Zsar Outlet Village- shoppailijan paratiisi

 

img_8175.jpg

 Viime viikonloppua olimme ystäväni kanssa odottaneet hartaasti. Tämä ajankohta on ollut perinteenämme jo useamman vuoden ajan, ja se onkin ollut täydellinen tapa rentoutua ennen joulun kiireitä. Suurena shoppailun ystävänä olen iloisesti yllättynyt siitä, että Suomeen on avattu ihka ensimmäinen Outletkylä. Olen käynyt aiemmin Barcelonan ja Pariisin vastaavissa, joten odotukset eivät kyllä olleet kovin korkealla. Zsar Outlet Village sijaitsee Vaalimaalla, Suomen ja Venäjän rajalla, joten ihan päiväreissulle sinne ei varmaankaan tule lähdettyä. Sijainti on aika syrjäinen, joten siksi olisimme toivoneet parempia opasteita ohjaamaan meitä kohteeseen.  Ulkoisesti paikka on oikein tyylikäs ja tuo tunteen, että olisit jossain ihan muualla kuin kotoisessa suomessamme.

img_8171.jpg

Kylä on vielä keskeneräinen, mutta muutamia helmiä sieltä toki jo nyt löytyy. Lapsiperheet on huomioitu hienosti, sillä valikoimissa on lastenvaatteita merkeiltä Reima ja Racoon. Tämän lisäksi lapsille on erilaisia aktiviteetteja niin sisällä kuin ulkonakin. Shoppailun lomassa kävimme ruokailemassa Fu Hing ravintolassa, joka on aasialainen fuusioravintola. Ravintola oli positiivinen yllätys, sillä se oli tyylikkäästi sisustettu ja ruoka oli oikeasti hyvää.  Buffet on edullinen, ja sitä on saatavilla niin lounaalla kuin illallisena.  Allekirjoittanut nautti eritoten runsaasta sushi valikoimasta. Miten ihana oli bongata pieniä lapsia, jotka innoissaan valikoivat lautaselleen sushia. Meidän perheen sushirakkaus nimittäin rajoittuu vain minuun. Innolla odotan noita myöhemmin avautuvia ravintoloita. Ensi kerralla pitää ehdottomasti testata myös ruotsalainen  Espresso House, erityisesti heidän leivokset kiinnostaa tätä kakkujen ystävää. 

 

img_8169.jpg

 

Olen aika lailla mieltynyt tiettyihin susheihin, mutta yllätin itsenikin valitsemalla jotain erilaista. Olisin ehkä kaivannut tietoa siitä, mitä suuhuni laitan. 😉

img_8166.jpg

 Näin joulun lähestyessä nautin ihanista jouluvaloista ympärilläni, ja muutoinkin tunnelma kylässä oli oikein lämmin.  Paikka kuhisi iloisia ihmisiä, mutta  joulukiireet eivät  tuonne  asti yltäneet. Olen niin kaivannut sitä, että  ei tarvitse matkata maailman ääriin päästääkseen shoppailemaan. Toki jotain jäin vielä kaipaamaan lisää luksusmerkkeihin. Nyt joukossa on paljon tuntemattomia merkkejä, jotka eivät omaan makuuni iskeneet.  Toivon, että suomalaiset löytävät tiensä tänne, sillä hintataso oli juuri passeli  ennakkoluuloistani huolimatta.  Paras valikoima oli Guessillä ja Armanilla, ja näissä hinnat olivat myös kohdillaan. Guessiltä löysinkin ihastuttavan huivin, jolle jäi hintaa alle 30€ ja jotain pientä miehelle. Roberto Cavallia odotimme eniten, ja tarjolla olikin luksusmuotia kukkaroystävälliseen hintaan. Tällä hetkellä outletin valikoima on hivenen parempi miehille, mutta potentiaalia tuossa on paljonkin.  Lumenen myymälä yllätti myös positiivisesti hyvillä tarjouksillaan.  Liikkeestä  löytyi myös Korealaista kosmetiikkaa, mikä onkin oiva lisä valikoimaan. Kocostarin kuorintasukkia on paljon hypetetty, ja ne pääsevätkin  käyttöön mitä pikimmiten. En varmaan ole ainoa, jonka jalat on järkyttävässä kunnossa näin talvella. Toivon siis pienoista ihmettä noiden sukkien myötä. 😉

img_8172.jpg

 

img_8173.jpg

aurinkolasit jäi vielä odottamaan lämpimämpää säätä. 

img_8168_1.jpg

Lindtin liikettä odotin  suklaan ystävänä varmaan eniten. Ostimmekin testiin useampaa lajia konvehteja, joita sitten illalla analysoimme hotellilla.Estetiikan ystävänä  silmääni ilahdutti se, miten paljon liikkeen ulkoasuun oli panostettu. Tästä voisi moni liike ottaa mallia. Mukaan tarttui myös tuliaisia perheelle, joten meidän joulu on nyt pelastettu suklaiden osalta.  😉 Toki pitänee varmaan se perinteinen Wiener nougat vielä ostaa jemmaan.  Jokos sinä olet käynyt tutustumasssa Zsarin outletkylään?  osoitteessa: https://www.zsar.fi/ voit tutustua heihin tarkemmin. 

osa kuvista lainatu Zsarin omilta facebook sivuilta

 

Kirsikka 

 

img_8165.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *