Omaa aikaa…

Olen kotiäiti alle 2 vuotiaalle pojalle. Nautin kun saan seurata lapseni kehttymistä mutta samalla haluaisin palata työelämään. En vain tiedä mistä aloittaa….. 

En ollu työelämässä ennen kuin aloin odottaa poikaa jotenka minun pitäisi aloittaa tyhjästä. Tuntuu vain että mistään ei tunnu saavan mitään ja kaikkialla vähennetään jne. Mihin sitä oikein ryhtyisi? Opiskella uusi ammatti ? Onko muita jotka olisivat samassa tilanteea kanssani ? 

Kotona on jo se tietty rutiinin päivälle ja pidän siitä. Mutta meillä on haastava 5 hampaan samanaikainen tuleminen ja pieni uhmaikä joten päivät ovat rankkoja.. Päiväunia ei melkein nukuta ollenkaan :/ 

Mieheni tekee paljon töitä ja häänellä on omat harrastuksensa ja tunnun jäävän kaiken ulkopuolelle. Mikä on tärkeää ja merkityksellistä?  

Olen vailla sosiaalista verkkoa ja positiivisia kanssakäymisiä. Mistä sellasia saa, onko se jotain ostettavaa?!!? 

Kamppailen välillä oman aikani saamisessa ja hyvin usein huomaan että aina luovun siitä ja annan muiden mennä ja tehdä. 

Nyt olen ollut kipeenä viikon ja vihdoin sen verran terve että jaksan jotain tehdä. Ensimmäiseksi siivosin asuntomme tänään ja järjestin paikat.. Jopa puhtaiden vaatteiden tuoksu sai minut paremmallle tuulelle. Mutta ajatelkaas; viikon sairataessani täällä ei tapahtunut mitään… Likasia astioita, pyykit pesemättä ja siivoamatta.. Järkyttävä sotku oli ja tästä annan kyllä palautetta miehelleni!!!!

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *