Upeaa maalaisidylliä Backbyssä

Viime viikolla me putiikkitytöt suuntasimme Etelä-Suomeen valitsemaan uusia mallistoja syksyä varten. Pääset nyt kanssani kurkistamaan kulisseihin. Tyttöjen reissut ovat ihana piristys arkeen ja tuovat siihen ripauksen glamouria. Reissut suunnitellaan aina pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Usein suunnittelu onkin kaiken suola. On kiva, kun on jotain odotettavaa.

Tämä reissu toi meille monta ihan uutta kohdetta, jotka haluan jakaa sinulle. Vuosien saatossa meille ovat löytyneet omat lempparit niin majoituksien kuin ravintoloiden suhteen. On kuitenkin ihanan virkistävää löytää uusia elämyksiä ja kokemuksia.

Ensimmäisen yön ihastuttava kohteemme oli Backbyn kartano, joka sijaitsee kauniissa maalaisidyllissä Pohjois-Espoon Pakankylässä Bodominjärven läheisyydessä. Aluetta ympäröi kolme historiallista kartanoa, joista yksi on Backbyn kartano. Tähän kokonaisuuteen kuuluvat myös Oittaan  kartano ja Bodomin kartano. Backbyn kartanon omisti vuosina 1957–2018 Kaisa Kallion kansalaislahjasäätiön Kaisankoti. Vuonna 2018 omistajuus siirtyi Backby Kalliomaa Oy:lle ja 2019 nimi vaihtui Backbyn kartanoksi.

Yövyimme sviitissä kartanon viereisessä Kavaljeeri-piharakennuksessa, joka on peräisin 1800-luvulta. Parasta sviitin sijainnissa oli oma rauha ja sen tunnelma oli täydellinen. Kuvien perusteella odotimme, että yöpyminen olisi kartanon puolella. Kartanon omat nettisivut osasivat kertoa laajemmin majoituksen yksityiskohdista, me teimme varauksen bookingin kautta. Backbyn kartanon sijainti kannattaa ottaa huomioon jos mielit ruokailemaan kartanolta käsin, sillä kaupat ja ravintolat sijaitsevat hyvän matkan päässä. Backbyn kartanolla on saatavilla a ´ la carte ruokaa, mutta sitä tarjotaan vaan viikonloppuisin.

Positiivista oli se, että rakennuksen iästä huolimatta huone oli hyvin remontoitu ja lämmin, eivätkä nurkat vetäneet. Rakastan villasukkia kaikkina vuodeaikoina ja tämäkään reissu ei tehnyt siinä poikkeusta. Sviitissä oli pieni kahden hengen ruokapöytä ja tilava jääkaappi, jotka mahdollistivat iltapalan nauttimisen huoneessa. Paikallisesta Citymarketista löytyi taivaallinen kerrosrahka, jossa oli myös chiavanukasta.

Majoituksen valinta on aina oma juttunsa. Nautimme kauneudesta ympärillämme ja arvostamme harmoniaa sekä sitä, että huone luo hyvän tunnelman. Emme suinkaan joka kerta yövy sviiteissä, mutta jotain spesiaalia pitää olla kuitenkin. Voin yöpyä hyvinkin askeettisissa oloissa, mutta tyttöjen reissut ovat asia erikseen. Suosimme majoituspaikoissa pieniä yrityksiä ja meille pienyrittäjyyden tukeminen on sydämen asia.

Herkullisen aamupalan saimme nauttia upeassa kartanomiljöössä. Tästä matkamme jatkui Vantaalle  Fashion Centerille  valitsemaan syksyn mallistoja, josta pääset tunnelmoimaan  kanssani seuraavassa postauksessa.

Olethan huomannut Instagramissa upean arvonnan,johon  kannattaa ehdottomasti käydä osallistumassa.

Rakkaudella Kirsikka

hyvinvointi matkat ystavat-ja-perhe hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *