Voimaannuttava pääsiäinen

Miten sinun pääsiäinen sujui? Toivottavasti sait rentouduttua ja ladattua akkuja arkeakin varten. Minä sain vielä tänään nauttia vapaista. Aika luksusta, niin nuorempi poikani totesi.  Täytyy sanoa, että tämä pieni breikki kaikesta tuli niin oikeaan hetkeen. Vaikka nautin tällä hetkellä monistakin jutuista mitä saan tehdä, niin siltikin se akkujen lataus välillä tekee hyvää. Edellinen pidempi pätkä olikin joululomalla.  Olen niin nauttinut hitaista aamuista, kauniista ulkoilusäästä ja itseni hemmottelusta.  Olen päivittäin tehnyt parikin kävelylenkkiä napit korvilla. Ticokin on spurttaillut sellaista vauhtia, että ei ole mami meinannut vauhdissa pysyä mukana. Siinä missä talvella häntä saa vetää narussa perässä,niin nyt on ihan eri tahti.  Jonkin sortin sporttikärpänen on päässyt  puraisemaan meitä molempia,  vai olisiko auringonpistos?Tästä innostuneena suuntasin Foreverille ennen, kun kohtaus menee ohi ja liityin heille takaisin.

Sanoin nimittäin itseni syyskuussa heiltä  irti, kun lähdin opiskelemaan. Tuo yliopisto  ei  urheilupaikkana ole minulle se kotoisin vaihtoehto.  Joensuun Foreverillä olin ennen tuota kymmenisen vuotta, niin se on omalla tavallaan kuin perhe. Onneksi heiltä löytyy myös opiskelijajäsenyys. Minulla oli hurjat visiot kun koulu alkoi, että nyt minulla on aikaa liikkua. No eihän se ihan sitten niin mennyt. Syksyllä tuli  lähestulkoon 8-18 istuttua koulun penkillä, ja siihen päälle vielä iltaisin mitä erinäisempiä tehtäviä. Tekosyitä toki nämäkin, mutta kaikkeen ei vaan mehut riittäneet. Aurinkoenergiaa siihen vaadittiin, että alan nousta tuolta talvihorroksesta ja nyt sauhuaa näppiskin tiuhempaan.

Nyt onkin hirveä draivi päällä treenienkin suhteen, ja tuli yksi palapelin osa tänään lisää tähän arkeen.  Parin päivän treenaamisen jälkeen kaikki paikat ovatkin sitten tukossa, niin tänään oli vuorossa hemmottelua.  Tänään suuntasin siis kaupungille jalkahoitoon, ja kävin syömässä suurinta herkkuani eli sushia. Täytyy muuten hehkuttaa tuota jalkahoitoa. En ole missään saanut aiemmin yhtä täydellistä jalkahoitoa, kun Kauneuspalvelu Mirka Lehtisellä täällä Joensuussa. Jalat ovat yhtä pehmeät, kun vauvan pylly, ja siihen ei ole kukaan aiemmin yltänyt. En tiedä onko se vauvan pylly sitä, mitä kannattaa tavoitella, mutta ymmärrät ehkä pointin. Eikä muuten ole maksettu mainos.;)  Olen vannonut, että en lähden näihin tätä et tiennyt minusta- juttuihin mukaan. Tänään kuitenkin kävin ostamassa elämäni ensimmäiset kunnon aurinkolasit ihan optikkoliikkeestä. Olen suuri kärpäslasien ystävä, tai no tämä on miehen nimitys minun tyylille. Harmi vaan, että ne ei taida olla nyt niin in, mutta aika lähelle osui valinta nytkin.  Ja mitä nyt tulee muotiin , niin en suoranaisesti juokse sen perässä. Menen  täysin sen pohjalta, mikä minusta tuntuu hyvälle. Tänään nautin ihan muuten siitä kun kävelin tuolla Sokoksen sisustuspuolella hitaasti ja nautin vaan olostani. Siis niin yksinkertaista, mutta minulle harvinaista herkkua olla ylipäätään kaupungilla. Onneksi ei näkynyt muita, joku olisi voinut pitää ihan kaistapäänä. Toisaalta en nykyisin jaksa välittää siitäkään, mitä minusta ajatellaan.

Huomenna palataan taas arkeen eli harjoittelun pariin, ja odotan sitäkin niin innolla.

Energistä loppuviikkoa sinulle!

Kirsikka

hyvinvointi mieli hyva-olo
Kommentit (0)