukaan ei tarttunut mitään ,vaan keskityin lähinnä tunnelmoimaan. Monta ihanaa juttua jäi kuitenkin kutkuttamaan. 

 

img_7594.jpg

 

H&B Homen ihastuttavan myymälän löydät osoitteesta Hasanniemetie 5a,  ja se on avoinna to-su 18.10- 23.12 välisellä ajalla, ja seuraavan kerran kesällä. Kannattaa seurata heidän facebook sivujaan, niin pysyt ajantasalla. 

osa kuvista lainattu H&B Homen facebook sivuilta

img_7593.jpg

 

Parasta viikonlopuissa on sen kiireettömyys, ja tänäänkin heräilin vasta lähempänä kahtatoista. Olen tietoisesti rauhoittunut mieleni koulujutuilta perjantaisen tentin jälkeen. Ihana oli äsken suunnata tuonne lenkkipoluille kun kerrankin oli sillekin aikaa. Perheen teinit saivatkin väännön aikaiseksi lähes joka asiasta herättyään, joten voitte usko että lenkki tuli tälle aika tarpeeseen. 😉 

 

Toivottavasti olet saanut levätä viikonloppuna!

 

Rakkaudella Kirsikka

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *